Haziran İkinci Hafta Sıcak Deniz

kemer belek tarafı pahalıdır oteller.çeşme manavgat da o tarihlerde soğuk olur denizi annenize göre.en iyisi alanya diyorum ben
Alanya da da kendi plajı olan otelde kalmaya çalışın . En son halk plajında nara atan toplu erkek videoları geziyor maalesef

Kaş aşığıyımdır ben, eşimle hep o lokasyonlarda tercih yaparız ama bu sefer annemle gideceğim, kaş da çoğu otel platform. Plajı olan bir otel düşünüyorum annemin rahat etmesi için. Kaşta limanağzında bir tek plajlı oteller var, orada da carettalardan korkar kendisi :) yani biraz fazla kritere sahibiz, bakacağım artık, çok teşekkür ederim.

Kızlar haziranın ikinci haftası kemer belek tarafı hariç ( çok nem oluyor orada ) deniz suyu sıcaklığı kısmen sıcak olan bir belde önerir misiniz ?
Şimdi aklıma geldi adrasan a da bakabilirsiniz ama orda öyle çarşı pazar falan yok daha butik bi yer

Şimdi aklıma geldi adrasan a da bakabilirsiniz ama orda öyle çarşı pazar falan yok daha butik bi yer
Aaaa adrasan benimde aklıma gelmemişti. Datça yı da çok severim ama datça da soğuk olur haziranda 19 derecelerde oluyor deniz suyu sıcaklığı. Ben soğuk deniz severim zatende, işte yanımda anneciğim olunca bir sürü şeye dikkat etmek zorunda kalıyoruz.

gelen kitlesi de güzel. Denizi de . Ormana yakın esiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…