- 8 Nisan 2022
- 335
- 855
- 33
- Konu Sahibi RuhuParisienneOzuTurk
-
2018 ılıca da temmuzda inanılmaz bir soğukluk vardı, bu sene tam bilemedim; annem soğuk denizde çok vakit geçiremiyor, ondan bir arayışa girdim.Çeşme Ilıca bı ihtimal.
Manavgatta bana dalgalı gelir hepAntalya şu an yanıyor artık. Dediğiniz yerler en güzel denizin olduğu ilçeler . Onun haricinde Manavgat tercih edebilirsiniz daha esintili . Deniz berraklığı diğerlerine göre bi tık azdır
alanyaKızlar haziranın ikinci haftası kemer belek tarafı hariç ( çok nem oluyor orada ) deniz suyu sıcaklığı kısmen sıcak olan bir belde önerir misiniz ?
kemer belek tarafı pahalıdır oteller.çeşme manavgat da o tarihlerde soğuk olur denizi annenize göre.en iyisi alanya diyorum benManavgatta bana dalgalı gelir hep
Alanya da da kendi plajı olan otelde kalmaya çalışın . En son halk plajında nara atan toplu erkek videoları geziyor maalesefkemer belek tarafı pahalıdır oteller.çeşme manavgat da o tarihlerde soğuk olur denizi annenize göre.en iyisi alanya diyorum ben
Aslında bir inceleyeyim çok teşekkür ederimalanya
Valla tatil benim de hassas konumÖnerileri okumaya geldimTatilli konuları çok seviyorum. Pandemiydi, bebekti derken 3 yazdır Deniz yüzü görmedim
Kaş aşığıyımdır ben, eşimle hep o lokasyonlarda tercih yaparız ama bu sefer annemle gideceğim, kaş da çoğu otel platform. Plajı olan bir otel düşünüyorum annemin rahat etmesi için. Kaşta limanağzında bir tek plajlı oteller var, orada da carettalardan korkar kendisi :) yani biraz fazla kritere sahibiz, bakacağım artık, çok teşekkür ederim.E geriye bi de yine o tarafta Alanya kalıyor. Merkezi zaten önermem . Kaş In da fiyatı tuzlu (bütçenizi bilmiyorum ) denizi kayalıklı ama Muğla’ya doğru oldugu için bi tık daha serindir . Villa tutuyoruz biz genelde rahat oluyor hava.
Şimdi aklıma geldi adrasan a da bakabilirsiniz ama orda öyle çarşı pazar falan yok daha butik bi yerKızlar haziranın ikinci haftası kemer belek tarafı hariç ( çok nem oluyor orada ) deniz suyu sıcaklığı kısmen sıcak olan bir belde önerir misiniz ?
Haklısınız, doluluk oranını da önemsiyorum, çok teşekkür ederim.Alanya da da kendi plajı olan otelde kalmaya çalışın . En son halk plajında nara atan toplu erkek videoları geziyor maalesef
Aaaa adrasan benimde aklıma gelmemişti. Datça yı da çok severim ama datça da soğuk olur haziranda 19 derecelerde oluyor deniz suyu sıcaklığı. Ben soğuk deniz severim zatende, işte yanımda anneciğim olunca bir sürü şeye dikkat etmek zorunda kalıyoruz.Şimdi aklıma geldi adrasan a da bakabilirsiniz ama orda öyle çarşı pazar falan yok daha butik bi yer
Bende salgın korkusundan en son 2019da denize düşebilmiştimValla tatil benim de hassas konuminşallah bu yaz gidebilirsiniz
gelen kitlesi de güzel. Denizi de . Ormana yakın esiyorAaaa adrasan benimde aklıma gelmemişti. Datça yı da çok severim ama datça da soğuk olur haziranda 19 derecelerde oluyor deniz suyu sıcaklığı. Ben soğuk deniz severim zatende, işte yanımda anneciğim olunca bir sürü şeye dikkat etmek zorunda kalıyoruz.
Teşekkür ederim inşallah.. Size de sağlıklı doğumlar...Valla tatil benim de hassas konuminşallah bu yaz gidebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?