cok iyi yapmissin canim artik sen pikten sonra da denemeleri yapmissin, gerisi allaha kaldi insallah cok cok guzel haberler veririz burdan :)İnşallah gerek kalmaz canım. Bundan sonra günaşırı 2 günde 1 ilişki. Ben dün son degerlendirmemi yaptım yarın gidiyoruz. İnşallah sen de ben de memleketimde güzel haberi alırız
Sen bekle bence biraz daha iğnen olduğu için garanti olsunHemen şimdi yapabilecek potansiyel var bendeama iğnenin etkisi geçmediyse yalancı pozitif görebilirim geçtiyse daha yükselmesiyle negatif te görebilirim haftaya cumartesi yada pazartesi sabah çünkü eğer çift çizgi görürsem gemen doktoruma gidip kan vermeliyim kontrol ettirme liyim ben biraz kontrolcü bi tipim de
Yok ben akışına bıraktım. 4 ay önce kürtaj oldum zamanı vardır illakiGeçmiş olsun sakin ol stres yapma herşey olacağına varıyor
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah:)İki günde bir tekrarlayın bize de yazın inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız
Doktora gitsen de hiçbir şey yapmaz ki canım artışı takip edelim derBugün 7. Gün ben 10 ı. Gün yaparsam bayram tatili kafayı yerim doktora gitmezsem o yüzden durmam lazım
İyimisin şimdi tuzlu ayran yada tuzlu salatalık tavsiye ederimYok ben akışına bıraktım. 4 ay önce kürtaj oldum zamanı vardır illaki
hahahah ya o kadar dogru ki bizde de ayni, sanki biseye yetisiyomusum bir seyi kaciriyomusum gibi hissediyorum kizlar ya oyle olmamasi lazim ama neden boyleyiz anlamiyorumBen de inşallah bugün bir deneme daha yapıcam eşim görev gibi oldu bu ne diyor ama ne yapayım yani bu aya kadar görev gibi yapmadık da ne olduKendimi sınava hazırlanan öğrenci gibi hissediyorum
Ay çok heyecanlı gerçekten, sen ben veayyy heyecanli bekleyis basliyor o zaman bize <3
insallah canim evet allah buyuktur bakalim insallah olucak hepimize :) cok tesekkur ederimmm
Dikkat edin kendinize sakinleşin şu için oturun serin bir yerde baş dönmesi de belirtiBiraz önce banyoda fenalaştım. Evde kimse de yok. Başım dönüyor bu ay hiç umudum yok ama yine de sizlerin hissettiklerinizle karsilastiriyorum
Ben de aynı durumdayım bugün de olursa kafam rahatlayacak. Kağıdımı vermeden son bir kontrol etmişim gibihahahah ya o kadar dogru ki bizde de ayni, sanki biseye yetisiyomusum bir seyi kaciriyomusum gibi hissediyorum kizlar ya oyle olmamasi lazim ama neden boyleyiz anlamiyorum
benim esim de boyle ovulasyonla falan takip etmesen ne guzel biz yapiyoduk aa oldu desek olmaz mi diyor, anlatamiyorum bazen bilimsel olarak belli zamanlarda deneme olmasi gerektigini, keyfe kalsa belki sonucta bugun yarin olmayabilir deneme ama iste anlamiyor bazen, bakalim umarim bugun de yaparsak denemeyi kafam rahat edicek catlama sirasinda da ihtimali degerlendirebilecegimiz icin
İnşallah pozitif testler atalım buraya hepimiz yaa çok heyecanlı
Ondan bende de bi tane var ama o erken değil o yuzden negatif olması normalYa ben sabah aslında yaptım bi tane itiraf ediyorumama ilk idrar değildi innovita marka testti. Yumurtlama sonrası 6. Gün olsa bile çıkmaz biliyorum ama aşırı yapasım vardı negatif tabi ki söylememe gerek yok sanırım. Pişman değilim yine olsa yine yaparım
İnşallah yaİnşallah pozitif testler atalım buraya hepimiz yaa çok heyecanlı
Valla benım doktorum benım yumurtalarım ile o kadar çok ugrastı ki tsst yapar yapmaz bana da at dediDoktora gitsen de hiçbir şey yapmaz ki canım artışı takip edelim derDoktor kese görmeden gerçekten hamileymişsin gibi kabul etmiyor zaten. Kese için de adetinin 1 hafta geçmesi lazım en azından
Biraz toparlandim sukur. Ayran hazırladım şimdi hem mide bulantımi da alır diye düşündüm.İyimisin şimdi tuzlu ayran yada tuzlu salatalık tavsiye ederim
Ben de aynisini yaptim ve pisman degilimYa ben sabah aslında yaptım bi tane itiraf ediyorumama ilk idrar değildi innovita marka testti. Yumurtlama sonrası 6. Gün olsa bile çıkmaz biliyorum ama aşırı yapasım vardı negatif tabi ki söylememe gerek yok sanırım. Pişman değilim yine olsa yine yaparım
Ay çok teşekkür ederim bu sıcak mesajlar bile iyi hissettiriyor. Benim tek belirtim mide ekşimesi ve sonradan kusma. Ona da daha çok var. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Ben geciktigimde bile idrar testi falan yapmıyorum stresten deyip. Bu ay ilk defa ovulasyon yaptım. Belki hcg de yaparım adet gunuDikkat edin kendinize sakinleşin şu için oturun serin bir yerde baş dönmesi de belirti
Zaten çok çok erken şuan farkındayım ama yaptım gittiOndan bende de bi tane var ama o erken değil o yuzden negatif olması normal
Sizin bat ne zaman? Yumurtlama gününüzü biliyor musunuzBen de aynisini yaptim ve pisman degilimama kasik agrim dun cok fazlaydi ve hala da devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?