Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ruyaların cok guzel.bende gecenlerde cebıme doldurmusum ovulasyon testlerını hepsınde ıkı cızgı vardı.ama gebelık testıymıs.arkadaslar var gormesınler dıyede tıkıstırıyorum cebıme.ruyamda goruyorum bende sadece cıft cızgıyı.bırde 3 gecedeır bebek goruyorum yenı dogmus.bıberonla mama verıyorum.ama benım bebegım degıller onu bılıyorum ruyamda.ama bembeyaz tulum ıcınde ama dedıgım gıbı benım olmadıgını ruyamda bılıyorum.kucagıma alıp mama verıyorum yada tasıyorum.bılmıyorum ne demek.hayra cıksın ruyalarımız ınsallah.belırtıye takılma canım.yanman ayaklarını usuttuysen olabılır.ınsallah bebıs vardr da ondandr.goguslerınde acı var dıyordun.hala varmı canım.ama daha 1 hafta var.yumurtlama ne zaman oldu
canım ona takılma ıdrarda yanma varmıs gecmıs.ıltıhap varsa engel olabılır ama ıltıhap olsa kendılıgınden gecmezdı. zaten engel olmaz canım merak etme.rabbım saglıklı versınde ne yapalım beklıycez.en ıyısını yapmıssın.benımde ıkı tane ovulasyon testım kaldı.almıycam bende.kullanmayıda dusunmuyorum.azrtık az cok ne zaman olacagını bılıyorum.gun asırı en ıyısı.ben bu ay 15. gunumden ıtıbaren calıscam heralde o da esım ıyı olursa.acırsa amelıyat yerı calısma bıle yapamayabılırız.dr. 1 hafta sonra dıkkat ederek ılıskı olabılır dıyor.ama acı olursa olmaz.1 hafta sonrası da tam 15. gunume gelıyor.yakalayamayabılır bu ay. oyuzden bu aydan umutsuzum ben.cunku suan reglımın 3. gunu.cumaya amelıyat ohohhhoo bu ayı pas gecebılırım.
sen dusunme oyle canım rabbım vercek oldumu her halükarda olur.ınsallah dua edıyorum bu ay olur canım yaaa senın
rojdaa sızın kacıncı denemenız canım.neden dr a gıtmek ıstıyorsun .tetkıkler ıcınmı.kac yasınadsın
ııııımmm biz 1 ay korunduk sadece 10 aylıkda evliyim 26 yaşındayım aslında çocuk düşünmüyorduk 1-2 yıl bi kaç kez korunmadık baktık bişi yok sonra korktuk tabi olmıcakmı diye hala deniyoruz ama olmuyo işte.doktorada tetkiklerden deil çıkıcak sonuçlardan korkuyorum ya olmıcak senin çocuuun derse onu duymak istemiyorum