Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bebiş geliyrmu acabaaa:) çok sevindim deniz inşallah hamişsindir bende bu ay çok ümitlenmiştim ama benimki hüsranla sonuçlandı umarım sen bu çemberi kırar bizede uğur getirirsin.
saolun canlarım güzel dilekleriniz için ama sanırım igneden oldu cizgi adetimde 2 gün gecti ısmıda ölçüyorum son 4 gündü sonucumda bu
26.günü=36.6
27.günü=36.7
28.günü=36.6
29.günü=36.6
gögüslerimde cok acıyor ve şiştiler testde de sonuç silikde olsa cıkınca heycan yaptım.
son ana kadar ümidini kaybetme canım ,ümitenme denildikçe insanın kafasında acabalar çoğalıyor güzel hayaller kur ümitlensekte ümitlenmesekte sonuç negatif olunca yıkılıyoruz.ben bir haftadır uyuyamıyorum mesala dün öğlen 12 de kalkmıştım en son hala uyumadın düşün yani.hayaller kur cnm rüyanda onu gör tadını çıkar bu belirsizliğin :)
hazelcigim cok cok tşk ediyorum canım hakkını ödeyemem benim için araştıyorsun cok saol valla rabbimde inş en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün tatlım
denızcım ne yapmayı dusunuyorsun .test yapcakmısın yoksa beklıycekmısın.ya ben artık sevıncımızın yarıda kalmasını ıstemıyorum.nıye hep boyle oluyor.kır şu şeytanın bacagını
canım yarın sabah ilk idrarla birdaha yapmayı düşünüyorum eger aynısı olursa pazartesi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum sizleride boşa heycandırmış olursanm cok üzülürüm valla...
canım olurmu oyle sey inşallah hamılesındr dualarım senınle.inşallah yaa .ama olmasada hepımızın yasadıgı seyler bunlar.gecen ay bende 3-4 saatlıgıne aynı seyı yasadım.benım ıkıncı sılık cızgım yarım saat sonra cıktı.bırde ekran pembeydı.test bozukmus.garıptı yani.zaten 3-4 saat sonra regl oldum.ama ben ıgne falan olmamıstım ve testımın markası certaın dı.ve bu testle yanlıs sonuc alan arkadaslarda var.senın markayı kullandım onda sorun olmamıstı.beklıycez canım.rabbım hayırlısını verecek ama bız kulları cok sabırsızız.oysa o bızler ıcın en dogru zamanı bılıyordr.