Hoşbulduk canım umarım bekletmez meleğim beni daha fazla.Seni de tebrik ederim yeni hamişsin galiba.Allah tamamına erdirsin inş
teşekkür ederim cnm darısı sizlerin başına inşallah
peki canım belirtin varmıydı
benim kasık batmalarım vardı cnm.bide göğüslerim dolgunlaşmıştı ama bu bana her regl öncesi oluyodu.
aysucuğum eşine süpriz yapacaktın hazelle fikir alış verişi yapıyordunuz anlatsana çok özel değilse bu güzel haberi nasıl verdin?
cnm süprizi yaptım geçmişte yazmıştım ama okumadın sanırım.
evde yaptığım idrar testini bi kutunun içine koydum üzerinede yeni yaşında bebeğimiz bizi yanlız bıtakmadı iyiki doğdun yazdım.hediye olarak verdim.önce altın zannetti.kutuyu açıp yazıyı okudu teste baktı ve gözlerini kocaman açarak ciddimisin aşkım dedi bende evet dedim şok oldu yani.
aysucugum biliyormusun herşeyimiz aynı benimkide 5 haftalıkmış.bana kalp atışları için 15 sonra gelmemi istemişti dr.benimde sag tarafımda kist olmuş aynen seninki gibi dr bana aynı şeyleri söledi.bebişinin iyi olmasına cok sevindim valla merakla seni bekliyodum.
evet cnm aynı gidiyoruz bana 2 nisan 2011 dedi tahmini doğum tarihine.bize bebeği gösterdi ama çok küçük bi virgül gibiydi :)
kistlerimizde en kısa sürede geçer inşallah bana çok ağrı yapıyo.sende varmı ağrı?
bide bende kan sayımı ve tsh istedi.
bu arada kızlar bende rahım fılmı cektrdım hıc ama hıc acımadı.hemde anestezısız.5 dak suruyor ıslem.ılac verıldıgınde adet sancısı gıbı bı sancı gırdı ama hıc acımadı.o da gectı hemen zaten.kanamam da olmadı.fılmden sonrada normaldi herseyım.ama cektrecegınız yerde ıyı makıneler olmalı.banada dr. cektr falan demedı.ben 3. denememde de olmayınca kendım gıttım cektrdım
cnm geçmiş olsun.filmin sonucu nedir onu yazmamışsın.inşallah temiz çıkmıştır. :Saruboceq:
tebrik ederim cnm sağlıcakla alırsın inşallah kucağınaopuyorumnanaktan
sanırım sende adetin biter bitmez kamışsınn kızlar gün aşırı ilişki daha çok kolaylaştırıyo sadecce yumurtlama günlerini dikkate almayın
çok teşekkür ederim cnm.evet adetim kısa sürüyo zaten benim 8. - 10. günlerde kaldım sanırım.biz hergün çalışmıştık bu ay.
denizcim hazelcimm çook saolun..
hazelcim yatacam tabi bebiş için yeterki o ii olsunn...
sadece 9 ay boyunca yattım dienler olu hep böyle problemli mi olcam dıe korkuyorum ama gerekirse onu da yapacaz napalım Allah büyük..hayırlısı olsun...
ramiznurcum bebeğinin ii olmasına çok sevindim cnm.sen bol bol dinlen.9 ay boyuncada yatıcakmıyım diye düşünüp kendini üzme cnm dua et bol bol sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
kızlar kan testi sonucum 47 çıktı ama tam sevinemiyorum son adet tarihim 5 haziran olduğu için zaten temmuzdada adet olmadım doktor son adet tarihini söleyince çıkan değer uymuyor dedi ama benim 15 temmuzda kan testim negatif çıktı yani ondan sonra yumurtlamış olamazmıyım bakalım çarşamba tekrar bakılacak kanda
cnm geç döllenme olmuş olabilir inşallah çarşamba günün dahada yükselir değerlerin.
bu kadar geç çıkcanı bilsedim cuma verirdim kanı. hormon testleri de geç çıkmıştı sanırım ama hani gebelik ne bilim. yani gebesem bu gidişşle doğuma 7-7.5 ay kaldı yneee. içim rahat ama dikkat ediorum kendime folikplusı yeterli dedi doktor. temmuz başı da kan değerlerim iidi. o yüzden bebek varsa onu besinsiz bırakmadıma inanıorum!!! gebelik netleşirese olur da regl m falan gelmezse perşembe asıl hep gitmei düşündüm doktorda aldı m randevu o yazabilir başka takviye ilaçlar şimdi çalışmıorum beslenmeem ii ama tatil bitince bu kadar ii olmıcak. belki doktor bu ihtimale karşın ekstre bi ilaçlar verebilir. arkadaşım da 6 haftalık öğrenmişti o da çalışıodu düzenli beslenemezsin belki die yazmış . kimileri gerek duymuo. artık o ne derse o olur. ben de zate regl olsadım ana tekrar bi her şee bktırmaı düşünüodumm. kısmet sanırım gebelik için görünmektemiş yaa hayırlısı artık kızlarrrrrr......
yasecim neden 2 gün sonra veriyolarki kan sonucunu?alt tarafı gebelik bakıcaklar normalde 2 saatte veriyolardı.şaşırdım valla.seninde şansına hep gıcık doktorlar çıkıyo karşına.hayırlısı inşallah bebeğin seninledir cnm.