canım benım uzulme artık obur aya ınslh kıyamam sana yaa:teselli:ya bu arada su tıckerı ınankı sabahtan berı yapmaya calısıyorum bır turlu olmuyo yapıstırıyom ama hata verıyor devamlı bana ip ucu versende yapsam sunu bacımmbilmiyorumkismile
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı
|eelifes
|yabangulu07
|||[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT|Deneme Sayısı
ozlemyalcinkaya|01.06.2010|
angelic|01.06.2010|
leguin|02.06.2010|
mervos|02.06.2010|
1masal|03.06.2010|
duygudb|03.06.2010|
edammm|06.06.2010|
CEZA83|06.06.2010|
hperi|06.06.2010|15.deneme
maonyaaa|06.06.2010|14.deneme
CNNYSR|08.06.2010|1.deneme
karakaya|08.06.2010|
japonica|09.06.2010|
N_a_l_a_n|10.06.2010|
darksoulriver|10.06.2010|
cat27|10.06.2010|
darkangellove58|12.06.2010|
gizem.85|13.06.2010|
civcivelek|13.06.2010|
busecan|14.06.2010|4.deneme
mse121822|15.06.2010|
pretty9217|15.06.2010|3.deneme
Nimett07|15.06.2010|1.deneme
gyshnky|16.06.2010|
cici_22|17.06.2010|
hayat!!!|17.06.2010|
ozpar|20.06.2010|
ua27|20.06.2010|
abiyekuzu|22.06.2010|
nurberra|23.06.2010|
banu77|24.06.2010|
hilal24|?|
[/table]
Dur ben onu hangi forumdan okuduğumu bulup söyleyeyim sana
Kızlar bugün doktora gittim ama gitmez olaydım :1no2:
Doktorun kapısına gittiğimde hasta bakıcı beni birkaç kişi ile beraber "sıraya girin, oturun, susun" talimatları yağdırarak içeriye aldı ( ya sabır dedim). Test yaptırmak istediğimi söyledim. Doktor "geç içeri muayene edicem" dedi çok kaba bir şekilde. Bende durumumu anlattım ve muayene olmak istemediğimi söyledim. "At imzanı çık o zaman" dedi. Bende ne muayenesi (yani ultrason mu vajinal mi diye) sordum. Doktor işime burnunu sokma dedi. Bende sinirlendim ama inanın hiç kibarlığımı bozmadan hasta hakkı denen bir şey var, mahremiyet hakkım var, doktor seçme hakkım var bu nasıl muamele böyle diye kızmaya başladım. Neyse bir yığın tartıştık. İnanın o kadar seviyesiz konuşuyordu ki daha fazla dayanamadım çıkmak istedim. Arkamdan doktor "terbiyesiz" diye bağırdı ki bende ipler koptu delikafadulden
Döndüm geri yine tüm kibarlığımla :jeyyar: aklıma gelen tüm hakaretleri ettim. Sırf özel muayenehanenize çekmek için burada bizlere köpek muamelesi yapıyorsunuz, özelinize gelincede siz bizim köpeğimiz oluyorsunuz dedim çarptım kapıyı çıktım.
Ya yazamıyorum daha fazla yani kelimeler yetmez bugünkü kepazeliği anlatmaya. Ha bu arada birde hastanede ilaç yokmuş kanda gebelik testi yapmıyorlarmış. Zaten bunu duyunca iyice çıldırdım, siz benimle dalga mı geçiyorsunuz, tüm bu kıyameti bu yüzden mi kopardınız diye. Yok yok kesin adamın başka bir karın ağrısı vardı benden çıkarmak istedi. Alışmışlar ya koyun zihniyetine bende tersleyince azcık hak hukuktan bahsedince işlerine gelmedi.
