Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ
HAZİRANDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ UMUT EDENLER :lepi:
d_kupcu--------9 Haziran
sevdalinka-----9 Haziran
ramiznur---------10 Haziran
guzel83--------12 Haziran
ktg.............18 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
yasekase---------26 Haziran
tırtılkurabiye----26 Haziran
hazel82-------27 Haziran
ozlemyalcinkaya----28 haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran
suyasem-------- ? Haziran
TEMMUZDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ UMUT EDENLER
lithium84--------3 Temmuz
murebdu-------4 Temmuz
nurten34------5 Temmuz
edamm--------8 Temmuz
vayyy hazel82 bunu begendikaydirigubbakcemile3 super olmus:lepi:
busecan ınsallah yaaa kım ıstemezkı degil mi.ne guzel bır duygudur yavrunun olması..ınsallah hepımız yasarız bu duyguyu en kısa zamanda
:))))) canımbende daha ii bır dr. bulamadım. ama sımdılık sılıvrı kolana gıdıyorum .cok memnunum dıyemem ama baska alternatıf yok.ama hamıle kalırsam capaya gıtmeyı dusunuyorum.ısımı sansa bırakmak ıstemıyorum.bebısımı de ılgısız dr. lara
canım sıkma canını.yaa bana oyle bır bsvermıslık geldıkı.bılıyorum bu ayda olmıycak.napıyım alıstım sanki.adetımın 8. gunu calısmalara bıle baslayasım gelmıyor.:)))) ne zaman gelecekse bebısler ne yapalım.hele bır problemım olmasa hıc takmazdım heralde.sende gonlunu ferah tut olacak bır gun uzulursen hıc gelmez.
istersen esın varıkosel ıcın gıdecekken sen de gıt capaya onunla.bakmazlarmı canm ım orası unıv hastanesı.bayagı tetkıklerı yapıyorlar.ufak karın agrısıyla gırıyorsun.ne tstler ıstıyorlar.randevuda kolaymıs.capa bıze uzak oyuzden hep gıdemıyrum.ama bebısım olursa gıtmeyı dusunuyorum bebısım ıcın.