Haziran-Kasım Tüp Bebek Süreci

Salı günü sonucu alınca zaten illa ki gideceğiz hastaneye o zman soracağım Edirne’de yaşamıyoruz Lüleburgaz’da yaşıyoruz bir saat sürüyo Edirne o yüzden gitmedik
Keşke ilk denemeden itibaren yapsalar bu embriyo ları genetiğe yolluyorlar mış sanırsam neden 3 denemeden sonra yapılıyor anlayamıyorum olmayacak gibiyse neden transfer yapıyorlar en iyi kalitede olanları da rahim uygunsa koymaları lazım bazen rahim uygun olmuyor tutmuyor iyide olsalar sorguluyorum hep bunları protokol lerde başta yapmaları gereken şeyleri sonda yapıyorlar neden niçin yoruldum maddi manevi olarak

Açıklama yapmıyorlar biz soruyoruz baştan sağma cevap veriyorlar devlette yaptıralım dedik ama özelde yaptırmak daha mı iyi bilemiyorum benim ilk tüp bebeğim o yüzden doktorum ne derse onu yaptık bilgimiz yoktu ki tüp bebek nasıl olur nasıl yapılır

Özel yada devlet fark etmiyor benim üniversite hastanesine güvenim her zaman daha fazla protokolleri böyle sıradan muayenede bile öğrenciler oluyordu hep yanımda orda geleceğin doktorları yetişiyor belki içlerinde en başarılı doktor bir zamanlar beni izleyen bir öğrenci çıkacak bilemiyorum baştan sağma diye düşünme işlerinden emin oldukları için az cevap veriyorlar ben özelde 5 kere ameliyat oldum devlette 1 kerede hal ettiler çok şükür opu ameliyat transfer yapanlar doçent sadece Türkiye'de maalesef protokol sıralaması sıkıntılı başta yapılacakları sonda yapıyorlar ilk seferde tutanların rahminde yumurtasında yada eşinin sperminde sıkıntısı olmayanlar şanslı gerisi tabiki taktiri ilahi

Doktorumun söylemesine göre eşimin değerleri çok iyi benim rahmimde sıkıntı yok sadece yumurta kalitesinden emin değilim işte ama bana büyük problemin yok deniliyor kaç doktor gittiysem öyle dedi ama 3 senedir de olmuyo hamile kalamıyorum bu tüp bebekten ben çok umutluydum ünv hastanesi ve bana asistanlar bakmasın diye doktoruma özel Muayne parası ödüyorum ben her defasında bilmiyorum yaa salı günü gelse yine kan testi verip sonucu bi öğrensem bi yanımda 8.gün negatif çıktı pozitife dönmez diyor diğer yanım Allah bilir belki de kanına geçmemişti o gün betahgc hormonu diyor

Bende şişli Memorial da tedavi gördüm yeni , kalçadan yapılan iğneden baya ağrı yaşamış siniz bana göbekten yapılan progestan dex verdiler hergun yapıyorum neden onu vermediler acaba ?

Bende şişli Memorial da tedavi gördüm yeni , kalçadan yapılan iğneden baya ağrı yaşamış siniz bana göbekten yapılan progestan dex verdiler hergun yapıyorum neden onu vermediler acaba ?
Piyasada pek bulunmuyor çünkü. Ben de zar zor iki kutu bulup aldım. İki haftadır göbekten olanı kullanıyorum. Daha 2.5 hafta var. Umarım tekrar bulurum yoksa kalçadan olana devam edeceğim.

Keseyi gordunuz mu acaba bende 27 kasımda transfer oldum sukur pozitif 2 hafta sonra ultarsona gel dedi cok tedirginim bisey cıkıcak diye
Evet keseyi 21 kasımda tam 5 haftalıkken gördük. Kalp atışını da 3 aralıkta 6+4 te duyduk çok şükür hiç tedirgin olmayın. İyi düşünün iyi olsun. İnşallah da her şey yolunda gider

Tebrik ederim ınsallah darısı tüm anne olmak istıyenlere bende bugun adetin ikinci gunu E2 ve progesteran kan verdim ilaca basladım benimde donmus ıkı tane embriyom var ben 4ay once baslamıstım bu tedaviye ama ameliyat falan olmam gerekiyordu ıyılesme suresi derken heyecanla bekliyorum transferı. Peki canim beslenme şeklin nasıl oldu neler yedin neler yemedin

Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza ben bu süreçte düzenli beslendim. Ekstradan her gün aksatmadan keçiboynuzu özü, avokado, kabak çekirdeği, nar veya nar suyu, havuç tükettim. Günde en az 3 litre su içtim.

Cok tesekkur ederim bilgınız İcin. İnşallah Rabbım butun anne olmak ıstıyenlere nasip etsin hayırlısını versin rabbım

Tüm bebek sürecinde olmayan biri olsam da yazını tek tek okudum. Ne kadar detaylı, ince ince düşünülerek yazılmış bir yazı. Hayran kaldım. Emeklerinize sağlık. Bu arada sabrınızı takdir ettim. Bana çok aşamalı ve stresli bir dönem gibi geldi. Sonunda çok sevindim. Darısı inşallah diğer arkadaşlarımızın başına. Rabbim tüm evlat isteyenlere sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin.

Çok teşekkür ederim.

Ben bu siteden bir çok şey öğrendim. Benim de birilerine faydam dokunsun istedim.

Amin inşallah. Siz de sağlıkla, sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…