ayyyy yaseeee çok sabırsızsın yaaakızlar ya haftaya kontrolum var usg ye göre 5 artı 6 ya da 6 haftlık olucak. son reglime göre de 7artı 2 falan olucak. Kalp atışları ne zaman duyulur sizce. Gittimde duyma olasılığım nedir? Kişiden kişiye deişse de bi olasılık yok mudur? Şimdiye kadar i i gidio sanki her şe ama önemli olan kalbin atması! Bu durumlarda olup da bebeğin kalbinin atmaması durumu çok sık rastlanan bi durumm mu acaba öle bi istatistik var mıdır? İlk gebeliğim. Kese usg ye göre 4. haaftada görüldü. 12 sonra tekrar gel dedi doktor. diğer hafta 1 hafta sonra gidicem. Ne olur ki sizce? Duyabilir miyiz? Yoksa bi kaç gün sonra da gel o zaman mı der?
haklısın canım benim...uzun bir bekleyişten sonra bu kadar merak etmen çok doğal:)))Haklısın duruşah ama napim? Aslında ben zarar verecemi düşünmüorum. İ i veya kötü nolcaksa olur tabii! Bilemeyiz.. Benim ki stresten ziyade merak. Yoksa endişe daha az. Normal derecede yani hat safhada deil stres endişe. Amaa olası şeler ya onun diorum tatlım. Napim. Hoş görün artık. Ben asıl stresi kist adını duydumda yaşamıştım. Meğersem normalmiş hatta en son keseyi gördümmde doktor o kistler progesteron hormonu salgılatır dedi. Sanırım i i bişi dimek istedi. Kisti olmayanların nası bişi biraz karışık ama . Galiba benimki çok hafif oldundan avantaja dönüştü. gebe kalmadan gebe miyim acaba sıralları daha karışıktı. Şimdi az beeğim ne durumdadır die düşünüorum o kADAR. Bİ DE YAKINEN TANIK OLDUKALRIM VAR GEBELİĞİNİN 5. HAFTASINDA HERKEs biliodu sonra kalbi atmadından kürtaj olanlar 2 arkadaşım var.. onlardan da o zaman etkilenmiştim. ben en az 3 ay söleyemicem kimseye ya benim fikrim tabii.. Rabbim neylerse güzel eyler. Adet olcama emindim artık ki gebe oldum. Bu yüzden vizdan azabı bile çektim. Ama geçti . Rabbim affedicidir..
slm kızlar
yase hamile olduğunu yeni gördüm canım hayırlı olsun çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn...
kızlar ben de bugün dr. a gittim. yumurtam çatlamış bile. halbuki bugün 11 günüm. gecikmeden dolayı sanırım bu ay da erken yumurtlamışım.. tavuk gibi konuştummm yaaa..:)
merhaba arkadaşlar ben geldim.tatil bitti ne yazık ki.
yasekase tebrikler canım.senin adına çok sevindim.inşaallah zahmetsiz bir hamilelik geçirirsin.
.Allah izin verirse bir dahaki kontrolünde büyük ihtimal bebişinin kalbini dinlersin.bu öyle kişiden kişiye değişen bişey olduğunu sanmıyorum.herşeyin hayırlısı tabi.
ben de biraz senin gibiyim yase.şuara bu yönümü değiştirmeye çalışıyorum.yani bir sevincim mi var.aklıma hep olumsuz durumlarda neler olabileceği düşünceleri geliyor.aslında bence bu bir savunma mekanizması.hani eğer kötü bişey olursa da buna kendimi hazılarlama ihtiyacı gibi bişey.
Stres yapmasamda bu beni çok yoruyordu.Ailece bazı musibetler yaşadık.ondan sonra hayatta kontrolcü olma prensibine ihtiyaç duymamaya karar verdim. Çünkü gerçekten hiçbirşeyi kontrol altında tutmamıza olanak yok.Aldığımız nefes mesela ne kadar tutabiliriz.dayanamadığımız noktada tekrar nefes almaya başlarız.
aklıma eğer şöyle olursa böyle olur düşünceleri gelince de''inna lillahi ve inna ileyhi raciun '' diyorum.o düşünceleri terk etmeye çalışıyorum.
inşaallah arkadaşım.tez zamanda hayırlı haberler veririm.
bu arada herkesin ramazanının hayırlı geçmesini diliyorum.inşaallah bol misafirli ,bereketli ,dualı,feyzli güzel bir ramazan geçirirsiniz arkadaşlar.
kızlar değerim 5 günde 54 ten sadece 88 e yükselmiş doktor sağlıksız bir iç gebelik bir ihtimalde dış gebelik olabilir dedi hep yükselmesini istediğim değerimin şimdi düşmesini ve bebeğinde kendiliğinden düşmesini istiyorum yine hayallerim yıkıldı 2. kez kaybediyorum yavrumu kürtaj olmak istemiyorum öyle yıprandım ki((
e et ben de ikiz olsa hayır demem! ilk keseyi gördümüzde bişi demedi doktor 4 haftalık dedi. 6 haftalıkken dermi ki? ikiz oldu kaçıncı haftada anlaşılır.. bana dA ÇIKMASIN ÖLE Bİ SÜRPRİZZ..
slm arkadaşlar nasılsınız.durumlar nasıl gidiyor.
yaaa kızlar bende demir eksikligi varmış dün ögrendim.boynumdan kırmızı lekeler cıktı yüzüme falan yayılmaya başlamıştı dr gittim demir eksikligi var dedi.hamilelikte de
%100 gerekliymiş ama malesef benimki eksik.bu dr güvenemedim birde cildiye ye gittim hamilelikten kaynaklanan alerji olmuşum krem verdi dikkatli kullanmam şartıyla.size sormak istedigim bu demir eksikligini giderebilecegim bir cözüm varmı bilen varsa bana yardımcı olursa cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?