Bende öyle düşünüyorum. Ya bide çatladı dedi diğer doktorum, işte güzel bir boyutta dedi değerlendir dedi. Kızımda doğuma kadar hep o doktorun yanındaydım normalde şimdi buna geçtim, karından muayene ediyorCanim moralini bozma modunu dusurme daha iki gun once gittiginde gun asiri degerlendir dedi ayrica daha hicbir sey belli degil. Alttan mi kontrol ediyor seni yoksa karindan mi? Hic moralini bozma sen elimizden geleni yaptik biz daha da vakit var ayrica cok erken konusmus. Modumuzu dusurmeyip olumlu oluyoruz merak etme hersey guzel olucak
Benim kızımda da böyle çıkmıştı 2 gün arayla sürekli verdim gayette yükseldi yani, neden moralini bozuyorsun hemenkızlar malesef kan testim 5,33 cıktı.bence kımyasal gecirdim ve düşücek. kac marka test yaptım hepsi pozitif gösterdi.aklım almıyor artık
normal testlerin prospektüsünde 10-50 ünite lh ancak gösterir yazıyor. 10 a yakın gösterenler asırı hassas olan ultra erken gebelik testleri. sız hangilerini kullandınız? diğerlerinin fotosu var mı?kızlar malesef kan testim 5,33 cıktı.bence kımyasal gecirdim ve düşücek. kac marka test yaptım hepsi pozitif gösterdi.aklım almıyor artık
canım kaset testler 25 ve uzerini gösteriyor.testi yaptıgım zaman 25 ve uzeri idi bence bu kadar değeri nasıl göstersin kaset testBenim kızımda da böyle çıkmıştı 2 gün arayla sürekli verdim gayette yükseldi yani, neden moralini bozuyorsun hemen
Leke vs birşey var mı pekicanım kaset testler 25 ve uzerini gösteriyor.testi yaptıgım zaman 25 ve uzeri idi bence bu kadar değeri nasıl göstersin kaset test
yok canımLeke vs birşey var mı peki
Gerçekten çok iyiymiş benım acımdan. Anlasanlara ne mutluCanım adina çok sevindim uzaklık iyidir tabiki evi taşımak şu bu zordur ama en azından istediğin olmuş böyle düşün kendini strese sokma
Anladım hadi bakalım hayırlısu
hayirli yolculuklar canim geriden geliyorum simdi gordum sagsalim gidin gelin insallah
Predictor benim 4 kala vermedi 2 kala cok silik verdiPredictor blyosn 9 kala çıktı bendee. Ama sen onu 6ya sakla ozman net cıkar ben predictor ıle henüz ckmayan görmedm,
Maşallah kuzum ışık hızıyla yumurtluyorsunBende anlamadım ınankı sıfırlanmadan başladı ılkınde de böyle oldum lekeyle 3.5 gün sürdü 1gunu cok kan pıhtı geldı geceden oglene bdha lekeye döndü ilktende 4gun surdu 18gun snra adet oldum ozmaanda kanama bttkten 4 gun snra yumjrtlamısım
A canım ama o Dr degıl ki dktorlar enn onemlı gun asıl öncesi derler cnku tüplerde bekler spermler ve yumurta çatladı gb hop yumurtaya yani en öncelik sans onlar ama yumurtlama gunu olan ılıskıyı dusun yolculuk vs derken yuzde olarak daha azmıs cok kaynakta okudum merak etme ,Femometer uygulamasi pik gordugu gunu ovulasyondan 1 gun once olarak yuzde 20, ertesi gunu de ovulasyon gunu olarak yuzde 30 gosteriyodu ondan bi stres oldum ama suan senin yazdigin cok daha mantikli geldi canim herseyi de aplikasyonlara gore dusunmiyim zaten ben cok dusunuyorumolucagi varsa olucakk tesekkur ederiiim
Ay benimde öncesinde oldu, ovulasyon günü oldu ve ertesi gün oldu tutar inşallahA canım ama o Dr degıl ki dktorlar enn onemlı gun asıl öncesi derler cnku tüplerde bekler spermler ve yumurta çatladı gb hop yumurtaya yani en öncelik sans onlar ama yumurtlama gunu olan ılıskıyı dusun yolculuk vs derken yuzde olarak daha azmıs cok kaynakta okudum merak etme ,
ah degerlendıremeynce bu gunleri neye yararMaşallah kuzum ışık hızıyla yumurtluyorsun
Geç yumurtlamaktansa erken yumurtlamak çok daha iyi
Hain predictorPredictor benim 4 kala vermedi 2 kala cok silik verdi
Tamam moral bozmak yok 2-3 gün sonra tekrar ver o değer bence yükselecekkızlar malesef kan testim 5,33 cıktı.bence kımyasal gecirdim ve düşücek. kac marka test yaptım hepsi pozitif gösterdi.aklım almıyor artık
Canım çok üzüldüm yakızlar malesef kan testim 5,33 cıktı.bence kımyasal gecirdim ve düşücek. kac marka test yaptım hepsi pozitif gösterdi.aklım almıyor artık
Ah yaa yanınnızda kızın var yoksa atraksiyon olur arabada değerlendir derdimah degerlendıremeynce bu gunleri neye yararYanı bu suanlkk belırtıye göre öngorum ama vucut ısım yuksektı düşük olarak 36.2ydı 3gun once leke varken olurmu blmyrm bugun 36.6 termometremı aldm yanıma cantamda gece arabada brz uyuyup olcecem en dınlenk halımle
Miratechi biptiret o berbat bi test gecen ay bende hep silik cıkardı ama sende hemen cıktıysa var olabılır eczaneden baska marka al sente lady onerırırm en net o gosterıyorMarkası farklı sinir oldum miratex mi ne.hemen silik çıktı yine.ama ben duramam gidicem vericem kanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?