Valla bilemedim. Testte çıkar normalde. Arkadaşım da 2 çocukta da kesinlikle kan testi dışında hep negatif çıkardı.3. çocukta aynı benim testle öğrenmiş. Valla kendimi adet olcam diye hazırladım. Olmazsam zaten vardır. Hamile miyim dedikçe strese girdiğimi düşünüyorum. Sence bir dahaki testi ne zaman yapayım adet gelmezse.? Yerleşme kanaması bittikten 1 hafta sonra kesin sonuç verir yazıyor da Google'daDur bakalım olmadığın muddetce iyi ümit vardir kuzum.
Edicem canım çok heyecanlıyım inşallah vardırAyy ikinci hayalet çizgiyi görüyorum su antakip et canim koyulaşma olur mu diye
Beklemedeyim. Öyle umut ediyorum bakalım. Geç dollenme muhabbetinin arkasına sığındıkİyi daha varmış sonradan çıkar belki
Ay inşallah yaaEdicem canım çok heyecanlıyım inşallah vardır
Canım bende hep öyle okudum bence yarjn dur eger sabredebilirsen cumartesi sabah tekrar yap bakalım.insallah çıkar.Valla bilemedim. Testte çıkar normalde. Arkadaşım da 2 çocukta da kesinlikle kan testi dışında hep negatif çıkardı.3. çocukta aynı benim testle öğrenmiş. Valla kendimi adet olcam diye hazırladım. Olmazsam zaten vardır. Hamile miyim dedikçe strese girdiğimi düşünüyorum. Sence bir dahaki testi ne zaman yapayım adet gelmezse.? Yerleşme kanaması bittikten 1 hafta sonra kesin sonuç verir yazıyor da Google'da
İlk defa ovülasyomu doğru dürüst kullanışım umarım ilk pik uğurlu gelirEvet peak canım değerlendir
Valla bayramı atlatsam sonra yapsam daha garanti. Eğer test yaparsam atacam buraya inşallah seni etiketlerim diğer arkadaşları da etiket yapıp atcam inşallah becerebilirsem (etiketi)Canım bende hep öyle okudum bence yarjn dur eger sabredebilirsen cumartesi sabah tekrar yap bakalım.insallah çıkar.
Hakkında.hayirlisi olsun canım inşallah seninledir bebişValla bayramı atlatsam sonra yapsam daha garanti. Eğer test yaparsam atacam buraya inşallah seni etiketlerim diğer arkadaşları da etiket yapıp atcam inşallah becerebilirsem (etiketi)
Ay inşallah. Tabi olmazsa da vardır bir hayır. Ben de bulunduğum yerde istemiyorum üçüncüyüHakkında.hayirlisi olsun canım inşallah seninledir bebiş
Olumsuz bişey duymadım bununla ilgili,doktora da danışsan daha iyi olur. Ama burda bilen varsa da söylerse iyi olur. Çünkü merak ettim.Kizlar çörek otu şuan cignenebilir mi?ben sigara içiyordum tabi hemen kestim ama canım istiyor çörek otu beni durduruyordu çiğneyince ki sigarayı azaltmami saglamisti.suan canım çok istiyor icmicem tabiki ama beni tiksindiricek birtek çörek otu ve karanfil.karanfil gebelikte tehlikeli biliyorum ama çörekotunu duymadım hiç.oglumda tiksinmis içmemiştim dua edin inşallah bundada öyle olur.
Bende ilk defa yaptım bu ay canım insan heyecanlanıyor inşallah olur bu ayİlk defa ovülasyomu doğru dürüst kullanışım umarım ilk pik uğurlu gelir
Ben de gördümmm varBende pcos var canım adetim çok düzensiz en son 13 Mayıs'ta oldum, bugün yumurtlamanın 11. Günü
Senden bıkan hamile kalamasın
Kız sus deme öle tovbeeeeeeeeSenden bıkan hamile kalamasıntövbe yarabbim
Ben çörekotu yağı kullanıyordum her şeye şifalı diye (erkeklerde de spermi arttırıyormuş bu arada bilginize) ama hamilelikte kasılma ya da kanama arttırıcı özelliği sebebiyle kullanılması sakıncalıymış diye yumurtlama dönemi sonrasında bıraktım. İstersen bi araştır yine de, aynı etki olmayabilir.Kizlar çörek otu şuan cignenebilir mi?ben sigara içiyordum tabi hemen kestim ama canım istiyor çörek otu beni durduruyordu çiğneyince ki sigarayı azaltmami saglamisti.suan canım çok istiyor icmicem tabiki ama beni tiksindiricek birtek çörek otu ve karanfil.karanfil gebelikte tehlikeli biliyorum ama çörekotunu duymadım hiç.oglumda tiksinmis içmemiştim dua edin inşallah bundada öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?