Evet canım ya sizinle olunca daha bir heyecanlı olacak galiba öyle hissediyorum. Böyle ortak paylaşımlar yapıyor olmak çok güzel gerçekten büyük destekcok belirgin catlamis canim masallahayni gunu beklicez beraber simdiii
Benim daha fazla ovulasyon testi yapmaya mecalim yok vallahiEvet o yüzden ben ovulasyonu bırakmıyorum, daha yenisemocann da gördüm onun ovulasyonu koyu olmuş bende görene dek bırakmayacağım
Katılıyorum, ben de artık yumurtlama sonrası 15.güna kadar beklerim test içinBenim daha fazla ovulasyon testi yapmaya mecalim yok vallahi2 saat su içememek beni sinir ediyor Ben direkt 24 Haziran’da normal gebelik testi yapıcam
Benim elimde test var bitsede alırım yoksa çatlarımovulasyondan mi takip ediceksin canim gebelik oncesi icin koyulasirsa diyeay bende o kadar test yok ben edemicem cumartesiden sonra
kendimi bunlar yasanmamis bu kadar stres olmamisiz gibi birakip dinlememeye calisicam en azindan 1 hafta haftaya Turkiyedeykenbakalim olucak mi
Tek iradeli olduğum konu ovulasyon testi sanırımBenim daha fazla ovulasyon testi yapmaya mecalim yok vallahi2 saat su içememek beni sinir ediyor Ben direkt 24 Haziran’da normal gebelik testi yapıcam
Benimki güncellendi canımKızlar günleri gecenleri aşağıda etiketliyorum lütfen tarihleri guncel tutalım bu mesajımı yanıtlayarak güncel tarihlerinizi yazın lütfen yazmayanları tablodan cıkaralım mı ne dersiniz
@senosderler @amyjegga @duruasya @bzcxa @Melek9501 @burrrr1331 @bef45 @royaal @Umutlubiri12 @Alev_0658 @subile @Childdevelopment @Benoower @dripbade @Evelynn @sonsuzlugunyanks @muendizleydiniz @CerkesMaria @elay89 @princessbean @merve0001 @defne95 @kittenlyy @Jane Jetgil L laylsari @mysterious7semocann @babymam @sevgili39 @leylaartk @Mehtap777 @selvi _bdr MaviRuya7 @vanilya85
Ben de Cumartesi gidiyorum memleketime. Kaset testte çıkarsa orada kan veririm ama aileme hemen söylemek istemiyorum da bir yandanBenim elimde test var bitsede alırım yoksa çatlarımBende ailemin yanına gideceğim bayramdan sonra orada bir kan testi vermeyi düşünüyorum yolda, eve gidene kadar çıkmış olur. Ay olursa sürpriz yaparım herkese
Ay saklarsan eğer sabrına hayran kalacağımBen de Cumartesi gidiyorum memleketime. Kaset testte çıkarsa orada kan veririm ama aileme hemen söylemek istemiyorum da bir yandanHem yanlarında olup hem nasıl saklayacağım bilmiyorum
Acilde ver canım devlette 1 saatte cıktı sonucu zaten asm de 2 gunde dustu bıdaha asla gitmem bayramda acıkler aktıfYa haftaya sağlık ocakları kapalı.ozelde vericem mecbur asgari 2 kere vermek lazım. Dewamli özelde yaptırmam çünkü tuzluyorlar adamı. Cumartesi sabah yaptirsam diyorum sonra Salı sabah yaptirsam diyorum.ama dayanamiyorum
Eşime hemen söylerim de annemlere böyle ilerleyince söylemek istiyorum. İlkinde annemle aramızda 10 saatlik yol vardı bir gün telefon etti hamile misin diye sordu ve daha o gün kan vermiştim eşimin bile kan verdiğimden haberi yokken nerden anladın nasıl bir içine doğma yaniAy saklarsan eğer sabrına hayran kalacağımBen söylerim hemencecik
Bende cakmazlarsa 3 aya kadar.soylemicem kimseyeAy saklarsan eğer sabrına hayran kalacağımBen söylerim hemencecik
Ben ilk testi supriz için özelde yaptırayım sonra devlette dewam edeyim.esimle gidip gelmem lazım çünkü.Asm de ben hiç beklemedim o kadar bana bir kod veriyordu hemşire ben bı site var oradan bakiyordumAcilde ver canım devlette 1 saatte cıktı sonucu zaten asm de 2 gunde dustu bıdaha asla gitmem bayramda acıkler aktıf
Benimde 6 gün geçti üzerinden bat 21i gözüküyor yumurtlamaya göreBat 24 u, yumurtlayali daha 5 gun olduya dun akintim oldu azcik ve icinde kahverengi bir nokta vardi. Asla cikmayacagini biliyorum ama dayanamayip yaptim
Way be nasıl anlamıs peki. ?Eşime hemen söylerim de annemlere böyle ilerleyince söylemek istiyorum. İlkinde annemle aramızda 10 saatlik yol vardı bir gün telefon etti hamile misin diye sordu ve daha o gün kan vermiştim eşimin bile kan verdiğimden haberi yokken nerden anladın nasıl bir içine doğma yaniSaklayamadım da Bakalım bu defa saklayabilecek miyim
Evet canim bence de acil daha mantıklıAcilde ver canım devlette 1 saatte cıktı sonucu zaten asm de 2 gunde dustu bıdaha asla gitmem bayramda acıkler aktıf
Yanı bence hep aynı yerde test ver laboratuvar degusınce sonuclarda farklı olabılıyor. Zaten bence 2 kere versen yeter .Benım 2. De bugun sonra kontrole bayramdan sonra gıdecegım ınsallahBen ilk testi supriz için özelde yaptırayım sonra devlette dewam edeyim.esimle gidip gelmem lazım çünkü.Asm de ben hiç beklemedim o kadar bana bir kod veriyordu hemşire ben bı site var oradan bakiyordum
Bence de canim nazar oluyor. Bir de insanların tepkisini de söyledin ya 3 ay sonra daha iyi.Bende cakmazlarsa 3 aya kadar.soylemicem kimseye
Ben ilk öğrendiğimde hemencik aradım direk söyledim dayanamamEşime hemen söylerim de annemlere böyle ilerleyince söylemek istiyorum. İlkinde annemle aramızda 10 saatlik yol vardı bir gün telefon etti hamile misin diye sordu ve daha o gün kan vermiştim eşimin bile kan verdiğimden haberi yokken nerden anladın nasıl bir içine doğma yaniSaklayamadım da Bakalım bu defa saklayabilecek miyim
Aaaa tüh yaBu arada ovulasyondan gebelık bakacaklar ıcın ılk gebelıkte de şimdide adet gunu gelene dek koyulasma olmadı adet gecınce pik oldu testonu bılerek yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?