Ay kızlar nasıl sabırlısınız helal olsunBende cakmazlarsa 3 aya kadar.soylemicem kimseye
Aaa o da mı o kadar bekletiyorBu arada ovulasyondan gebelık bakacaklar ıcın ılk gebelıkte de şimdide adet gunu gelene dek koyulasma olmadı adet gecınce pik oldu testonu bılerek yapın.
Ama hergun yapıp koyılasma bakmadım yanı bı 4 gun once falan baktım yoktu belkı sızlerde olurAaaa tüh ya
Bende sürekli takip ettin sandım, neyse ben edeyim bariAma hergun yapıp koyılasma bakmadım yanı bı 4 gun once falan baktım yoktu belkı sızlerde olur
Dimi 2 kere yeter 2 günde bir vermem 4 gün yaparım.artisi ona göre değerlendiririm.sonra doktor zamanı gelirYanı bence hep aynı yerde test ver laboratuvar degusınce sonuclarda farklı olabılıyor. Zaten bence 2 kere versen yeter .Benım 2. De bugun sonra kontrole bayramdan sonra gıdecegım ınsallah
Cinsiyeti belli olana kadar hatta başbaşa kalmak istiyorum.herkez akıl verecek. Belki stres yapıcam yanlış algilicam.o yüzden şimdilik böyle düşünüyorum.tabi cakmazlarsa.Ay kızlar nasıl sabırlısınız helal olsun
Ayy bende bakım yarın sabah.Bu arada ovulasyondan gebelık bakacaklar ıcın ılk gebelıkte de şimdide adet gunu gelene dek koyulasma olmadı adet gecınce pik oldu testonu bılerek yapın.
Aynen canım ben öyle yapıcam 2 kere bakmak yeterlı benceDimi 2 kere yeter 2 günde bir vermem 4 gün yaparım.artisi ona göre değerlendiririm.sonra doktor zamanı gelir
Basta ara ara once sızı vardı.sımdı sadece ucuna dokununca kolum falab degınceŞuan hamiş olanlar gogusleriniz dewamli sızlıyor mu yoksa ara ara mi oluyor.sizlamasi durunca korkuyorum.
Ya senin adetin kac gun gecikti.ay kusura bakmayın valla unutuyorumBasta ara ara once sızı vardı.sımdı sadece ucuna dokununca kolum falab degınce
+1 de benden, ben de beklicem 15.gune dekKatılıyorum, ben de artık yumurtlama sonrası 15.güna kadar beklerim test için
Benimde ara ara vuruyor şuanBasta ara ara once sızı vardı.sımdı sadece ucuna dokununca kolum falab degınce
Devlet hastanesi acilde baktır. Ama gidince beta vermek istiyorum deme bakmıyorlar o zaman. Yeni hamile oldum çok ağrım var falan deYa haftaya sağlık ocakları kapalı.ozelde vericem mecbur asgari 2 kere vermek lazım. Dewamli özelde yaptırmam çünkü tuzluyorlar adamı. Cumartesi sabah yaptirsam diyorum sonra Salı sabah yaptirsam diyorum.ama dayanamiyorum
Hadi bakalim inşallahSağ kasığımda hafif ağrı başladı bel ağrısıyla karışık bakalım ne olacak
Ya bide.kasik ağrım filanda gitti benim normal mi ?11 yıl oldu dogum yapali hafıza sıfırBasta ara ara once sızı vardı.sımdı sadece ucuna dokununca kolum falab degınce
Bugun 3. GunYa senin adetin kac gun gecikti.ay kusura bakmayın valla unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?