- 5 Aralık 2009
- 3.154
- 81
- 36
orda bende baktım one step olan var 50 tane var 5tanede gebelik testi veriyolardı sanırım.fiyatı da 29.99
bak o iyimiş
alıyım bari napıyım
bi bakıyımda
ama aslında önce benim şu sigara lanetini bırakmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orda bende baktım one step olan var 50 tane var 5tanede gebelik testi veriyolardı sanırım.fiyatı da 29.99
kızlar okadar yoruldumkı.bebegım olursa kac ay cekıcez bu yorgunlgu ama deger tabı saglıklı olsunda.dun zaten ayaktaydım.yatak vardı banada odada amaacmadım gardrop tarzıydı onu acsam bayagı yer kaplıyordu.gunduz oturdum sandalyede yada ayaktaydım.gec olunca nasıl yorulmusum actım yatagı yattım.esıme dedım ıhtıyacın olunca seslen.ama sesıde cıkmıyor amelıyat yerıne bısı olcak dıye.alem yaakaydirigubbakcemile3
seslenıyormus ama hıc duymuyordum ama ne zaman kalkması gerekırse ozaman kalkıyordum.ya dedım ben senın seslendıgını de duymadım nasıl kalkıyorum ozaman senın ıhtıyacın olunca.gece 3-4 defa kalktı.ıdrarla attı narkozu bol su ıcmıstı zaten.neyse sonradan anladımkı esım yatagın krkuluklarına tutunurken yatagı gıcırdıyor ve ben o sesı duyar duymaz kalkıyrmusumkaydirigubbakcemile3 sabah 7 ye kadar 4 kere kalktık.sonrada uyuyamadım yorgunum.ama ınsanın ayaklarını toplayıp oturması ne guzelmıs.sandalye tepesı cok kotu.rabbım kımseyı hastanelere dusurmesın.evımı ozledım hemen valla
bende ona baktım alacaktımda bu ay dr gidecem boştan yere birde onları almayım dedim ama olmazsa önümüzdeki ayda alırım.sigarayı sorma bende bırakmaya calışıyorum ama .cok azla içmiyorum nne olacak bilmiyorumbak o iyimiş
alıyım bari napıyım
bi bakıyımda
bende ona baktım alacaktımda bu ay dr gidecem boştan yere birde onları almayım dedim ama olmazsa önümüzdeki ay alırım.sigarayı sorma bende bırakmaya calışıyorum ama .cok azla içmiyorum nne olacak bilmiyorum
denizcim inşallah biz de gebe kalırız da tez zamnada umut oluruz herkese. kist olmayan yumurta döllenir olan döllenmez di mi deniz doktor ne die. ben doğal yollardaım daha. sen biraz daha karışıksın anladım kadarıyla.
bende de 3 yumurta oluşuo demişti doktor ikisi bi yerde biri yerde işte anlamıom okaddar da. bunlarda 1 in de mi vardı acaba kist sende yokasa diğer ufakların birinde mi. o sırada anlamıom ki doktor ne dedi dmedi. ayy bunalttım biliom ama bi fikrin var mı canım?
bak o iyimiş
alıyım bari napıyım
bi bakıyımda
bende ona baktım alacaktımda bu ay dr gidecem boştan yere birde onları almayım dedim ama olmazsa önümüzdeki ayda alırım.sigarayı sorma bende bırakmaya calışıyorum ama .cok azla içmiyorum nne olacak bilmiyorum
yasecım sımdı baktım artık beyaz akıntım.ama 8. gun hıc olmamıstı yaa bı sorun olmasında onemlı degıl tabı
Demek yalnız değilmişim. insan her sigara yakışta nasıl suçlu hissediyor kendini değil mi ! Esir aldı mı tam alıyor illet. Aslında kızlar, karar verip de bıraksak, buradan cesaret veririz birbirimize...
Endişe etme canım. Son günlerde hem çok stres yaptın, hem de yoruldun. Olabilir normal. Doktora da sorsan, ilk defa olduysa "önemli değil, olabilir" diyecektir. Artarsa veya ara ara devamı gelirse bir araştırmak lazım ama. Hem rahim filmi için de derler, lekelenme tarzı kanama olabilir diye, endişe etmeyin derler.
kızlar bende bu ay ateşimi ölçüyorum bakalım nasıl olacak cok faydasını görenler var
denizcim saol diğer arkadaşlar gibi sen de çok içtensin.
saolun kızlar ii ki varsınız!
hilalbebekcim evet fiat farkları şaşırtıcı oluo. heralde marka fabridan falan.. heps,i aynı işlemi görüo. en uygun fiatlısını al. 50 artı 5 30 tl i i, görünüo diğerlerine göre şimdilik!! al gg den onu bence. başka sitelerde belki daha uygunu vardır ama al gitsin derim. ilerde de gerek olursa gene farklı farkılı araştırı bakarsın. ebay diolar daha uygun olabilir ama be n o siteden pek çakmıom. bi şi diyemem. ben de gge de n almıştım bi kaç bişi ondan gg diom. başka yerlerde vardır muhakkah!!