Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Günaydınnn kızlarr,hava ne güzel değil mi..gerçi hepimiz farklı şehirlerdeyiz ama olsun.Heryer ısınmıştır.ıçim açılıyor vallaa.Depresif halimden kurtuluyorumm..Sizler nasılsınız??

GIYMATLIM, hperi, emeliko, darkangellove58 kızlar gunaydınn ben yenıyım burdaa hihoyyyt

günaydın
hayırlı cumalar
ben 2 haziranı iple çekiyorum.sizin tarihler ne zaman caNLARIM

günaydın kızlar bende 14 hazıranda regl günüm inşş gene negatifle karşılaşmam insanın moralı bozulyor

hb canım saol ama kımseler konusmuyo dertlesmıyoo nıye boyle suskunsunuzzzbilmiyorumkismile

Canım benim dertleşelim tabiki,herkes ayılmaya çalışıyo herhalde sabah mahmurluğu..
Hepimizin derdi aynı zaten..Sen anlat istersen,ilk çocuk için mi uğraşıyorsun,ne problemin var?

benim de 4 aydır ama ben herbalıst bi dr gittim onun da eşi 1,5 yıl sonra hamıle kalmış sanırım bünye anca alışıyo

benim de 4 aydır ama ben herbalıst bi dr gittim onun da eşi 1,5 yıl sonra hamıle kalmış sanırım bünye anca alışıyo

yaa bilmiyorum,doğuran çatır çatır doğuruyo,ilk beraberliğinde hamile kalan ne kadar çok kadın var..Eskiden nasıl 5 er 10 ar doğururmuş kadınlar.Şimdi 1 taneyi zor yapıyoruz.geçen gün bir doktor vardı derya baykalda,bebek yapmak çok zor iş dedi.Bir sürü etkenin bir arada olması lazım,yumurtayla sperm karşılaşacak,bakalım o sprem yumurtayı döllüyormu,hadi döllendi bakalım embriyo oluşacakmı,hadi oluştu bakalım rahime yerleşecekmi,hadi yerleşti bakalım tutunacakmı....saydı durdu akannehir

gerçekten eskiden ceket atsam hamıle kalıyo tabırı bıle yok oldu gitti ama eskiden hormonlu yicekler yokmuş herkes sebze meyve tüketirmiş bende dikkat ediyorum artıkk bitkisel ilaç kullanıyorum ilaçlarda vücuda çok yan etki yapıyor bi yer düzeltirken bi yer bozuluyor
gerçekten de ilk gece hamıle kalan çok tanıdığım var ama eşim diyorkı onlar bebek yapmak için yapmıyolar rahatlar çünkü birden pat diye hamıle olduğunu anlıyo diyo gerçekten kafaya takmak da ii değil ama gelde takma :)hihoyyyt:teytey:

cuma saati OKUYANIN ne isterse istesin duası kabul olur yasın kitabında
allah hekesin gönlüğne göre hayırlı evlatlar versin inş
LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDİAS SEMAVATİ VERL ERDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM AMİN

evet o kafaya takmama hikayesine bende katılıyorum ve inanıyorum.Hakkaten aklında hamilelik olmayanlar hamile kalıveriyolar.Bide istemiyorduk kaza diyolar.Biz habire çalışıyoruz ortada bişi yok.Ben bu ay biraz rahatlattım kafamı çünkü aşılama yaptıracağım haziranda.onun rahatlığı var.O yüzden bu ay dinlenelim biraz dedim.Vallahi koca ay 3 keremi 4 kere mi ne yaptık,o kadar bıktıkki gün aşırı habire çalışmaktan.İşin romantikliği kaçıyo,çocuk olsun diye yapıyosun zorla..

Amin canım amin ,Allah dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla..

gerçekten doğru bizde bu hafta yumurtlamam var diye hergün yapalım dedik ay 3 gün ok dün inan istemedim bile ama yapmamız da lazım düşünmeden nasıl olcakk hayırlısı tabı benim eşim tahlıl yaptırmadı daha gelecek ay ihtiyacımız inş olmazzz olursa artık o test yaptırsın bide

dikkat et kendine canım ben de dün bütün evi kaldırdım temizlik yaptım şuan her yerim agrıyor..havalarda mahvediyor zaten insanı...canım ben şuan siirtteyim evet hiç tanımadıgım bir şehir ilk kez geliyorum doğuyaa...

amin allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah bu mübarek cuma gününün hatrına

günaydın canım benim ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Diğer kıslar gelmedi sanırım daha?

Günaydıınnnn herkeseeee :dance:

saol canım bende çok iyiyim.bugün benim nette bi sorun var o yüzden düşüyorum ikide bir ama açılır açılmazda buraya koşuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…