Canımsın yaHahaha ya varya kendim kadar merak ediyorum senin sonucunu
Ay çok sinirliyim ve nemrutluk var tokatlamak istiyorum birilerini o dereceAy bende aşırı gerginim bugün, kocişimde pes etti artık yarın mola verelim dediZaten bende hal kalmadı, listeyi görsen benim günler full dolu, liste kabarık olacağı varsa olacak
Bıktı valla, bende bıktım şu işim biterse daha da yüzüne bakmayacağım bir süreBende son 2 ay ağrılı oldu canim
Ay guldurdun beni.benimkide catlamadan birgün sonrası için aynı bezginligi göstermişti.
UmarımmmCanımsın yaçok eğleniyorum inşallah sonucunda da eğlenirim
Son 2 ay mıBende son 2 ay ağrılı oldu canim
Ay guldurdun beni.benimkide catlamadan birgün sonrası için aynı bezginligi göstermişti.
Kizzzz bende yumurtlamadan sonra.cok gergindim sinirliydim.hatta sinirden ağlıyordum .eşime ters ters bakıyordum. Ruh halim bir.garipti.Ay çok sinirliyim ve nemrutluk var tokatlamak istiyorum birilerini o dereceooo maşallah aynen ya olcağı varsa olacak artık bende sıkıldım
Ya bende işte böyleyim hatta bugün yazdım, regli olacakmışım gibi. Hem aksiyim, hem gergin, birde herhalde çok sıkıldık artık ondanAy çok sinirliyim ve nemrutluk var tokatlamak istiyorum birilerini o dereceooo maşallah aynen ya olcağı varsa olacak artık bende sıkıldım
Bebişim o günlerdir verdiğin mücadelenin yorgunluğuKizzzz bende yumurtlamadan sonra.cok gergindim sinirliydim.hatta sinirden ağlıyordum .eşime ters ters bakıyordum. Ruh halim bir.garipti.
Yok canım bu son 2 ay ilişki için ağrılı geçti hepsiSon 2 ay mıhamileliğin sonunda mı yani
Ayy bende o yüzden sordum asla anlamamışımYok canım bu son 2 ay ilişki için ağrılı geçti hepsikız karnım burnumda nasıl yapım.
Neyse ki bayram girdi araya da biraz oyalanacak yoğun geçecek bikaç gün varcookiep al benden de o kadar bazen burada yazıştığım arkadaşların belirtilerini vs bile unutuyorum artık beynim yeni bilgiye yer açmıyor
Ben evde kendi kendime ağladım bugün bir de hiç bir sebep yok cidden dizlerim ağrıyor dedim masaj yapayım dedi bir dokundu sanki beni dövmüşler öyle canım yandı bağırdım ben de yavaş olsana diye n’oluyo sana diyo dedim yok bişey adam masaj yapayım diyo ona bile sinirleniyorum kızıma patladım odanı topla diye. Ağladı o da kıyamam eşim diyor annen bugün terör estiriyor kızım yanaşma fazla diyeKizzzz bende yumurtlamadan sonra.cok gergindim sinirliydim.hatta sinirden ağlıyordum .eşime ters ters bakıyordum. Ruh halim bir.garipti.
Yok kuzu ya biz bayramda çalışıyoruz aile ziyareti vs yapmayacağız o yüzden iş dışında yine buradayımNeyse ki bayram girdi araya da biraz oyalanacak yoğun geçecek bikaç gün var
Hiç sorma yaaaaa vallahi eşime dedim hamile kalırsam yüzüne bakmicam. Biraz önce.ustumu değiştirdim iç camasirimi çıkardım göğüslerim rahatlasın diye.gelmis.sirnasiyor garibim bilmiyor daha.yok anam yok dedim.idrarinda henuz onay çıkmadı mı diyo yine bana.idrarda birşeyler çıkarsa gözlerim parliyor yoksa it muamelesi görüyorum diyoBebişim o günlerdir verdiğin mücadelenin yorgunluğu
Ay aynı bennnnmBen evde kendi kendime ağladım bugün bir de hiç bir sebep yok cidden dizlerim ağrıyor dedim masaj yapayım dedi bir dokundu sanki beni dövmüşler öyle canım yandı bağırdım ben de yavaş olsana diye n’oluyo sana diyo dedim yok bişey adam masaj yapayım diyo ona bile sinirleniyorum kızıma patladım odanı topla diye. Ağladı o da kıyamam eşim diyor annen bugün terör estiriyor kızım yanaşma fazla diyeay deliricem ama saçma sapan bir hal var üstümde geçsin hemen hiç sevmiyorum böyle olmayı
Ama sonuçta önceki ayı düşünmezsek hamile kaldığı ayda olmuş ağrısı hala belirti olabilirAyy bende o yüzden sordum asla anlamamışımama son 2 ay sayılmaz belirti olarak püü yeni belirtim oldu diye sevinmiştimm neyseeee
Aynen bende sabahtan beri öyleyim niye böyle olduk ki anlamadım yumurtlama da hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum zaten yumurtladım mı onu da bilmiyordum önceden de neyse.Ya bende işte böyleyim hatta bugün yazdım, regli olacakmışım gibi. Hem aksiyim, hem gergin, birde herhalde çok sıkıldık artık ondan
Sen bu ay böyleymiydin ki.Ay aynı bennnnm
Aynen canım ben %80 geçen ay kimyasal geçirdim yani şuan daha iyi idrak ediyorum.oda sayılır sonuçta dimiAma sonuçta önceki ayı düşünmezsek hamile kaldığı ayda olmuş ağrısı hala belirti olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?