benide yazarmısınız listeye 22 haziran adet tarihim uğurlu gelir umarım:CüvCüv:
slm arkadaşalar benide eklermisiniz listeye bende dört gözle bebeğimin gelmesini bekliyorum inş yaza hamiş olarak başlarız yazızn ilk ayında hamiş oluruz inş hepmiz
sat 23 haziran eklerseniz çok sevinirm
ayın1,2,3 regi tarihi olan arkadaşlar günleriniz az kalmış umarım güzel haber alırsınız
ayın1,2,3 regi tarihi olan arkadaşlar günleriniz az kalmış umarım güzel haber alırsınız
gunaydın topiğimizin anne adayları nasılsınız bugun ınşlh guzel hafta olur hepımıze ınşlh.:dance:
inş cnm bu ay herkes güzel süprizler verir
ya kızlar bişey sorcam kafama takılıyo şimdi benim yumurtlama günüm 26-31 mayıs arası biz 22-23-25-26-27 arası çalıştık seyahate çıkmamız gerekiyordu 28-29-30 çalışamadık kaçırmışmıyımdır yumurtlama dönemini bu çalıştığımız zamanlar işe yararmı ay kafam takıldı yaa bilmiyorumkismile
canım senin regl düzenin 28 gün ise bugün çalışman lazım.bişy kaçırdığını sanmam.3 gün yine çalışma yapın bence.
canım senin regl düzenin 28 gün ise bugün çalışman lazım.bişy kaçırdığını sanmam.3 gün yine çalışma yapın bence.
28 gün evet 31 son ya ondan kafam takıldı ama her an tutabılır değilmi ?
Günaydııınn kızlaarrr ben geldiiimmmmm,hepinize güzel bir hafta diliyorumm opuyorumnanaktan Ben moralman eksilerdeyim :)) karnım ağrımaya başladı hafif hafif sanırım hastalanacağım bu hafta..
Günaydııınn kızlaarrr ben geldiiimmmmm,hepinize güzel bir hafta diliyorumm opuyorumnanaktan Ben moralman eksilerdeyim :)) karnım ağrımaya başladı hafif hafif sanırım hastalanacağım bu hafta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?