Haziran ayında tüp bebek tedavisi başlamak olan anneler

Sehnaz1986

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2023
19
12
38
Merhaba arkadaşlar bende Haziran ayında tüp bebek tedavisi başlamak istiyorum ilk transferim malesef olumsuz sonuçlandı dondurulmuş embriyo transferi için ikinci tedavimi başlamak istiyorum İstanbul içinde iyi doktor araştırıyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Ben istanbulda olsam adet kamara giderdim birde serdar hoca var ikiz gebeliklerde meşhur soyadını hatırlayamadım heh serdar koc

Merhaba arkadaşlar bende Haziran ayında tüp bebek tedavisi başlamak istiyorum ilk transferim malesef olumsuz sonuçlandı dondurulmuş embriyo transferi için ikinci tedavimi başlamak istiyorum İstanbul içinde iyi doktor araştırıyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Şişli memorialdeyim ben. Muhtemelen haziran ayının ilk haftası transferim olacak. Dondurulmuş embriyo transfer edilecek.

Merhabalar..Bende tüp bebek için iyi bir doktor arayışı içerisindeyim. Aret kamar hakkında olumlu yorumlar okudum. İki kez devlet Hastanesi'nde denedik embriyo oluşmadı. Bahceci, Memorial ve İstanbul tüp bebek merkezi arasında kaldim😏 Yorumları okudukça kafam iyice karışıyor.

Merhabalar..Bende tüp bebek için iyi bir doktor arayışı içerisindeyim. Aret kamar hakkında olumlu yorumlar okudum. İki kez devlet Hastanesi'nde denedik embriyo oluşmadı. Bahceci, Memorial ve İstanbul tüp bebek merkezi arasında kaldim😏 Yorumları okudukça kafam iyice karışıyor.
Merhaba bende Yasemin Cekmez hocada tedavimi başladım Haziran aynı 26 de dondurulmuş transfer yapılacak bir bu hocani araştırın derim çok cana yakın hoca Instagram den baya takib ettim hep başarılı hoca amma olumsuz yorumlar da var inşallah Allah emeklermizi karşılığını versin 🤲🤲

İnşaallah.. Ağustosda gidebiliriz biz ancak. Kadınlar kulübünde baya yorum okudum. Aret kamar ile berfu demirden memnun olan çok..Bir arkadaşım da Aygül demirolu önerdi. Yasemin cekmezi de duymuştum. İnşaallah doğru bir karar verebilirim.

X