- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
herkese bi sıkıtı çöktü galiba baksana yine sus pus olduk :çok üzgünüm:
arkadaşlar bende karın ağrısı var mafoldumben yatırıyorum ..sizler ne yapıyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese bi sıkıtı çöktü galiba baksana yine sus pus olduk :çok üzgünüm:
arkadaşlar bende karın ağrısı var mafoldumben yatırıyorum ..sizler ne yapıyosunuz
ama ben yapamıyorum kopyalınca ..Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. böyle dioo.bilmiyorumkismile
Kızlar adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor fisfisfis
kızlar adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor fisfisfis
:lepi:kızlar gene ben geldımmmm...cızelgemı yapıyım dıye cıktım hala yapamadım hata verıp duruyor acaba yapan varmı
inş.olmazsın..eğer olursanda çok kötü bi ağrı ben 2 gündür yatıyorum yalnızım ve açıımmafoldumben
valla artık ne ne ağrısı çözemedim
inş.olmazsın..eğer olursanda çok kötü bi ağrı ben 2 gündür yatıyorum yalnızım ve açıımmafoldumben
ben umudumu kestim o çizelgeden ol.mu.yorrkaydirigubbakcemile3
aaa o ne demek, niye yalnızsın,e peki niye açsın??
slm kızlar.bugün okulun fuarı vardı sabahtan beri ordaydım görevliydim.şimdi okula geldim.gelir gelmez koştum bilgisayara.Nasılsınız?
slm kızlar.bugün okulun fuarı vardı sabahtan beri ordaydım görevliydim.şimdi okula geldim.gelir gelmez koştum bilgisayara.Nasılsınız?