Kesinlikle öyle çok inanıyorum bunaHerşeyde hayır vardır gerçekten bak ben tekrar yumurtladım kanama bttigği gibi yada yumurtlamama ramak var Allah'ın işine karışılmaz malum bızım ıcım ne planlar varsa emınm kı hayrımızadırbelki de olacak senin bu ay
Canm yerlesme kanamsı başlayınca d aolmuş olablr evet11 ve 12 de yerlesme oldu ama yani lekelenmeden dolayı bizim bildiğimiz o.
Ben çok üzülüyorum kasıgım ayrı gögusum ayrı sabah berı acıyor ve biz yoldayızKesinlikle öyle çok inanıyorum bunaBenimde bu aydan çok ümidim vardı ama biraz kırıldı ister istemez o yüzden herşeyin hayırlısı
Kırılmasın bence hem önce hem günü hem sonrası değerlendirmiş sin. Hattrick olmuş neden kırıldıKesinlikle öyle çok inanıyorum bunaBenimde bu aydan çok ümidim vardı ama biraz kırıldı ister istemez o yüzden herşeyin hayırlısı
Ama senin kanaman yeni bitiyor hemen olur mu ki acaba öyle ? Aslında bende güzel değerlendirdiğime inanıyorum ama sabah biraz doktorum saçma sapan konuştu ona sıkıldım. Bakalım neler gösterecek zaman bizeKırılmasın bence hem önce hem günü hem sonrası değerlendirmiş sin. Hattrick olmuş neden kırıldı
Hahahaha bilmem ki sen karar verHahahaaahah ayy nasl kahkaha attım anlatamam gece uyuyacak kızım ama o sekilde yol sürmek Allah korusun ahshhsjsj uyutsam mıkeyfe bak
CanımHahahaha bilmem ki sen karar ver
Yaa prensese bak
Kuzum normalde oncedengelen akıntımn aynısı leke varken geldi kasıklarım 3gundur batıyor bugun de tam yumurta beyazı aktı bırsuru sbaah ve meme ucu hassasiyetim var. Ben 6 yıldır bilfiil bu belırtılerı yasarım her ay ve sanatı saatine anlarınm tarihiAma senin kanaman yeni bitiyor hemen olur mu ki acaba öyle ? Aslında bende güzel değerlendirdiğime inanıyorum ama sabah biraz doktorum saçma sapan konuştu ona sıkıldım. Bakalım neler gösterecek zaman bize
Hahahaha iyi yapmışsın inceden işlemeye devam hem gevşemiş rahatlamış olursunuz fenamıCanımAz önce dedim kı 2de 3 de varırsak bı duş alalım uyumadan sakın uykum acılır deme dedm. Tövbe yarabbim dıyor bu kdr yol üstüne hahahah
Neden olmasın canım benim de reglim bitti 3. Gün yumurtladımKuzum normalde oncedengelen akıntımn aynısı leke varken geldi kasıklarım 3gundur batıyor bugun de tam yumurta beyazı aktı bırsuru sbaah ve meme ucu hassasiyetim var. Ben 6 yıldır bilfiil bu belırtılerı yasarım her ay ve sanatı saatine anlarınm tarihi
Niye korkuyorsunuz kız. Doktorlar kimyasalı gebelikten bile saymıyor. Kanaman bittiyse ve yumuetladğını hissediyorsan, eğer eşinide ikna edebilirsen kaçırma derim benBen çok üzülüyorum kasıgım ayrı gögusum ayrı sabah berı acıyor ve biz yoldayızgece 2de varsak belki esımı ıkna ederdm ama o da korkuyor yeni btti kanamam dye bılen bırıne de danısmak lazm. Ablam hastanede calısıyr kadın dogum drları kankisi sordursam mı dye dusunmyor deglm ama utanıyorum da
Kıpkırmızı çizgiler adet gecikmesinin 10-15.günlerinde çıkıyor canım bende ilk bu kadar silik çizgiyle hamile olduğumu öğrendim gün gün takip edeyim dedim ama hiç koyulaşma görmüyor gibiydim baktım bu bana daha büyük bir stres oluyor kanla devam ettim o yüzden teste göre hareket etme önemli olan kanNiye koyulasmiyor neden kıpkırmızı ile baslayamiyorum ben şöyle kafa relax ya deli olucam.
Yanlış canım bende ilk kaset testle öğrendim ve betam 13 dücanım kaset testler 25 ve uzerini gösteriyor.testi yaptıgım zaman 25 ve uzeri idi bence bu kadar değeri nasıl göstersin kaset test
Yaaa insallahhh ben yaniliyorumdurYanlış canım bende ilk kaset testle öğrendim ve betam 13 dü
Allah'tan ümit kesilmez 5,33 çok ara bir değerYaaa insallahhh ben yaniliyorumdur
Bat ne zaman ki? Yeni yerleşiyordur neden hemen bu kadar karamsar düşündün bu şekilde öğrenen çok kişi varbilmiyorum canım inan ne yapacagımı hiç bilmiyorum.beklerim muhtemelen pazartesi salı ya kadar ya kanama gelir. yada sonuc yukselir bilmiyorum.birtek kafamda netlestiremediğim kaset test olayı hepsi aynı marka olsa anlıcam ama değişik değişik predıctor expres vardı lab.vardı albi vardı.resmen yıkıldım
İnşallah canım.daha iyiyim şimdi.cok teşekkürler desteginiz için.Rabbimin dediği olur.İlk duyunca insan otomatikmen bı şok geciriyor.hani 50 60 bekliyordum. Asgari.afalladim bir anda.yoksada sağlık olsun.Allah'tan ümit kesilmez 5,33 çok ara bir değerhem kırmızıları görmeden yelkenleri suya indirme bakalım daha gelen giden bir şey yok morelinizi bozmayın
Bat 11 haziran gösteriyordu ama çatlama gününe göre dündü.@kartanesi8892 öle hesapladıBat ne zaman ki? Yeni yerleşiyordur neden hemen bu kadar karamsar düşündün bu şekilde öğrenen çok kişi var
Olabilir aslında çünkü kendi bedenini en iyi sen biliyorsun. Ay şöyle arka arkaya güzel haberler alsak fena mı olurKuzum normalde oncedengelen akıntımn aynısı leke varken geldi kasıklarım 3gundur batıyor bugun de tam yumurta beyazı aktı bırsuru sbaah ve meme ucu hassasiyetim var. Ben 6 yıldır bilfiil bu belırtılerı yasarım her ay ve sanatı saatine anlarınm tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?