Neyse çok uzattım kusura bakmayın. Son olarak hastaneden bir hışımla çıktım yolumun üzerinde özel hastaneye gittim test 45 tl dediler iyice sinirlerim bozuldu. Eve dönerken birden bir sancı saplandı alt karın bölgeme nefesim kesildi, eve bir geldim baktım çok affedersiniz simsiyah kan...senağlama
Bıktım artık gerçekten, bu olay ilk olmuyor hep aynı kavgalar sıkıldım artık. Doktorundan da tedavisinden de çocuğundan da bıktım artık istemiyorum... Sosyal güvencem varken özele dökülen paralardan da yoruldum. Şükür durumum var ama ya olmayanın hali... Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir yolda yürüyoruz :umursamaz:
maşallah listeye bak ama hamişlerimiz nerde kızlar uyumayın çalışın ya kaydirigubbakcemile
Burada ayrıntılı gösteriyor arkadaşım, istersen bir göz at
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Ah canım yaaa neler olmuş öyle yaaa,bak işte ben de bundan bahsetmiştim sanki hissetmişim,bu doktorlar varyaa (tabi istisnalar vardır ama) ahha ahh,yahu boşunamı onca yıl okuyorsunuz,bu iş zorla para kazanmak için yapılan bir iş değilki!!! Doktor olmak için kaç yıl okuyosun sonra uzmanlık için kaç yıl okuyosun iş mezun olunca bitmiyor hep gelişmek için okuyup duruyosun.Bu meslek insanlığa hizmet için varolan bir meslek.İstemiyorsan okumasaydın!!! Zorlamı doktor yaptılar sanki, e madem sen istedin o zaman insanlığa hizmet edeceksin kardeşim!!! Ne biçim davranış onlar öyle yaa sinir oldum bak şimdi..
Türkiyemin hali bu işte,içler acısı!!!! Yazık vallahi söyleyecek söz yok!!
Allah ne yokluklarını göstersin ne de kapılarına muhtaç etsin bu devlet hastanelerinin. Şimdi adetin 3. günü özel doktora gideceğim yine. Klomen tedavisi yapana. Rabbim "ol" desin yeter ki ben bu tip insanların canına seve seve okurum.
Sen sağol arkadaşım daha öncede yazdım ama tekrar yazayım, Rabbim inşallah sizlerden mutlu haberler almayı nasip eder. Benim biraz daha zamanım var demek ki ne yapalım bekleyeceğiz boshayallersmile
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin canım inşallah!! Bu ay olmuyorsa bi dahaki ay yine olmuyorsa elbet birgün olacak.Allah büyüktür,doğru zamanda bize bebişlerimizi gönderecek.İnançla sabırla bekliyoruz..
Tamam canım görüşürüz,kendine iyi bak..
ay saol canım benımmm opuyorumnanaktan
bende şu çizelgeyi yaptım da ne işe yarayaca anlatırmısız:kedi:
ben bir daha ki yumurtlama dönemi hesaplarına başladım bile :kedi:
şimdi gidip yatayım biraz, gebelik yok ama adet sancısı var maalesef. Hepinize iyi sohbetler. Ara ara uğrar mutlu haberlerinizi alırım inşallah olumunekankayizsmile
ama ben yapamıyorum kopyalınca ..Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. böyle dioo.bilmiyorumkismile
Ah canım yaaa neler olmuş öyle yaaa,bak işte ben de bundan bahsetmiştim sanki hissetmişim,bu doktorlar varyaa (tabi istisnalar vardır ama) ahha ahh,yahu boşunamı onca yıl okuyorsunuz,bu iş zorla para kazanmak için yapılan bir iş değilki!!! Doktor olmak için kaç yıl okuyosun sonra uzmanlık için kaç yıl okuyosun iş mezun olunca bitmiyor hep gelişmek için okuyup duruyosun.Bu meslek insanlığa hizmet için varolan bir meslek.İstemiyorsan okumasaydın!!! Zorlamı doktor yaptılar sanki, e madem sen istedin o zaman insanlığa hizmet edeceksin kardeşim!!! Ne biçim davranış onlar öyle yaa sinir oldum bak şimdi..
Türkiyemin hali bu işte,içler acısı!!!! Yazık vallahi söyleyecek söz yok!!
kızlar ya içim sıkıldıı :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?