Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eeee nasıl geçti aşılaman hiç
Ses vermemişsin bugün
Yaa hafif enfeksiyon varmis ondan galiba pek kolay olmadi. Ha zor da degildi simdi ama asilama esnasinda bi anda bi agri geldi. Adet agrisi gibi ayni. Bacaklarima vurdu. Zaten normalde de oyle oluyorum. Sonrasinda da bi kac saat sanki adet olmak uzereymisim gibi agrim vardi ama ama geçti sayilir. Suan cok hafif batma tarzi agrim var. Ben artislik yapip esime sen git isine ben hallederim nolucak yeaa dedim ama siz oyle yapmayin bi kere psikolojik olarak ihtiyaciniz oluyormus onu anladim.

Eeee nasıl geçti aşılaman hiç
Ses vermemişsin bugün
Surecte cok kolaymis onu da anlatayim. Once urolojiye kayit actiricak esin doktor falan gormiveksin ama sekreterden kayit yapsan yeter. Ordan direkt tup bebek bolumune gidiyosun ordaki sirayi beklemeden arsiv bolumune bak orasi kapaliysa bankoya gani bey nerde de cok sira oluyo onu beklersen cok uzun surer. O yonlendiriyo. Sonra esin numune veriyor. Ordan kendi muayene oldugun doktora gidiyosun. Sana saat veriyor. O saatte de asilaman oliyor. Masada bi 10 dk yatiyosun. Bitti bu kadar folik asit devam.bir de vajinal jel verdi her gun onu kullanicam. 15 gun sonraya kadar adet olmazsam da kanda bakicam.

Sey onemli bi noktayi aydinlatmak istedim.
15 degil 13 gun sonra cok net kandan ogrenirsin sonucunu
Malum heyecanla beklerken, bir gunun bile muthis bi degeri var

O enfeksiyonun da ne olup olmadigini ogrenirsen super olur. Enfeksiyon hele ki hamielikte hos degil yani ondan ihmal etme canim

Kız benim aşılamam yapıldı cumartesi
Sanki bana bir şey tarif edermiş gibi anlatmışsında
Neyse inşallah bebişin tutunur, inşallah hepimizin tutunur, inşallah hepimiz anne oluruz amin

gögüs hassasiyetim kayboldu sanki,çok azaldı.hamile değilmiyim ki acaba ya.ilacın etkisi geçti sanırım kayboldu.

Baayanlar öncelikle rabbim kucagimizi boş birakmasin saglikli hayirli evlat nasip etsin.
Bende tedawiye basladim 1 yildir olmadi esimde basladi sperm testi istediler doktorum adetin 3 gunu gelmemi kan alinicagini , sonra rahim ultrasonu cekinicegimi bi sorun olmazsa aşilama olucak dedi cok deneyimsizim tecrubelerinizden bilgi almak istiyorum bu seyleri ayni ay icindemi yapiolar ? Tupler tıkali ise nolcak ? Aşilamadan önce çatlatma yapiliomus bu seylerin hepsi igneli vs acıomu ben baya gerildim acikcasi cok istiyorum bebegim olsun herkez gibi ama simdiden kasıldım az cok formunuzu okuodum iki gundur cok guzel bilgilerinizi aktarmissiniz ne yalan soleyim bu ay cok diplerdeydim olmayacak vs die cok uzuluodum ama bi arkadasin yazisi cok hosuma gitti bana tekrar umut bagladi rabbim vermeyecegi seyi kalbine düsürmez dedi cok guzel sölemis rabbim cumlemizin kalbine düşen ümitleri kabul olsun

Benim içindi sanırım bu açıklama jeli ne için verdi canım

Kızlar merhaba eşimde sayı çok iyi maşallah ama hızımız yerlerde 2 ayda sadece %3 lük bir artışla toplamda ileri hız %6 oldu yavaş hızlı %12 yani doktor doğal yolla çok zor ama imkansız diyemem dedi aşılama veya tüp bebek yaptırın dedi ben aşılamaya nedense ön yargılıyım tüp bebeğin bile tutmaması söz konusuyken aşılama bana çok zayıf ihtimal geliyor. Zaman kaybı olarak algılıyorum. Yani ama yinede tecrübeli hanımlara sormak istedim yıkama vs vs bu hızın %100 olma durumu var mı? Şansımız olabilir mi? Birde benim yumurta takibim yapılacak mı? Haşimato hastası çıktım üstüne tüy diktim durumumuzun yumurta problemim olabilir diye düşünüyorum bana yardımcı olun lütfen aydınlatın beni kızlar

Merhaba bende hasimato hastasiyim bu yüzden de rezervim azalmis doktorlar tüp bebek dedi cok üzgünüm valla iki kimyasal gebeligim oldu ilk iki denemede sonrasinda da hic bir sey olmasi asilamada tutmadi anti tpo degeri yüksek gerci bu degeri yüksek olanlarda hamile kalmia doktorlarda kalinir diyor ama bilemiyorum artikk

Ben yumurta rezervim ne durumda bilmiyorum her hastane yapmıyor amh testini ne yazık ki.... Ne kadar süredir haşimatosun canım? Benimde rezervim azalır o zaman... Ben 6 aydır haşimatoluyum... Zaten biliyorum ben içime doğuyor bizim de sonumuz tüp bebek olacak.....

Canim 2 yildir var bende hep normal düzeyde hic aklimim ucundan gecmezdi yumurta rezervimde sknti oldugu gununde adet olurum hep duzenlidir ne cok agrim vardir vs vs kac kere yumurta takibi yaptirdim her sey gayet normaldi hadi bir yaptirayim dedim öylesine ben şok neye ugradigimi sasirdim doktor doktor dolastim ağlamaktan icim ciktii artik bir tüp bebek doktoruyla görüstüm korkulacak bir sey yok dedi basladik tedaviye dogal yoldan olsun istiyoruz ama nasil olacak bilmiyorum :)

Nasipte ne varsa o ne şekilde olursa olsun artık sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun yeter ki gönül elbet doğal yolla olsun istiyor. Bizim veletler masraflı olacak şimdiden belli oldu...

Aşılamanın 3. Günündeyim.ilk gün kasık ağrılarım çoktu,ikinci gün kasık ağrılarım hafifledi ama karnım davul gibi oldu gaz problemi vardı.3.gün tuvaletten sonra kramplar arttı miğdemde ekşime yanma gibi bir durum var.Bu tarz problemler yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…