Açıkçası kimyasal gebelik olabilir diye korkuyorum daha öncede yaşadım çünkü,test pozitif 3 kez yapmıştım hatta. reglimde 4 gün geçti tam doktora gidecektim ki ağrıyla refl oldum,yine hayal kırıklığı yaşamayayım diye çok hevesleniyorum.kan testi için bayram sonrasını bekleyeceğim galiba zaten doktorda olmaz bayram arefesiHayırlı olsun canım kahverengi olan yerleşme kanaması. 2 çizgi de görmüşsün daha ne olsun.
Kuruma gibi değil ya baya baya çıkmışMerhaba arkadaşlar,bu ay sadece bir kez ilişkiye girebildik oda oda galiba yumurtlama gününe yakın zamanlardaydı.sat 17 mayıstı dün gece test yaptım silik çift çizgi çıktı.ama tüm regl belirtilerim de var,karın ağrılarım var her an regl olmuş gibi koşuyorum tuvalete.birde 2 gün önce çamurumu kahverengi bir akıntı oldu yaşayan varmı aynı durumları
Canim prodoctor erken test yaptım aksam üstü. Sabahı bekleyemedim. NegatifMaviRuya7 sen naptın canim
Canim beklesen daha iyi zaten pozitif görmüşsün. Bundan sonrası beklemek. 7 haftaya kadar da bakmıyorlar yine yolluyorlar. HCG de yükselmiş olur hemAçıkçası kimyasal gebelik olabilir diye korkuyorum daha öncede yaşadım çünkü,test pozitif 3 kez yapmıştım hatta. reglimde 4 gün geçti tam doktora gidecektim ki ağrıyla refl oldum,yine hayal kırıklığı yaşamayayım diye çok hevesleniyorum.kan testi için bayram sonrasını bekleyeceğim galiba zaten doktorda olmaz bayram arefesini
Bat ne zaman?Canim prodoctor erken test yaptım aksam üstü. Sabahı bekleyemedim. Negatif
Sat 30 Mayıs Bat 26 HaziranKızlar günleri gecenleri aşağıda etiketliyorum lütfen tarihleri guncel tutalım bu mesajımı yanıtlayarak güncel tarihlerinizi yazın lütfen yazmayanları tablodan cıkaralım mı ne dersiniz
@senosderler @amyjegga @duruasya @bzcxa @Melek9501 @burrrr1331 @bef45 @royaal @Umutlubiri12 @Alev_0658 @subile @Childdevelopment @Benoower @dripbade @Evelynnsonsuzlugunyanks @muendizleydiniz @CerkesMaria @elay89 @princessbean @merve0001 @defne95 @kittenlyy @Jane Jetgil @laylsari @mysterious7 @semocann @babymam @sevgili39 @leylaartk @Mehtap777 @selvi _bdr MaviRuya7 @vanilya85
Olsa çıkardı bence. Adet olmayı bekliyorum su an.MaviRuya7 sen naptın canim
Aynen en mantıklısı dua esip beklemek ç,ama böylede geçmiyor zaman bir günü zor geçirdimCanim beklesen daha iyi zaten pozitif görmüşsün. Bundan sonrası beklemek. 7 haftaya kadar da bakmıyorlar yine yolluyorlar. HCG de yükselmiş olur hem
Takvim 12 Haziran gosteriyor. Ben 14e kadar kafamda belirlemiştim. Sat 15 Mayıs olduğu içinBat ne zaman?
Coook iyi anlıyorum yarın sabah sağlık ocağına gidersen senin için daha iyi aslında. Ama yok gidemezsen de mecburen bekleyeceksin sanırım.bayram yoğunluğuyla bence zaman çabuk geçerAynen en mantıklısı dua esip beklemek ç,ama böylede geçmiyor zaman bir günü zor geçirdiminşallah dayanırım
İyi daha varmış sonradan çıkar belkiTakvim 12 Haziran gosteriyor. Ben 14e kadar kafamda belirlemiştim. Sat 15 Mayıs olduğu için
Ama çok normal ki 3 kala kasette çıkmaması. Benim 4 kala kanda bile çıkmamıştı. Son ana kadar mod düşürmeye gerek yokkadetime 3 gün var kaset test yaptım negatif. Bu ay ilk defa belirtim olmuştu çok hafif karında-kasıkta kıpırtı hissi vs. Ama yine her zamanki gibi negatif.
Dur bakalım olmadığın muddetce iyi ümit vardir kuzum.Canim prodoctor erken test yaptım aksam üstü. Sabahı bekleyemedim. Negatif
Bende pcos var canım adetim çok düzensiz en son 13 Mayıs'ta oldum, bugün yumurtlamanın 11. Günüİlk 5 dk içinde çıktıysa kuruma çizgisi değildir zaten ben gördüm canım bat a ne kadar var
Adetim düzensiz bazen 45-50 günde oluyorum en son 13 Mayıs'ta oldum bugün yumurtlamanın 11. günüBata kaç gün var hafif bi çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?