• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziran-temmuz-ağustos düğün İstanbul Avr. Düğün mekanı

merhaba, benim de düğünüm 25 ağustosta olcak, nikah ve sonrası 250 kişilik yemekli düğün yapıcaktık, sonra bizim akrabalarımız çok kalabalık olduğu için normal düğüne karar verdik, ama yemekli düğün için yer çok baktım, ibb nin sosyal tesisleri gayet iyi, florya ve topkapı tesisleri güzel onlara bakabilirsin, floryadaki deniz kenarında, topkapıdaki sur içinde bi mekan, yerler yemyeşil 3 tarafı sur, 1 tarafı manzara gibi düşün, çok hoştu, fiyatları da senin dediğine uyuyodu sanırım, tabi ocaktan önce rezervasyon yapmıyolardı, çünkü sene girince zam koyucaklar :) bi oralara bak istersen... bende avcılarda ataparkı tuttum, o da deniz kenarında açık bi mekan ,içimize sindi Allahtan :)

Avrupa yakasında kişi başı 40tl ve altı çok güzel mekanlar var canım. Sosyal tesislere hiç bakma çünkü hepsi dolmuş durumda nerdeyse. Ataparkta yağmur yağdımı yalan olursun bende baktım çok hoş kişi başı 35tl dedi ama yağmura şemsiyeden başka çözüm üretemiyor. Ben nişanım için avcılar avalonu tuttum. Hem kapalı hem açık yağmur yağarsa garanti yani ve en çok hoşuma giden o gün sadece o mekanda benim organizasyonum olacak diğer mekanlar gibi aynı anda 3 davet yapmıyor. Yemeklisi kişi başı 35 pastalısı 22tl. Birde ezo var aynı anda 3 düğün birden yapıo kişi başı 35tl. Merak ettiğin mekanlar varsa sor canım neredeyse her yerin fiyatını aldım. Ha birde ateş pahası olan paşa garden var kişi başı 65tl dedi :D

selamm didem :) bende 200 kısılık fıyatı makul bı yer arıyorum max 30 olucak sence ıstanbul avrupada oyle bıyer bulabılırmıyım .... yardım etsene bıraz :)

selamm didem :) bende 200 kısılık fıyatı makul bı yer arıyorum max 30 olucak sence ıstanbul avrupada oyle bıyer bulabılırmıyım .... yardım etsene bıraz :)

Selam canım ben avcılarda oturduğum için hep avcılardaki mekan ve fiyatları biliyorum.. Genelde buradakiler hep max 30. Açılışı 35 ile yapan yerler bile çok daha fiyatı indirebiliyor (35tl den 22tl ye düşenleri var) başlıyım sana avcılar sahilde baler hotel var canım deniz kıyısı deniz konsepti ve havuz başısı var resimleri şöyle;
$DSC_3147.JPG $DSC_3071.JPG $DSC_3065.JPG $DSC_2927.jpg $DSC_9731.jpg $DSC_9555.JPG $DSC_9551.jpg $DSC_9550.JPG $DSC_9548.jpg $DSC_9531.jpg $DSC_2877_copy.jpg
Burasının havuz başı 27 deniz kenarı 22tl canım (yemekli), birde aynı işletmeciye ait tam karşısında balaban havuz var yukarıda havuz başı resimleri olan yer orasıda kişi başı 30tl yemekli herşey dahil işletmeci serkan bey çok iyi bir insan dahada indirim yapar diye düşünüyorum.

