Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada bu ay korunmamıştık.acaba bebek habercisi olabilir mi?
yasekase canım bizim durumumuz aynı senle.benim de benzer sorular vardı kafamda.ben temmuzda kaybettim bebeğimi.ağustosta 28 gün içinde adet oldum.her şey yolunda diye düşünürken 12 gün sonra tekrar akıntım başladı.hala da az az devam ediyor.doktor önemli değil,rahim temizleniyor dedi.Kızlar selam ya benim düşüğüm olmuştu. Denin düşükten 26 gün sonra regl oldum. Bu sürenin başında da yane 26 günün içinde de düşükten ara ara kanama olmuştu 5 gün falan kalan son parçalar da çıktı sanırım rahmim temizdi çünkü. Erken deil mi regl olmam ya bana erken gibi geldi de? Vücut anca mı dengelicek kendini?
yase nbr kız.grıp aşısı oldum yaaa.8. gunum.10 gun sonra catlama oluyor ya yumurtada bısı olamz heralde.gercı bu ay hamıle kalabılcekmıyım hemen o da var yaa.yaptrdım valla napım
tprak nasılsın canım yaaa nasıl oldun.tamamen temızlendınmı
yasekase canım bizim durumumuz aynı senle.benim de benzer sorular vardı kafamda.ben temmuzda kaybettim bebeğimi.ağustosta 28 gün içinde adet oldum.her şey yolunda diye düşünürken 12 gün sonra tekrar akıntım başladı.hala da az az devam ediyor.doktor önemli değil,rahim temizleniyor dedi.