ozgecım ya o parada bosa gıderse dıye korkuyorum almıyorum oyuzden.zaten boyle bı problem oldugu ıcın esımde alma taraftarı degıl.guvenemıyor.zaten su ara maddı olarak sıkısıgız.evımızın parasını pesın verdık.yanı ona extradan 50 tl verme gıbı bır durum soz konusu degıl.
Kızlar selam. Ben adet olmayı bekliorume35. günü olmadım. Ama olcak gibi oluo kaç gündür.
Bir önceki adetim de normalden daha erken geldi. O da düşükten sonraki ilk reglimdi. Şimdi 2. yi bekliom. Doktor düşükten sonra 3. reglinle başla dedi bebek için. Bu dengesizlik normal midir? Ya da tam tersi vücut mu dengeliodur. Düşükten önce reglim hep düzenlidi çünkü. Sanırsam bundan sonra olcaklar düzene gircek..
güzel canım sen ne yaptın gittin mi doktora yaptırdın mı testlerini
canım iyiym sağol.Ben doktora gittim ama o testler gebelikte yapılmıyormuş.Bu testleri önce yaptıracaktın dedi.Coraspirine devam dedi.Birde beslenme programı verdi.İnşallah bişey olmaz bebeğime.Bence sen yaptır bu pıhtılaşma testlerini.Ben yaptırmadığım için tedirgin bir gebelik geçiriyorum.
ewet canım yaptıracağım ben inşallah bebiş istiyorum ama eşim istemiyo 2 bebeğimi kaybedince. biz eşimle ayrıyız ben urfadayım o antalyada o yüzden istemiyo bu testleride devlet hastaneleri yapmıyo özel bana 400 dedi antalyada bide burada soracağım özele umarım senin bebişine bişey olmaz sağlıkla alırsın kucağına
güzelcim coraspirinin bi 100 lük bi de 300 olanı var. hangisini günde kaç tane kullanıosun. gebeliğin kaçıncı haftasına kadar dedi.
ben de bebek aspirini atıodum günde 1 tane bu aralar deiştirdim coraspirin atıorum da. doktora danışmadım ama bi zararı olmaz heral di mi?
ilerde gebe kalınca sölim diom doktora. gebeken de zararı yok di mi?
topak cnm saol yanıtın için. Reglimde sorun yaşamamıştım düşükten öncee i dengesizlik oldu sonunda ama. İnşallah bu reglimden sonra ort. olmam gereken zamanda olurum.
güzelcm evet ben de 300 ten atıorum gnde bi tane. 100 lükte aldım. BİRAZ kullanım o zaman ben de 100 lük atim. bi ara doktora da sorim olmadı. bebeğin kalp atışlarını duydunuz mu. kaç haftalık günlük oldunz canım. Sağlıklan kucana alırsın inşallah..
güzel senin kayıplardan sonra reglinde bi dengesizlik olmuş mudu cnm?
hayır cnm bulantım olmadı zate bebek 4. haftada kaldı ve 6. haftada mı ne düştü. erken düşük oldu yane. ama şöle oldu. gebe oldumu bilmiodum ve de adet olcamı zanneiodum.meğer gebe kalmışım. ne kadar belirtiler aynı die bilsek de ilk oldundan heral kesin regl olcam diodum. o aralar reglimi beklerken bazı sabahlar hiç bişi yiyemidum. midem istemiodu. gebelikle ilgil midi onu da kestiremedim ama ondandı sanırım. tam mide bulantısı sayılmazdı ama ben gebelik belirtilerini fazlasılan yaşamıştım. vücudum alışmaya çalışıodu sanırım. sonra hemenn ii oldum. gebe oldum da kesinleşti. iştahım pek olmudu ama yiyodum gene . öle belirgin mide bulantım olmadı. olmaya başlamadan zate düşük oldu işte. ama kiminde oluo kimin de de fazla olmuo bulantı çok. kalp atışını duyup kanma da olmassa bunlara fazla takmamak gerek.. İnşallah yolunda gider her şe senin cnm bu sefer. bize müjdeli haberlerini verirsin umarımmm..
inşallah yasecim ve bu arada soğan kürü yapmanı tavsiye ederim.
evet güzel yaptım bitti 15 günlük olanı. 2 gün önce falan bitti. reglii bekliorum. diğer regli de önce de 7-8 gün falan yapıcam. sonra biticek artıkın kür. çalışmalara başlamadan soğan kürlerimi bitiricem bakalım..gripolmuştum o ilaçlarda az kaldı. bu arada bunları da atlattım. inşallah zamanı gelince rahat bi şekilde başlıcam çalışmalara. 3 aylık bekleme süresinin yarısı geçti.. bakalım artık zaman ne göstericek.gebe ne zaman kalıcam. ya da kalabilcek miyim. Rabbim hayırlısı versin hepimize.
canım üniversite hastanelerinde yaptır neden özelde yaptırıyosun ki?bence sen biran önce yaptır çünkü sonuçların çıkması bir kaç ayı buluyormuş.antepte üniversite hastanesi var oraya git yaptır canım.Ben şimdi tedirginim önemsemdeim yaptırmadım doktorda kızdı zaten.İnşallah pıhtılaşma yokturda bebğim yaşar.Aslında karnımda ölmüştü ilki işte o zaman hemen yaptırsaydım diyorum.
Sen eş durumunu mu bekliyorsun canım yanına gitmek için sanırım şubatta eş ataması var demi.
ünv hastaneleri yapıyorsa yaptırayım ben ya işte antep e gitmek herşey sorun evet canım eş durumunu bekliyorum aralıkta olacak galiba şu kpss bi olsunda kadrolu atamadan sonra ama puanım 32 daha ve sözleşmeliyim gitmem çok zor umarım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?