Avcılar sahilde ezo var o da kişi başı 35tl ordaki bay varsa indirim yapabilir ama ordaki kadına denk gelirsen 1 kuruş inmiyor söyliyeyim canım :1:

Benim nişanım olacak olan yer var avalon orasıda 35tl yemekli 30tl kokteyl, 22tl pastalı birde düğün salonu olarak özer düğün salonu var pastalı 600 kişi 2000TL pazarlık payıda var 1750ye kadar düşüyor :9:

didemmm nedesem bılemdım çokk teşekkür ederım :)) fıkır oluştu bıraz kafamda , ben şişli taksım taraflarında bıyer arıyorum aslında açık havadan da korkuyorumm yagmur olabılır dıye ben arastırmaya devam edıyorum, sende yenı bıyer bulursan soylersen çok ıyı olurr, nişanın ıcın de sımdıdennn hayırlı olsunn ogunn çok eğlenn :)

didemmm nedesem bılemdım çokk teşekkür ederım :)) fıkır oluştu bıraz kafamda , ben şişli taksım taraflarında bıyer arıyorum aslında açık havadan da korkuyorumm yagmur olabılır dıye ben arastırmaya devam edıyorum, sende yenı bıyer bulursan soylersen çok ıyı olurr, nişanın ıcın de sımdıdennn hayırlı olsunn ogunn çok eğlenn :)

Rica ederim :)) bende yağmurdan çok korkuyorum malum havalar dengesiz o yüzden açık yer tutmadım benim nişanım kapalı yeride bulunan bi mekanda olucak çok teşekkür ederim sende bul yerini çok içine sinsin çok eğlen inşallah :54: bizim iki ailede avcılarda oturduğu için avcılarda olması bize daha mantıklı geldi sonuçta nişan olduğu için uzakta olursa kimse gelmez boşver düğüne gideriz derler dedik ondan düğünü uzak bi yerlerde yapabiliriz :) sözlümün teyzesinin kızı haziran ayında evlenecek onlarda yer tuttuklarını söylediler taksimde bir otel bulmuşlar bir paket halindeymiş hem kına, hem gelin hamamı (gelinin 20 tane kız arkadaşı) düğün hepsi dahilmiş. Otelin adını ve fiyatlarını öğrenip sana söylerim canımm :3:

Rica ederim :)) bende yağmurdan çok korkuyorum malum havalar dengesiz o yüzden açık yer tutmadım benim nişanım kapalı yeride bulunan bi mekanda olucak çok teşekkür ederim sende bul yerini çok içine sinsin çok eğlen inşallah :54: bizim iki ailede avcılarda oturduğu için avcılarda olması bize daha mantıklı geldi sonuçta nişan olduğu için uzakta olursa kimse gelmez boşver düğüne gideriz derler dedik ondan düğünü uzak bi yerlerde yapabiliriz :) sözlümün teyzesinin kızı haziran ayında evlenecek onlarda yer tuttuklarını söylediler taksimde bir otel bulmuşlar bir paket halindeymiş hem kına, hem gelin hamamı (gelinin 20 tane kız arkadaşı) düğün hepsi dahilmiş. Otelin adını ve fiyatlarını öğrenip sana söylerim canımm :3:

doğru dusunmussunuz havalar guven yok geçen hazıranda çok fena yagmur vardı abımın dugununde :) bende nısanımı evıme yakın bıyerde yapmsıtım ıyı olmustu dugun ıcınse en merkezi yer bıze orası maleseff sızın o taraflar sahıl bakımından ççokkk guzel gerçekten, bayıldım :)

doğru dusunmussunuz havalar guven yok geçen hazıranda çok fena yagmur vardı abımın dugununde :) bende nısanımı evıme yakın bıyerde yapmsıtım ıyı olmustu dugun ıcınse en merkezi yer bıze orası maleseff sızın o taraflar sahıl bakımından ççokkk guzel gerçekten, bayıldım :)

Canım bizim sülale kalabalık olduğu için sözde birinci derecelerle 40 kişiydik evimizde geniş anca sığdık. Nişan 300-350 kişilik olucak bizim sahil kısımı çok güzel evet ama korkuyorum yağmurdan :( sırf bu yüzden kapalı mekan tuttum kafam rahat olsun strese gelmiyim en güzel günlerimden biri sonuçta.

Back