Senin de bat tarihin bizimle aynı olacak o zamanBen galiba soldan yumurtladım. 3-4 gündür baya kendini belli eden bir ağrı batma vardı kasığın sol tarafında. Ama bugün o sol tarafı nefes alırken bile ağrımaya batmaya başladı. Sürekli değil zaman zaman oluyor. İnşallah iyiye işaretdir
Genelde batmalar 3-4 gün önceden başlar ya belki de tam bugün mü yumurtladın akıntın var mıBen galiba soldan yumurtladım. 3-4 gündür baya kendini belli eden bir ağrı batma vardı kasığın sol tarafında. Ama bugün o sol tarafı nefes alırken bile ağrımaya batmaya başladı. Sürekli değil zaman zaman oluyor. İnşallah iyiye işaretdir
Sonuç bi çıksın bakalım ne kadar düşmüş olmazsa bi tane denersin koyulüğüna bakarız sonrasında onu testleri ile bile düsüsü kontrıl edebilirsinKızlar ben bekleyemedim kayıttaki kız randevular bitince alabiliriz sizi dediler yarın zaten burada yokum burada olsam yarın da giderdim kontrol hakkım da gitti boşuna eşimi aldm işlerimizi hallettik sonra kan verdim sonuç bekliyorum bana yardımcı olur musunuz çıkan sonuca göre ovülasyon testini ne zaman yapmalıyım Çünkü az önce dünden daha şeffaf renkte uzayan akıntım geldi yine ama her zamanki gibi Meme'i hassasiyet hafiften var ama ucunda acı falan yok yani
o kadar guldum kiBen de aynı durumdayım bugün de olursa kafam rahatlayacak. Kağıdımı vermeden son bir kontrol etmişim gibiBen matematikçiyim sayısız bi şey yapamıyorum her konuda öyleyim ya kendime engel olamıyorum Eşime ovulasyon testinden bahsetmedim haberi yok sadece yanaşma şeklimden bile anlıyor yani
Ayy hadi inşallah 2 haftaya senden de güzel haberler alırızKızlar bu sabah test yaptığımda artık ovulasyon testim silikleşmeye başlamıştı şükürDün akşam çok şiddetli ağrı yaşadım zaten iki büklüm oldum test yaptım halâ koyuydu. Sabah uyandım baktım ağrım gitmiş 2 saat sonra test yaptım silikleşmişti. Kızımda da o ay yumurtlama ağrım çok şiddetli olmuştu umarım bu bir işarettir Bir de rüya gördüm sabaha karşı iki tane kızım vardı rüyamda Şimdi umutlanmayıp napayım yani İnşallah 11 gün sonra güzel haberi paylaşırım burada. Doğum günümde test yapıcam o yüzden 11
Hayır henüz yapmadımmerhaba kan tahlili yaptırabildiniz mi?
