- 25 Şubat 2022
- 393
- 254
- Konu Sahibi busemakilic
Anladım hayırlisi olsun inşallahHayır sadece combinol vitamin kullanıyorum henüz bişey vermedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım hayırlisi olsun inşallahHayır sadece combinol vitamin kullanıyorum henüz bişey vermedi
Yok hocadan randevu almadım direk infertilite olarak aldım. Artık hangi doktor olursa. Sizden de evrak vs. İstediler mi?Hsg görebilirler.Hocadan randevu almadıysanız sadece ilaçlara ödeme yaparsanız. Aşılama için ben ayrı bi ücret ödemedim. Paü benimki
4. Gün ise sorun olacağını sanmıyorum ben de bu ay adetin 4.günü gittim sorun olmadı. Ben testlerimin hepsini o hastanede yaptırmıştım eşimin sperm testi dahil o yüzden benden istemediler. Aşılamanın yapılacağı günde evlilik cüzdanının fotokopisini götürdük.Başka da evrak vermedim. Devlet memuru olduğum için SSK dökümü istenmemiş olabilir. Normalde isteniyorYok hocadan randevu almadım direk infertilite olarak aldım. Artık hangi doktor olursa. Sizden de evrak vs. İstediler mi?
Ya bide ben 14 hazirana randevu aldım benim şimdi lekelenme başladı yarını ilk gün olarak saysam reglin 4. Günü oluyor. Vay ben böyle şansa ya pkoyum diye gün tutturamıyorum. Hep geç gelen şey bu sefer erken geldi.
Bende kan pıhtısı değilde böyle afedersiniz bi sümük gibi akıntı kahveremgimsi sarımsı renginde heralde çatladgını gösteriyormus dr sormustumVenimd3
Benimde dün yapıldı aşılamam kasıklarımda muhteşem ağrılar var şimdi biraz daha sakinledi. Dün hafif kan pıhtısi geldi sonra geçti sizde de oldu mu?
Anladık canım inşallah sorun çıkmadan ikinci aşılamamı da olurum. Ben nisanda özelde aşılama oldum. Doktorum gonalf i bir kutu fazla yazmıştı yetmezse diye ilaç elimde kaldı temmuzda da tayinciyiz taşınıcaz. İlaç malum soğuk kalması gerekiyor bizim yol 17 saat. Gitmeden bi kez daha deneyelim ilacı kullanmış olurum diye düşündük.4. Gün ise sorun olacağını sanmıyorum ben de bu ay adetin 4.günü gittim sorun olmadı. Ben testlerimin hepsini o hastanede yaptırmıştım eşimin sperm testi dahil o yüzden benden istemediler. Aşılamanın yapılacağı günde evlilik cüzdanının fotokopisini götürdük.Başka da evrak vermedim. Devlet memuru olduğum için SSK dökümü istenmemiş olabilir. Normalde isteniyor
Ben de bu ay aşılamamda gonal f kullanıyorum. Pahalı da bi ilaç yazık etmemiş olursunuz.Benim 3.aşılamam olacak sırf tüp bebek raporu çıksın diye yaptırıyorum diyebilirim.Anladık canım inşallah sorun çıkmadan ikinci aşılamamı da olurum. Ben nisanda özelde aşılama oldum. Doktorum gonalf i bir kutu fazla yazmıştı yetmezse diye ilaç elimde kaldı temmuzda da tayinciyiz taşınıcaz. İlaç malum soğuk kalması gerekiyor bizim yol 17 saat. Gitmeden bi kez daha deneyelim ilacı kullanmış olurum diye düşündük.
Evet ya çok pahalı. İnşallah sonuçları güzel olur da çektiğimiz tüm çilelere değerBen de bu ay aşılamamda gonal f kullanıyorum. Pahalı da bi ilaç yazık etmemiş olursunuz.Benim 3.aşılamam olacak sırf tüp bebek raporu çıksın diye yaptırıyorum diyebilirim.
