Dua ediyorum bize insallah insallahartik herseyi degerlendirdik beklemedeyizz
Dua ediyorum bize insallah insallahartik herseyi degerlendirdik beklemedeyizz
Test yaptınız mı ?Kızlar benim bugün 3. Gün adet gecikeli az önce kahverengi birsey geldi akıntı ile karışık ya adet baslayacak yada yerleşme kanaması bilemiyorum hiç bir ağrım sızım göğüs sizlamasi hiç biseyim yok
Yapmadım bugün de gelmezse yarın alicamTest yaptınız mı ?
Evet çatlamış canımKızlar sanki çatlama ? Eki Görüntüle 3441362
13 ünü ve bugününü değerlendirdikEvet çatlamış canımHaydi bakalım inşallah döllenme gerçekleşir sağlıkla
Ayyy çok heyecanlı, bende perşembe cuma direk kan vermek istiyorum.Kızlar selamm, memleketime geldim. Yol kısa olmasına rağmen sanki 10 saat yol gelmişim gibi kafamı kaldıramıyorum biraz uyudum halâ yerimden kalkamadım. Ara ara adet ağrısı gibi yokluyor. Biraz ayakta kaldım mı da belim ağrıyor. 1 hafta sonra test yapıcam bayram filan çabuk geçer herhaldeBu belirtileri boşa yaşamıyorumdur inşallah ya
Canımm umarım hepsi hamilelik belirtisidirrKızlar selamm, memleketime geldim. Yol kısa olmasına rağmen sanki 10 saat yol gelmişim gibi kafamı kaldıramıyorum biraz uyudum halâ yerimden kalkamadım. Ara ara adet ağrısı gibi yokluyor. Biraz ayakta kaldım mı da belim ağrıyor. 1 hafta sonra test yapıcam bayram filan çabuk geçer herhaldeBu belirtileri boşa yaşamıyorumdur inşallah ya
Bu Perşembe Cuma mıı:)) Yumurtlama üstünden kaç gün geçince kanda çıkar acabaAyyy çok heyecanlı, bende perşembe cuma direk kan vermek istiyorum.
10-11 gün oluyor işte, aslında kaset test aldım yapacaktım evde ama çok strese giriyorum o yüzden direk kan vereceğim. 10 günde zaten olsa çıkar diye düşünüyorum. Çıkmazsada reglim gecikirse bir daha kan veririm eğer onda da çıkmazsa zaten yoktur yani.Bu Perşembe Cuma mıı:)) Yumurtlama üstünden kaç gün geçince kanda çıkar acabaŞu an ben de direkt kan mı versem diye düşünmedim değil
Ay hamilelik belirtileri gibiiiKızlar selamm, memleketime geldim. Yol kısa olmasına rağmen sanki 10 saat yol gelmişim gibi kafamı kaldıramıyorum biraz uyudum halâ yerimden kalkamadım. Ara ara adet ağrısı gibi yokluyor. Biraz ayakta kaldım mı da belim ağrıyor. 1 hafta sonra test yapıcam bayram filan çabuk geçer herhaldeBu belirtileri boşa yaşamıyorumdur inşallah ya
Bayramın son günü 7 gün kalmış oluyor bata. Elimde normal test var İnnovita ve Laboquick. Şimdi dönüp taa 2018 Kasım ayına baktımAy hamilelik belirtileri gibiiibayramın son günü gibi early predictorla test mi yapsan? Bat’ın ne zamandı?
Al benden de o kadarKızlar yumurtalamayı atlatanlar olarak beklemek ne kadar zor 14 gün
Kan beklemek daha heyecanlı gelır bana da halbuki. Hastaneye taşınmaktansa evde dhaa kolay degil mi kuzum10-11 gün oluyor işte, aslında kaset test aldım yapacaktım evde ama çok strese giriyorum o yüzden direk kan vereceğim. 10 günde zaten olsa çıkar diye düşünüyorum. Çıkmazsada reglim gecikirse bir daha kan veririm eğer onda da çıkmazsa zaten yoktur yani.
Bende umutlanmak istemiyorum ama bir yanımda bu aydan çok umutlu o yüzden direk kan vereceğim benBayramın son günü 7 gün kalmış oluyor bata. Elimde normal test var İnnovita ve Laboquick. Şimdi dönüp taa 2018 Kasım ayına baktımO zaman bata 4 gün kala 65,5 Çıkmış değerim. 6 gün kala 30’larda olabilir o zaman kan versem de çıkar sanki varsa D Dileekkg söyleyince mantıklı geldi bir bakayım duruma göre kan vermezsem normal testi en erken Cumartesi yapmayı düşünüyorum aslında. Bir yandan da çok umutlanmak istemiyorum
Ay kesinlikle öyle aşırı zor geliyor bana. Zaten sabırsız bir insanım iyice geriliyorumKızlar yumurtalamayı atlatanlar olarak beklemek ne kadar zor 14 gün
İnşallah hayırlısıyla güzel haberleri alırız bu ay ben de aynı durumdayım. Hem umutluyum hem umutlanmaktan korkuyorumBende umutlanmak istemiyorum ama bir yanımda bu aydan çok umutlu o yüzden direk kan vereceğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?