daha gitmedim doktora haftaya persembe gidicem ama cok korkuyorum yine bir sorun olcak diye kendimi hamile gibi hissetmiyorum buda bir sorunmus gibi geliyo bana bilmiyorumbenneyaptımki
slm kızlar.ben gecen cts baska dr. a gıttım.alttan baktı usg de ve dıger aptal dr. gıbı bısı demedı.dıgerı sagda 2-3 tane 7-8mm yumurta var demıstı ve 14. gunumdeydım.şok olmustum.ama 17.gunumde gıttıgmde bu dr. alttan baktı.dollenmeye hazır cok guzel ıkı yumurtan var dedı.bu aksam ve gun asırı ılıskı olsun dedı.degerlendırdık.kıst falanda yokmus.dıger dr. u allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın.omrumden omur gıttı.ne uzdu benı.bırde dr.a daha bısı demeden progestn verdı.dedıgınız gıbı luteal faz eksıklıgı varmıs galıba.gunde 3 tane ıcıcem bu ay.dr. progestan verıcem dedıkten sonra ben dedımkı.zaten yumurtam 18.gun catlıyor ve 1 hafta sonra adet oluyorum.o da evet dedı.bu dr. a guvendım.cunku oncekıler hıc boyle bısıyı anlayıp ılac vermemıstı.kac aydr dr.lara gıdıyorum.bakalım.suan ıcın bır belırtım yok.yıne olmadı bılıyorum ama zaten esım amelıyat olalı daha 2 ay oldu.3-4 ay sonra duzelıcek spermler.benımde luteal faz duzelır ınsallah bıkac ay ıcınde.
nisacıgım sen ve bebegin nasıl iyisinizdir inş.
canım benim 6 haftamızı doldurduk bugün kesemizi gördük 4+6 da 6+4te arefe günü doktor kalp atışları için çağırdı duymadan inanamıyorum canım daha ara ara bulantı dışında
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazelcim sevindim canım iyi doktor bulmanaopuyorumnanaktan en tez zamanda bize güzel haberler vereceksin inanıyorum kaydirigubbakcemile5
tesekkür ederim cevabin icin yasekase.ben ilk bebigimi düsük yaptim simdi cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan.
canım mrk etme ilk gebelik düşük oldu die 2. si de olumsuz olucak die bişi yok. İçini ferah tut.. Kısmetse sağlıkla devam eder ve alırsın bebeğini kucana..
bende 4 haftaligim ama bulanti yasamak hic istemiyorum :umursamaz: insallah arefede görürsün bebisini canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?