Amin inşallah Allah isteyen herkese versin Benim yumurtlama günlerimde hep olurdu ağrım birden fazla yumurta oluştu acaba onun da ağrısı mı diye
Yok şuanda olmadı kanama vb. Takipteyim :) rahim ve yumurta cokk güzel dedi dr inşallah olumlumsonuclar alırız ikimizde /(
Evet olabilir yumurtlamada oluyormuş ağrı. Bende bir iki kere olmuştu daha önce ama bu kadar şiddetli değildi hiç. Pcos var bende normalde yumurtlayamadağım için bu ay cok net yaşamıs oldum yumurtlama ağrısını:)Yok şuanda olmadı kanama vb. Takipteyim :) rahim ve yumurta cokk güzel dedi dr inşallah olumlumsonuclar alırız ikimizde /(
İnşallah çatlamıştir o an ben biraz tereddütte kalmıştım çatlamadan mı aşılama yaptılar diyeBende kan pıhtısı değilde böyle afedersiniz bi sümük gibi akıntı kahveremgimsi sarımsı renginde heralde çatladgını gösteriyormus dr sormustum
Çalışıyorsan senin ki galiba ben çalışmadığım için eşiminkini çıkarttım bu işleme ücret ödememek için sadece ilaçlara ücret ödedim benCiddi mi o kadar şey istiyorlar mı
Prim dökümü benim mi eşimin mi?
Çok teşekkür ederim canım bilgiler için gerçekten çok yardımcı oldun inşallah güzel haberleri de alırız hep birlikte bu ayÇalışıyorsan senin ki galiba ben çalışmadığım için eşiminkini çıkarttım bu işleme ücret ödememek için sadece ilaçlara ücret ödedim ben
Çok teşekkür ederim canım bilgiler için gerçekten çok yardımcı oldun inşallah güzel haberleri de alırız hep birlikte bu
Rica ederim aklına takılan olursa sor mutlaka. İnşallah günler çabucak geçer güzel haberler bizi bulur :)Çok teşekkür ederim canım bilgiler için gerçekten çok yardımcı oldun inşallah güzel haberleri de alırız hep birlikte bu ay
Amin canım inşallah sen aşılamayı oldun mu olucak mısın canım ?Rica ederim aklına takılan olursa sor mutlaka. İnşallah günler çabucak geçer güzel haberler bizi bulur :)
Ben perşembe günü oldum aşılama canımAmin canım inşallah sen aşılamayı oldun mu olucak mısın canım ?
Ay sen bekleme aşamasına geçmişsin inşallah su gibi geçer müjde li haber verirsin canımBen perşembe günü oldum aşılama canım
Kızlar bugün aşılamamın 4. Günüydü doktor çağırdı kontrol etti, büyümeye devam eden yumurtalar varmış (pcosum bu arada )o yumurtalar için bastırıcı yani büyümesin diye iğne verdi bide kan sulandırıcı iğne verdi başınıza geldi mi böyle umudım kalmadı hiçbe
Benim de sancım var diğer büyüyen yumurtalar yüzünden sanırım belki büyüyenler daha sağlıklı çatlayıp spermle buluşacak bana biraz tuhaf geldi açıkçasıKızlar bugün aşılamamın 4. Günüydü doktor çağırdı kontrol etti, büyümeye devam eden yumurtalar varmış (pcosum bu arada )o yumurtalar için bastırıcı yani büyümesin diye iğne verdi bide kan sulandırıcı iğne verdi başınıza geldi mi böyle umudım kalmadı hiç
Amin çok çok amin inşallah tutar. Belime yakı attım 2 saat anca durabildim iyi diyorlar sabahları mutlaka avakado yiyorum az evvel sağ kasığıma 3 saniyelik bir sancı girdi ortalığı inlettim geçti sonra söyleyeceklerim bu kadar bekleyip göreceğizAy sen bekleme aşamasına geçmişsin inşallah su gibi geçer müjde li haber verirsin canım