kızlaaarrrr değerim 623 olmuş çok şükür rabbime inşallah katlayarak devam eder kızlar dualarınızı eksik etmeyinn yase canım inşallah hamilesindier benim adete 10 gün önceden göğüslerim çok şişti anlam verememiştim erken adet olacağım sandım adete 3-5 gün kalada akıntım çok oluyodu böyle beyaz renk
toprakcımmmmmmmmmmmm çok mutlu oldum inş. herşey yolunda olur dualarım seninlekızlaaarrrr değerim 623 olmuş çok şükür rabbime inşallah katlayarak devam eder kızlar dualarınızı eksik etmeyinn yase canım inşallah hamilesindier benim adete 10 gün önceden göğüslerim çok şişti anlam verememiştim erken adet olacağım sandım adete 3-5 gün kalada akıntım çok oluyodu böyle beyaz renk
canım benim bendede akıntı artmıştı normalde adete doğru kuruluk olurya bende akıntı artmıştı gebe kaldğım ay cnm inş. hamilesindirÇok sevindim ya inşallah sağlıkla devam eder.. Ben de de var işte beyaz renk akıntııı..
toprakcım tebrik ederim.inşaallah herşey güzel gelişir.yase darısı başına.ben de ikili testimi yaptırdım.iyi dedi doktor..beta hcg 120 çıktı.sanırım kızım olabilir.mide bulantım azaldı ama yine var.lekelenme bir daha olmadı.inşaallah herşey yolunda gider.nedense bu sefer daha çk korkuyorum.
Kızlar mrb. Ben de biraz önce regl olmaya başladım. Artık diğer regl 7 Ocak. 2. deneme olcak. Akıntı neden olur ki anlamadım. Pek belirtim yoktu zate akıntı dışında ondan kuşkulanmıştım. Öle normal beyaz oluodu. Nese ki adetlerim şaşmıo pek. Düzenli oluo şükür..
toprakcıgım hayırlı olsun canım cok sevindim senin adına rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin
Kızlarrrrrrrr ben adetim ya inşallah yeniyılın ilk günleri gebe oldumu öğrenirim. Dua edin bana da nolurrr.
2. denemem olcak. 7 Ocak regl tarihim. Offff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?