- 19 Nisan 2024
- 1.443
- 1.623
- 48
Beraberdi bizim Sat değil mi ben çok aklımda.tutamiyorum kusura bakma hele bugün iki büklüm geziyorum ağrım cok fazla adetlerimde ağrılı geçer zaten üstüne böyle olunca siddetini arttırdı.canim kan ver en azından kimyasal mi değil mi onu öğreniyorsun.bem dün vermeseydim hiç bilemicektim.Gecen aylarda arkadaşım da böyle geç adet olmuştu. O da bebeği var hiç istemiyor su an. Ya hamileysem diye çok stres yaptı. Ama kist falan çıkmıştı. İnşallah sorun yoktur ama başka bişey aklıma gelmedi. Kendimi hamileyim diye de sartlandirmak istemiyorum. Galiba 1 ay sonraya kaldı gibi görünüyor. Adet kanama yok. Lekelerle kaldı. Akintim da yok arada beyaz gelen dışında. Son 1 tane test kaldı onu da bırakcam artık. Belki ayın 20lerinde yaparım. 2 tane var 1 kız 1 oğlan. Çok da acelem yok aslında. Olmadiysa da vardır bir hayır. Allah isteyince oluyor zaten bizim istememize kalmıyor çoğu zaman.
Sat 15 Mayıs idi. Yani her ay 2 gün geriye attigindan en geç 13 u adet olmaliydim. OlmadıCanım hiç belli olmaz umutlan diye demiyorum inan ama kan testi harici ben artık hamileyim demem herhaldeşimdi kaç gün oldu senin gecikme
Ama pozitif çıkan bişey yok kan versem de negatif veya negatife yakın çıkacağını düşünüyorum. İdrara bile geçmemiş sonuçta. (Varsa yani)Beraberdi bizim Sat değil mi ben çok aklımda.tutamiyorum kusura bakma hele bugün iki büklüm geziyorum ağrım cok fazla adetlerimde ağrılı geçer zaten üstüne böyle olunca siddetini arttırdı.canim kan ver en azından kimyasal mi değil mi onu öğreniyorsun.bem dün vermeseydim hiç bilemicektim.
Ay inşallah güzel haberler alalımDün görüştüğüm doktorum da aynı şeyi söylemişti, mutlaka değerlendir gün aşırı şeklinde diye ama diğeri bir hafta boyunca her gün demişti. Bizde dün sözde moladaydık son kez denedik şansımızı artık bir daha yapamayız malum bayram Hem yoğun geçiyor bayramlar, hem de ailemin yanına gideceğim bende üçüncü gün artık tutmuşsa tutmuştur yani. Biraz regli gibi belirtilerim var aslında ama çok düşünmek istemiyorum.
Dua ediyorum bize insallah insallahCanımcım haklısın galiba çok erken ama merakım gitti en azından
Bence sen çok güzel günleri değerlendirdin şimdi artık bekleme zamanı en zoru
Kuzum ilk önce kanda belli oluyor zaten.kanda varsa en azından takip yaparsın.allah göstermesin kimyasal olsa bilirsin.cogu kişi anlayamadan adet oluyor.programini ona göre yaparsın tabi sen bilirsin yineAma pozitif çıkan bişey yok kan versem de negatif veya negatife yakın çıkacağını düşünüyorum. İdrara bile geçmemiş sonuçta. (Varsa yani)
Mayıs 31 olduğu için 12 de olabilir.benimde.oyleydi.11 de lekelenme oldu işte.catlama zamanını biliyorsan ona 14 gün ekle canımSat 15 Mayıs idi. Yani her ay 2 gün geriye attigindan en geç 13 u adet olmaliydim. Olmadı
Aynı durumdayım ya gelen giden yok test yapıyorum negatif. 10 gün bekleyim yine bişey çıkmazsa doktora giderim diye düşündümGelmiş geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden korusun. Rahatladigina sevindim.
Ben de yine dayanamayıp test yaptım negatif. Herhalde başka bir sorun var kist gibi falan. Doktora da gorunemedim. Bakalım bekleyecem mecburen
Tebrik ederim saglıkla kucagınıza alınBen hamileyimmmmmmm
Güncelledim bile ☺
Canim beyaz akintim çok yoğundu hatta doktor fitil vermişti , bahsetmiştim. Yani onlar yüzünden pek bişey anlamadım çatlama falan burda öğrendim hatta. Araştırma yaparken.Mayıs 31 olduğu için 12 de olabilir.benimde.oyleydi.11 de lekelenme oldu işte.catlama zamanını biliyorsan ona 14 gün ekle canım
Güncel tarihletiniz nedirsdaak canım ben bugün adet oldum
Nöbetçi doktor varsa serviste ablan orada calısıyorsa bi rica etsin acilden giriş yapıo bakarYine de bir ablama sorayım dedim mesai 12 ye dekmiş Bayram diye zatensdaak
Çıkamıyorum ki canim yaa temizlik iş güç. Yarım bayram malumKuzum ilk önce kanda belli oluyor zaten.kanda varsa en azından takip yaparsın.allah göstermesin kimyasal olsa bilirsin.cogu kişi anlayamadan adet oluyor.programini ona göre yaparsın tabi sen bilirsin yine
Evet canim takvim 12 gösteriyordu işte ben yani en geç ihtimali göz önünde bulundurdum. Takvimde çatlama 28i gözüküyor ben 26-27-29 değerlendirdimMayıs 31 olduğu için 12 de olabilir.benimde.oyleydi.11 de lekelenme oldu işte.catlama zamanını biliyorsan ona 14 gün ekle canım
Ben de ayni düşündüm de yine arada yapıyorum dayanamıyorumAynı durumdayım ya gelen giden yok test yapıyorum negatif. 10 gün bekleyim yine bişey çıkmazsa doktora giderim diye düşündüm
Femometer uygulamasında da ilk 17 Haziran'da teste başlayın yazıyor. Ben biraz erken davrandım galiba. Sizin yumurtlamadan kaç gün sonra 25 çıkmıştı hatırlıyor musunuzBen reglden 5 gün önce yapmıştım negatifti 3 gün kala yaptım bariz pozitifti kan verdim 25 çıkmıştı. Ama yinede adetinizi bekleyin çünkü erken öğrenince daha zor oluyor beklemek
Normalde regl öncesi ağrınız olur muydu eğer olmuyorsa regl geliyor eğer oluyorsa ve şuan hiç belirtiniz yoksa yerleşme kanaması oluyor olabilirKızlar benim bugün 3. Gün adet gecikeli az önce kahverengi birsey geldi akıntı ile karışık ya adet baslayacak yada yerleşme kanaması bilemiyorum hiç bir ağrım sızım göğüs sizlamasi hiç biseyim yok
Sen takvimle mi takip ettin ovu testiyle mi?Evet canim takvim 12 gösteriyordu işte ben yani en geç ihtimali göz önünde bulundurdum. Takvimde çatlama 28i gözüküyor ben 26-27-29 değerlendirdim
Takvimle canimSen takvimle mi takip ettin ovu testiyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?