Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazelcim sonuç pozitif listeye ekleyebilirsin
Oldunmu canım?Yerleşme kanamasıdır belkide hem ?
.
hazel beni de yazarmısın listeye.bu 3.mesajım daha öncekileri görmedin galiba.her ne kadar ihtimaller düşük de olsa 29 temmuz,7.deneme yazabilirsin.
günaydın kızlar,
hayırlı haberler bekleyenler var bakıyorum.inşaallah güzel haberler alırız.benim de eşim haftasonu doktora gitti.idrar yollarında enfeksiyon varmış.tam diyoruz bu ay olacak . başka bişey çıkıyor.antibiyotik kullanıyor şimdilik.tam da yumurtlama dönemiydi.yumurtalar zayi gidecek:2:. haftaya da spermiyogram testi olabilir sanırım.aman o iyi olsunda bebiş olacaksa olur zaten.kafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol:
Ekin hayırlısı olsun canım arkadaşların dediği gibi belki yerleşme falandır az gelip sonradan gelmeyenleri çok duyduk canım diğer topiclerde
Faran nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik bulantı falan var mı?
amin inşallah rabbim sizlerede en kısa sürede nasip etsincanım hayırlı olsun sabah sabah çok güzel bir haber rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinkaydirigubbakcemile3
amin inşallah canım rabbim sizlerede enkısa zamanda nasip etsinişte bir güzel haber daha. Hihoyyyt hayırlı olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :saruboceq:
Nica'cım, umarım öyledir. Ne diyelim hayırlısı Allah'tan. Sen nasılsın?
Canım aslında biz denemiyoduk, riskimiz vardı.yaaa canım sen niye bekliyorsun ki bi test yapsanaaa ben bir gün gecikmeile yaptım çıktı
Canım inş hayırlı haberler olsun ya..Canım henüz olmadım. Tuvalet kağıdında açık pembe renk gördüm. Geçen gebeliğimde de olmuştu. Neye yorumlayacağımı açıkcası bilmiyorum. Beklemekten başka çare yok.
Günaydın canım eğer olacaksa dediğin gibi hiçbir şey engel olamaz hem enfeksiyon etkiliyor mu ben bilmiyordum etkilediğiniCADIARZU
Canım kesin görmemiştir. Gördüğü anda seni de listeye ekleyecektir. Hakkında hayırlısı olsun.
doktor 1 hafta kadar ilişkiye girmeyin demiş.internetten baktım gebelerde düşüğe bile neden olabililr diyor.ben de öyle bir durum yok tabi.ama belki döllenmeyi de etkileyebililr diye düşünüyorum.
inş. Ekincim duam senle canım iyilik ekincim işteyim valla bir bakayım arkadaşlarıma dedim kaçamak yapıpkaydirigubbakcemile3 benimde bu ara ovu. sıkıntım var o uzayan akıntı gelmedi 16. günm şeffaf akıntı geliyor su gibi olan eyvahedigeldismile anlamadım gitti öyle
Canım inş hayırlı haberler olsun ya..
Bekle bakalım.Test yapmıştım dimi sen ?
En son adet tarihimin ertesi günü yapmıştım. Bugün tarihimden 3 gün geçti.
Canım bence hamilesin ya.
Vakit geçmeden test yaptırsan.
Hemende iğnelere başlarsnız.