Kızlar Siftah benden bereket Allah'tan deyip ilk ağustos hamişi olmanın sevincini yaşıyorum:lepi::dance:
Gebelik testinde çift çizgiyi gördüm,hastaneye gitmedim henüz ama iki testtede iki çizgiyi gördüm kan testine gerek yok sanırım diye düşünüyorum ne dersiniz?
canım ne yaptın sen???değerin katladımı???ne durumdasın güzelim...merak ettim senicanım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bence kan testi yaptır 2 gün araylave değerinin artıp artmadığına bak
canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bence kan testi yaptır 2 gün araylave değerinin artıp artmadığına bak
Kızlar Siftah benden bereket Allah'tan deyip ilk ağustos hamişi olmanın sevincini yaşıyorum:lepi::dance:
Gebelik testinde çift çizgiyi gördüm,hastaneye gitmedim henüz ama iki testtede iki çizgiyi gördüm kan testine gerek yok sanırım diye düşünüyorum ne dersiniz?
günaydın herkese . başıma yine ilginç birşey geldi :) 1-2 gündür ovulasyon testi yapmıyordum bir yapayım dedim ..test pozitif çıktı adet başlangıcından itibaren bugün 22.gün ..yumurtlama günü olabilirmiki gerçekten ..şoka uğradım ...çalışma yapamadık tabi orası da ayrı ama
ayy cnm çok sevindim
açılışı sen yaptın inşallah devamıda gelir.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.
bencede kan testi yaptır.hem bugün hemde 2 gün sonra.değerin yükselmesi çok önemli.atlama bence.
İnşallah canım,Rabbim Ramazanın bereketiyle tüm anne adaylarına hamiş olmayı nasip etsin,olanlarada hayırlısıyla kucağına almayı.Bize Ramazanın hayrı ile geldi:teytey:
cnm 22.gün yumurtlama olurmuki ya valla çok şaştım.adetlerin düzenlimidir?
belkide hamişsindir.hamile oluncada ovu. testinde pozitif çıkabiliyomuş.
geçen ay 17 .günde çıkmıştı ovulasyon pozitif...adetlerim düzenli idi ama 1-2 aydır sapıyor ..31 günde bir adet oluyorum normalde ...
canım ne yaptın sen???değerin katladımı???ne durumdasın güzelim...merak ettim seni
canım hayırlı olsun. çook sevindim. inş. bu ayın rahmeti bereketi hepimizin üzerinde olur. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...Darısı bizlerin başına olsun inş.
Merhaba arkadaşlar,öncelikle hayırlı ramazanlar herkese,bende bu ay hamileydim diye ümit ederken hastalandım,4 günüm geçmişti.inşallah bu ay olacak.ben bu ay çörekotu bal tarçın kullanmaya başladım 2.günüm,burda kullanıp hamile kalan varmı?cevaplarsanız sevinirim.
slm kızlar tebrik ederim esteem gerçekten çok sevindim zemuszemus Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah....kızlar bende az önce drdan geldim bebeğimizin kalp atışlarını duyduk pıt pıt ediyordu öyle şirindiki senağlama hala aklıma geldikçe duygulanıyorum hem 4 tane değilmiş sadece 1 tane varmış sadece birazcık kolum morardı kan tahlili için iğne yapmışlardı ayyy unuttum bak hepinizin mübarek Ramazanı şerifini kutlarım kızlar bu arada hamişler siz oruç tutuyormusunuz dr bana tutma dedi sıcak havalarda zararlı olur tansiyonun için ve ayrıca çok fazla mide bulantısı yaşarsın dedi..
slm kızlar tebrik ederim esteem gerçekten çok sevindim zemuszemus Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah....kızlar bende az önce drdan geldim bebeğimizin kalp atışlarını duyduk pıt pıt ediyordu öyle şirindiki senağlama hala aklıma geldikçe duygulanıyorum hem 4 tane değilmiş sadece 1 tane varmış sadece birazcık kolum morardı kan tahlili için iğne yapmışlardı ayyy unuttum bak hepinizin mübarek Ramazanı şerifini kutlarım kızlar bu arada hamişler siz oruç tutuyormusunuz dr bana tutma dedi sıcak havalarda zararlı olur tansiyonun için ve ayrıca çok fazla mide bulantısı yaşarsın dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?