Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Dur ben onu hangi forumdan okuduğumu bulup söyleyeyim sana

maşallah listeye bak ama hamişlerimiz nerde kızlar uyumayın çalışın ya kaydirigubbakcemile

Ah canım yaaa neler olmuş öyle yaaa,bak işte ben de bundan bahsetmiştim sanki hissetmişim,bu doktorlar varyaa (tabi istisnalar vardır ama) ahha ahh,yahu boşunamı onca yıl okuyorsunuz,bu iş zorla para kazanmak için yapılan bir iş değilki!!! Doktor olmak için kaç yıl okuyosun sonra uzmanlık için kaç yıl okuyosun iş mezun olunca bitmiyor hep gelişmek için okuyup duruyosun.Bu meslek insanlığa hizmet için varolan bir meslek.İstemiyorsan okumasaydın!!! Zorlamı doktor yaptılar sanki, e madem sen istedin o zaman insanlığa hizmet edeceksin kardeşim!!! Ne biçim davranış onlar öyle yaa sinir oldum bak şimdi..
Türkiyemin hali bu işte,içler acısı!!!! Yazık vallahi söyleyecek söz yok!!

Allah ne yokluklarını göstersin ne de kapılarına muhtaç etsin bu devlet hastanelerinin. Şimdi adetin 3. günü özel doktora gideceğim yine. Klomen tedavisi yapana. Rabbim "ol" desin yeter ki ben bu tip insanların canına seve seve okurum.
Sen sağol arkadaşım daha öncede yazdım ama tekrar yazayım, Rabbim inşallah sizlerden mutlu haberler almayı nasip eder. Benim biraz daha zamanım var demek ki ne yapalım bekleyeceğiz boshayallersmile

Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin canım inşallah!! Bu ay olmuyorsa bi dahaki ay yine olmuyorsa elbet birgün olacak.Allah büyüktür,doğru zamanda bize bebişlerimizi gönderecek.İnançla sabırla bekliyoruz..

Ben bir daha ki yumurtlama dönemi hesaplarına başladım bile :kedi:

Şimdi gidip yatayım biraz, gebelik yok ama adet sancısı var maalesef. Hepinize iyi sohbetler. Ara ara uğrar mutlu haberlerinizi alırım inşallah olumunekankayizsmile

ya masalcım inş bi dahakı aya

CNM YA NELER YAŞAMIŞSIN YA YOK BUNLAR İİ CE İNSAN HAYATINI TİCARETE DÖKTÜLER BUNUN BİR ÇIKMAZI OLMALI NE BU BU KADAR HEPİMİZİN SSK SI VAR Bİ İŞE YARAMIYOR NEDİR BU YA YAPMAYIN DR LUK KARDEŞİM klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…