Kuzum bence ne kadar değerlendirirsen o kadar iyiKizlar şimdi benim Mayıs 15 adetimdi bu ay da 10u adet günüm. Şimdi kafam alak bullak. Uygulamalardan bakıyorum da 9. Günden itibaren deneyin deniliyor. Mesela adetim bitince her gün degerlendirsem ihtimali var mıdır? Ay siz daha çok arastiriyorsunuz böyle şeyleri. Size sormak istedim.
19unda yolcuyum o güne kadar ne yapsam kâr o zamanKuzum bence ne kadar değerlendirirsen o kadar iyi
Test yapıyodun glb değil mi. Çok heyecanlı heyecanla bekleyeceğim herkesiO zaman 3 gün sonra teste başlayabilirimama ilk etapta zaten ovu testiyle bakıcam bakalımm. 1 tane predictor early var onu harcamak istemiyorum innovitada reglden 3-4 gün önce yaparım 16sı gibi
Kuzum benim bat 20 Haziran ama ovulasyona göre 21ine kaydı. Daha 10 günüm var diyebiliriz
Sana şöyle özetleyeyim bir kadın sağlıklı bir bünyede 8 ila 21. Günler arası yumurtlama olabilirmiş. Sen adet bttiği gibi değerlendir Derim ortalama kac günde bır olyorsun kıç 8.gün de yumurtlama olablıyormus yaniKizlar şimdi benim Mayıs 15 adetimdi bu ay da 10u adet günüm. Şimdi kafam alak bullak. Uygulamalardan bakıyorum da 9. Günden itibaren deneyin deniliyor. Mesela adetim bitince her gün degerlendirsem ihtimali var mıdır? Ay siz daha çok arastiriyorsunuz böyle şeyleri. Size sormak istedim.
Ben de heyecanlanıyorum bakalım hayırlısıTest yapıyodun glb değil mi. Çok heyecanlı heyecanla bekleyeceğim herkesi
Ay kesinlikle özellikle deadline varsa o zamana kadar değerlendirebildiğin kadar değerlendir19unda yolcuyum o güne kadar ne yapsam kâr o zamanhayırlısı
Ovü yapmaya devam ediyorum canım, gebelik testini de 3 gün kala yapmayı planlıyorumTest yapıyodun glb değil mi. Çok heyecanlı heyecanla bekleyeceğim herkesi
Normalde 26 günde bir adet oluyormusum doğum kontrol hapı ile. Son iki adet döneminden önce de nioli yağı dengemi bozdu. Gecen adetimde bıraktım tabi nioliyi. Şimdi ise 10unda aslında normal düzeninde oldum 26gun oluyor su an adet döngümSana şöyle özetleyeyim bir kadın sağlıklı bir bünyede 8 ila 21. Günler arası yumurtlama olabilirmiş. Sen adet bttiği gibi değerlendir Derim ortalama kac günde bır olyorsun kıç 8.gün de yumurtlama olablıyormus yani
Sana şöyle özetleyeyim bir kadın sağlıklı bir bünyede 8 ila 21. Günler arası yumurtlama olabilirmiş. Sen adet bttiği gibi değerlendir Derim ortalama kac günde bır olyorsun kıç 8.gün de yumurtlama olablıyormus yani
2 aydır doğum kontrol hapı kullanmiyorum. Bakalım umarım yolunda gider herşey. Verdiğin bilgiler çok kıymetli teşekkür ederim. Umarım bu ay tutar da gelince uğraşmamSana şöyle özetleyeyim bir kadın sağlıklı bir bünyede 8 ila 21. Günler arası yumurtlama olabilirmiş. Sen adet bttiği gibi değerlendir Derim ortalama kac günde bır olyorsun kıç 8.gün de yumurtlama olablıyormus yani
Benim doktorum adete göre 9-11-13-15-17 bu şekilde gün aşırı değerlendir demiştiKizlar şimdi benim Mayıs 15 adetimdi bu ay da 10u adet günüm. Şimdi kafam alak bullak. Uygulamalardan bakıyorum da 9. Günden itibaren deneyin deniliyor. Mesela adetim bitince her gün degerlendirsem ihtimali var mıdır? Ay siz daha çok arastiriyorsunuz böyle şeyleri. Size sormak istedim.
Olsun Sıkma canını yine tam gaz devam edersin. Belki de gebeliğe hazırlanıyor vücudunBenim kanamam basladı kızlar kanamaya döndü gecmıs olsun sanırım kimyasal kendlgıınden oldugu için. Umarm kısa sürer kanamam btınce test alablrm ovulasyon eger yenıden denersek
Tek şansım 9Benim doktorum adete göre 9-11-13-15-17 bu şekilde gün aşırı değerlendir demişti
Aşkım ben neredeyse bu gidişle her gün değerlendirdim olur muuu kxlslsmsö Of ya benim gerçekten düzen falan kalmadı gibi olduKuzum bence ne kadar değerlendirirsen o kadar iyi
Olsun canım hiç sıkma canını, gelecek aylar bizimBenim kanamam basladı kızlar kanamaya döndü gecmıs olsun sanırım kimyasal kendlgıınden oldugu için. Umarm kısa sürer kanamam btınce test alablrm ovulasyon eger yenıden denersek
O zaman 26 ıse 12. Gün yumurtlaman senn için de 7. Gun ılıskı baslaması ideal bence 7 günler ole 16. Gün fln artı 4ü ben eklemedim Dr lar ekliyorNormalde 26 günde bir adet oluyormusum doğum kontrol hapı ile. Son iki adet döneminden önce de nioli yağı dengemi bozdu. Gecen adetimde bıraktım tabi nioliyi. Şimdi ise 10unda aslında normal düzeninde oldum 26gun oluyor su an adet döngüm
Hayırlısı olsun kuzumBenim kanamam basladı kızlar kanamaya döndü gecmıs olsun sanırım kimyasal kendlgıınden oldugu için. Umarm kısa sürer kanamam btınce test alablrm ovulasyon eger yenıden denersek
İnşallah canım şimdi gidip kan veresim var resmen ama olan bellı
Hepimiz birbirimiz için kıymetlı olduk burada gerçekten hepımız bırseyler öğrenıyoruz birbirimizdenn.Ay duygulandım aglıyorum zaten malum halim. Bi garip oldum geçen gün sızle belirti aramayı özledim yazmıstım buraya resmen hissetmiştim sanki2 aydır doğum kontrol hapı kullanmiyorum. Bakalım umarım yolunda gider herşey. Verdiğin bilgiler çok kıymetli teşekkür ederim. Umarım bu ay tutar da gelince uğraşmam
Adam bir canim kaldi yeter diyorDün pik değilmiş bugün pik sonra silikleşir bol bol değerlendirin
Ya benim doktorum da aynı şeyi söyledi. Gücünüz kuvvetiniz varsa yapın dedi
Freshmommy canım hakkında hayırlısı olsun zaten dediğin gibi başından beri çok heyecanlanamamıştın umarım bir sonraki ay bağlıklı bir gebelik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?