Çok güzel duygular var içimde, kocaman bir mutluluk ve heyecan ama istemsiz geçen seferki gibi beta hcg düzgün yükselmezse diye bi endişe de var. Kovalıyorum o düşünceleri. O yüzden akışına bıraktım biraz geç yaptıracağım kan testiniNeler hissediyorsun hadi anlat
Yaaaaaa ne güzel anlattin.bende sigamiyorum biryere şimdi.korku desen doruklarda mutluluk desen doruklarda.Rabbime emanetiz inşallah.Çok güzel duygular var içimde, kocaman bir mutluluk ve heyecan ama istemsiz geçen seferki gibi beta hcg düzgün yükselmezse diye bi endişe de var. Kovalıyorum o düşünceleri. O yüzden akışına bıraktım biraz geç yaptıracağım kan testinidarısı isteyen herkesin başına inşallah
Aynen canım benim bat kardeşim inşallah aynı zamanlarda doğum yapıcazYaaaaaa ne güzel anlattin.bende sigamiyorum biryere şimdi.korku desen doruklarda mutluluk desen doruklarda.Rabbime emanetiz inşallah.
Canım ben bu yerlesmede çok ağrı çektim.ama.oncesi hafif hafifti.sadece karnım çok sis ve sertti.3 aylık hamile gibiyim yani şuanKızlar ya hamile olanlar bi söylesin bana o kadar çok gaz sancısı var ki belime kasıklarıma vuruyor ve lavaboda çok canım yanıyor bu sancı yüzünden oturduğum yerde sürekli sancı var arada şiddeti artıyor göğüslerim iğnelerden dolayı diyordum ama iğneyi vuralı yarın bir hafta olacak etkisi geçmiştir hala çoook hassaslar
Canın yanıyor belki ama biz kalpler gönderiyoruz sanaKızlar ya hamile olanlar bi söylesin bana o kadar çok gaz sancısı var ki belime kasıklarıma vuruyor ve lavaboda çok canım yanıyor bu sancı yüzünden oturduğum yerde sürekli sancı var arada şiddeti artıyor göğüslerim iğnelerden dolayı diyordum ama iğneyi vuralı bugun bir hafta olacak etkisi geçmiştir hala çoook hassaslar
Ay seninde Sat 15 Mayıs ti dimiAynen canım benim bat kardeşim inşallah aynı zamanlarda doğum yapıcaz
Bende de gaz acayip rahatsız edici boyutta, hatta eşime demiştim yani adam akıllı bir şey de yemedim neyin gazı bu herhalde klimadan oldu dedim. Gaz bence ciddi bir belirtiKızlar ya hamile olanlar bi söylesin bana o kadar çok gaz sancısı var ki belime kasıklarıma vuruyor ve lavaboda çok canım yanıyor bu sancı yüzünden oturduğum yerde sürekli sancı var arada şiddeti artıyor göğüslerim iğnelerden dolayı diyordum ama iğneyi vuralı bugun bir hafta olacak etkisi geçmiştir hala çoook hassaslar
Acaba yerleşiyor muKızlar ya hamile olanlar bi söylesin bana o kadar çok gaz sancısı var ki belime kasıklarıma vuruyor ve lavaboda çok canım yanıyor bu sancı yüzünden oturduğum yerde sürekli sancı var arada şiddeti artıyor göğüslerim iğnelerden dolayı diyordum ama iğneyi vuralı bugun bir hafta olacak etkisi geçmiştir hala çoook hassaslar
Aa bende sizin sat ablanizim 14 MayısAy seninde Sat 15 Mayıs ti dimi
Hahahah güldürdün beni kız.Buyukleri öne alalımAa bende sizin sat ablanizim 14 Mayıs
86 lımısın şifaHahahah güldürdün beni kız.Buyukleri öne alalım
benim sat 16 mayıs (doğum günüm hattaAy seninde Sat 15 Mayıs ti dimi
84luyum bu Nisan'da 40 oldu ablaniz86 lımısın şifa
86 lıyım bende doğum günüm de 15 Mayıs84luyum bu Nisan'da 40 oldu ablaniz
Hahaha olabilir canım valla.86 lıyım bende doğum günüm de 15 Mayısbak biraz zorlasak akraba çıkarız
Gaz sancısı bende yumurtlamanın ilk haftası coktu şimdi kasıklarım cok agrıyor adet sancısı gibiKızlar ya hamile olanlar bi söylesin bana o kadar çok gaz sancısı var ki belime kasıklarıma vuruyor ve lavaboda çok canım yanıyor bu sancı yüzünden oturduğum yerde sürekli sancı var arada şiddeti artıyor göğüslerim iğnelerden dolayı diyordum ama iğneyi vuralı bugun bir hafta olacak etkisi geçmiştir hala çoook hassaslar
Oy canım inşallah hepimizin neşesi daim olur.Bu grupta gün bekleyen herkez muradına erişir.benim sat 16 mayıs (doğum günüm hatta) bat 15 haziran
Ay benimde benimdeAy seninde Sat 15 Mayıs ti dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?