Teşekkür ederimSonuç bi çıksın bakalım ne kadar düşmüş olmazsa bi tane denersin koyulüğüna bakarız sonrasında onu testleri ile bile düsüsü kontrıl edebilirsin
İnşallah canımmAyy hadi inşallah 2 haftaya senden de güzel haberler alırız
Kızlar günleri gecenleri aşağıda etiketliyorum lütfen tarihleri guncel tutalım bu mesajımı yanıtlayarak güncel tarihlerinizi yazın lütfen yazmayanları tablodan cıkaralım mı ne dersiniz
@senosderler @amyjegga @duruasya @bzcxa @Melek9501 @burrrr1331 @bef45 @royaal @Umutlubiri12Alev_0658 @subile @Childdevelopment @Benoower @dripbade Evelynn @sonsuzlugunyanks @muendizleydiniz @CerkesMaria @elay89 @princessbean @merve0001 @defne95 @kittenlyy @Jane Jetgil @laylsari @mysterious7 semocann @babymam @sevgili39 @leylaartk @Mehtap777 @selvi _bdr @Gfz8993 @vanilya85
Stres yapma canım görünür inşallahSat 1 Mayıs Bat 4Haziran ama henüz kesemiz görünmedi. Vajinal ultrasonla bakmayı cok onermiyorum dedi doktorum. 1 hafta daha bekleyecegizbiraz gerginim. Var mi benim gibi olan
Ayy çok iyi. Benimde ilk gebeliğimde baya kendini belli edek kasık ağrılarım oluyordu. Umutlandım umutlanıcam ama şimdilik kendimi tutuyorum sonra üzülmiyim diye. Ayy inşallah buralar pozitif testlerle dolar taşarSenin de bat tarihin bizimle aynı olacak o zamanHep beraber güzel haberleri verelim inşallah burada Benim de çok şiddetli ağrı oldu daha çok sol tarafta aynı şeyi yaşamışız. Ben kızımda da böyle şiddetli ağrı yaşadığım için bir umutlandım ama inşallah bebişe işarettir ikimizin de canım
Benim bat 20 gösteriyor uygulama genelde doğruyu gösterir nadir ileri geri oynar. Şimdiye yumurtlamışımdır bence. 5 gündür rahim ağzı kontrolü yapıyorum şimdilik parmağıma değen bir şey yok hep boşlukGenelde batmalar 3-4 gün önceden başlar ya belki de tam bugün mü yumurtladın akıntın var mı
Maşallah tarihi bilmiyordum o yüzden sordum canım ben yakın zaman sandımBenim bat 20 gösteriyor uygulama genelde doğruyu gösterir nadir ileri geri oynar. Şimdiye yumurtlamışımdır bence. 5 gündür rahim ağzı kontrolü yapıyorum şimdilik parmağıma değen bir şey yok hep boşluk
Tebrik ederim hCG kaçSat 1 Mayıs Bat 4Haziran ama henüz kesemiz görünmedi. Vajinal ultrasonla bakmayı cok onermiyorum dedi doktorum. 1 hafta daha bekleyecegizbiraz gerginim. Var mi benim gibi olan
Ben hamileyim canımKızlar günleri gecenleri aşağıda etiketliyorum lütfen tarihleri guncel tutalım bu mesajımı yanıtlayarak güncel tarihlerinizi yazın lütfen yazmayanları tablodan cıkaralım mı ne dersiniz
@senosderler @amyjegga @duruasya @bzcxa @Melek9501 @burrrr1331 @bef45 @royaal @Umutlubiri12Alev_0658 @subile @Childdevelopment @Benoower @dripbade Evelynn @sonsuzlugunyanks @muendizleydiniz @CerkesMaria @elay89 @princessbean @merve0001 @defne95 @kittenlyy @Jane Jetgil @laylsari @mysterious7 semocann @babymam @sevgili39 @leylaartk @Mehtap777 @selvi _bdr @Gfz8993 @vanilya85
Tebrikler sağlıkla kucagınıza alınBen hamileyim canım
Yurtdışındayım 7.haftaya kadar hastane yok kan vermedim o yüzden
TeşekkürlerTebrikler sağlıkla kucagınıza alın
Canım hamile olunca rahim agzı seffaf bir sıvı ıle kapanıyor ya dogum zamanı da yakın zamanda bu sekılde akıntılar gelmeye baslıyor nısan dedikleri.şuan sen düşük asamasına gectıgın için rahimdeki tıkacın atıyor kendini .o bence yumurtlama olamaz gibiKızlar ben bekleyemedim kayıttaki kız randevular bitince alabiliriz sizi dediler yarın zaten burada yokum burada olsam yarın da giderdim kontrol hakkım da gitti boşuna eşimi aldm işlerimizi hallettik sonra kan verdim sonuç bekliyorum bana yardımcı olur musunuz çıkan sonuca göre ovülasyon testini ne zaman yapmalıyım Çünkü az önce dünden daha şeffaf renkte uzayan akıntım geldi yine ama her zamanki gibi Meme'i hassasiyet hafiften var ama ucunda acı falan yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?