Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

canım ben de ilk denemede hamile kalmıştım inan hiç yatmadım direk banyoya koştum hatta sıcak suyla banyo yaptımmm..
bence bunlar anlamsız çünkü bir anlık iş bu..bunlara inanmıyorum nedensee...

haklısın allah ol derse olur bide o tazıkle o anlık bişey bencede aama uzun zaman olmayınca insan herşeyi deniyor bir umut :) hihoyyyt ama her zaman yola devam tam gaz :teytey:

Kızlaarr avatarımı değiştirdim bize uğur getirsin diye,bakın hepimizin melek bebişleri gelmek için bekliyorlarr..

bu bebek kalp atışı olayı çok sık duydum benim kuzende ve tanıdğım çok kişide oldu bu neden kaynaklanıyo acaba ya bu kadar çok ama üzülme cnm ondan sonra 4-6 ay sonra hamıle kaldılar tekrar sonuçta hamıle kaldığını biliyosun ya buda bir güzellik şükürler olsunkı

üzüldüm cnm inş en kısa zamanda müjdeli haber alırız senden de :1hug:

bu hafta korunmayı bıraktım bakalım hayırlısı..
ilk hamileliğimde ilk denemede tutmustu dr maşallah yumurtaların çok iyi çalısıyor hemen kalabilirsin demişti..
ama ben şuan illa hemen kalayım diye ugrasmıyorum..öyle gün falan hesaplamadım hiç..şansıma artık :))

inş cnm allah gönlüne göre versinn

evet ben de çok duyuyorum çok üzücü birşey benim bir akrabam 7. si yine kalp atışı durdu onun ki baya büyüyüp duruyor 5-6-7 aylıkken..benim 3. ayın içindeydi..zor oldu ama atlattım çok şükür..

kızlar aranızda tüpleri kapalı olan varmı benim gibi

canım benim tüplerim yapışıkmış apandist ameliyatında yapıştırmışlar.ama bu son ameliyatımda bunu farketmişler ve bu yapışıklığı açmışlar.onun için hemen cocuk yapmam gerekmiş.bizde apar topar başlayalım dedik çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…