Aa ne alaka biz çocuklar doğduktan sonra wp ye geçtik o zamana kadar hep konuştuk burdan yeterince katkı sağladığımızı düşünüyorum ben hahshshsYaa bu sayfayı wpda düşünemiyorummmm cok guzel olmaz mydıııu. Ay ceza almam ıns bunu yazdm dye
2 gündür benimde sarı akıntım vardı ama bugün hiç olmadı akıntı bide ovulasyon testimde sanki yarın pik olcak gibi çıktı artıyor koyulugu sankiAaa benimde solumda var batma 4-5 gündür. Akıntım çok oluyor gün içinde beyaz uzayan
Ben olsam ben de düşerdim hiç yazmamış gibi davranıncaŞüpheye düştüm o yorumu yazan sen değil miydin diye
Ay nasıl güzel olur sahidenAmin inşallah hep birlikte çook güzel haberler alalım valla ben bu grubun çocuklarını merak ediyorum benim mektup arkadasım vardı yurt dısında sonra mail arkadası olduk şimdi tüm sosyal hesaplarda birlikteyiz çokta samimiyız çünkü ikimizde buradaki gibi herseylerimizi yazıp paylasıyorduk mektuplatımızda burada da geleceğin mektup arkaslarını yapalım hep birlikte çizgileri görüp kucaklarımıza alalım inşallah
Gecen normal üst kirpiklerim karışmis elimle düzelttim Allah Allah diye bu kirpik=hamilelik meselesini düşündüm sonra denk gelmiştir diye es geçtim üzerine de sen bunu yazınca ondan sorguladım. Neyse daha dikkatli olurum bundan sonra ,bakalım. Çok teşekkür ederim bu tüyo içinBak bunu gebelikten sayarsak 3 gebelik geçirdim oğlumda hatırlamıyorum dusugumde de hatırlamıyorum bu cok net bildiğin birbirine girdi.alt kirpiklerim özellikle.gozlerimi.acio kapadigimda alt üst dolanıyordu.yani benimde ilk defa oldu. Tesadüf muydu bilmiyorum.hattaFreshmommy ile yok ya bu kadar erken belirti olmaz diye güldük.yumurtlamadan 3 gün sonra başladı bende.
Normal yaa bel ağrısı. Benim kızımda hep bel ağrısı yaşadım. İlk 3 ay tutunmaya çalışıyor dedilerBelim çok ağrımaya başladı kizlar benim
Ay ne demek canım benimBen olsam ben de düşerdim hiç yazmamış gibi davranıncatekrar kusura bakma kuzum ya
Kalp atışı alınamadı zaten düşük başladıBoş gebelik yada kimyasal gebelik falanım neden kürtaj gerekiyor
Gündüz resimleri cekmistim hatırladım paylaşıyorum ama bence çok ümitsizÇokmerak ettim bende 9 kala predictor early yaptım kızmda silik çıktı saç kılı gb renksiz hemen cıkmıstı. Belkı goreblrm oynama yaparız testtefoto cekeblrmsn
İstediğiniz zaman ekleriz güncel tarihleriniziBen çıkarıldım mı bilmiyorum ama çıkayım ben tablodan bu ay olur diye umutluydum ama belli ki olmayacakbu ay şehir dışında olacağız. O yüzden ancak bi sonraki ay tekrar deneyeceğim
Ben 2018de az ceza yemedım burdan uzaklastırma cezaları. Haahah polemikler olyodu bir derdim vardaAa ne alaka biz çocuklar doğduktan sonra wp ye geçtik o zamana kadar hep konuştuk burdan yeterince katkı sağladığımızı düşünüyorum ben hahshshs
Bence çook hafif bir çizgi var ya ben görüyorumGündüz resimleri cekmistim hatırladım paylaşıyorum ama bence çok ümitsiz Eki Görüntüle 3441108
Adete 2 gün kala almıştım negatif çıktı.bugun bı alayım dedim sonra vazgeçtim.sonucta kanda bir değer var 5.33 gibi illaki çıkarır onu.kaset test cikardiysa.Cemile hatun early predictor alma şansın var mı? En net sonucu o veriyor bence hassasiyeti çok fazla
Allah askına bunu nasıl görmedilerGündüz resimleri cekmistim hatırladım paylaşıyorum ama bence çok ümitsiz Eki Görüntüle 3441108
3 ay tatil deyince ordan anladım. Allah sabr versin size bu 3 ay da. Ucaktayiz şimdi ben kurtuldum şimdilik. Biraz kosturtuk sağ kasigima çok keskin bir kramp girdi. 10 dak dir kivraniyorum. Sebebi ne olabilir acabaBen öğretmen değilim eşim öğretmenlise matematik
Yaparım tabi ama eğer varsa net bir çizgi görmem lazım yoksa kendi kendimi yer bitiririm üstelik tatil olduğu için doktoruna da gidemem gerçi benimki 7/24 mesajlarıma cevap veriyor ama tahlili uzaktan yapamıyoruzAh içim kıpırdadı şuan 11. Gün yapmaz mısınbence de git tabi durma cokk özenle takıp edersin
Evet öğretmenlikten yana 3 ay şans3 ay tatil deyince ordan anladım. Allah sabr versin size bu 3 ay da. Ucaktayiz şimdi ben kurtuldum şimdilik. Biraz kosturtuk sağ kasigima çok keskin bir kramp girdi. 10 dak dir kivraniyorum. Sebebi ne olabilir acaba
Sende az değilsin hiç ceza almadım ben çok Şükür (bu mesajlarımdan sonra alabilirim)Ben 2018de az ceza yemedım burdan uzaklastırma cezaları. Haahah polemikler olyodu bir derdim vardaay ne bileyim yonetıcıler olursa bu platform un süksesi azalır diye ıstemeyebilir diye düşündüm
Şu evde kan testi yapan makinadan alsaydm keske 3 predictor testi parasıYaparım tabi ama eğer varsa net bir çizgi görmem lazım yoksa kendi kendimi yer bitiririm üstelik tatil olduğu için doktoruna da gidemem gerçi benimki 7/24 mesajlarıma cevap veriyor ama tahlili uzaktan yapamıyoruz
Sorma ya şikayet edıyorlardı. Bende edıyrdum tabi heehheh.Sende az değilsin hiç ceza almadım ben çok Şükür (bu mesajlarımdan sonra alabilirim)
Ben görmedimAllah askına bunu nasıl görmedilerben görüyorum en önemli soru şuuu kaç dkda gördün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?