Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

yabangulu07,CNNYSR kızlar günaydın niye suskunsunuz bu sabah nasıl gidiyor hamilelik varmı belirtiler

hilalcim benim günüm var daha boshayallersmile salı günü iyileştim, şimdi takvimi takip ediyorum, çalışmalara başlamak için bayanssulusmile

canım ilk defa duydum bu ialacı bence kullanma derim ilaç kullanmayı pek sevmem sen yinede doktoruna danış derim

dr verdi zaten ama dr kızıyorum hiç ilgilenmedi verdi ilacı tamam gerçi ilaç çok ii regl düzene soktu tam günü gününe 28 günde bir adet olmamı sağladı fakat hamıle kalamadım 4 aydır bu ayda ilacsız deniyim diyorumm başka fikriniz varmı ?

kızlarr bişey sorcam cyclo progynova kullanann varmı ben 4 aydır kullanıyorum adetlerimi düzenledi fakat hala hamıle kalamadım ben diyorum kı bu ilacı bırakıp deniyim bu ay fikri olan varmı

ben duydum ama hiç kullanmadım canım doktoruna danıs bence

kızlar ben kahvaltı yapıp gelicem opuyorumnanaktan

afiyet olsun canım

gunaydın kızlar bende hıçbışey yok valla bazen hafı hafıf kasık agrısı oluyor okaar....

günaydın canım tebrikler hamıleymısısn

valla bence herturlu ılacı bırakıp dene derım..banada yumurtlaman duzensız bır ıkı ay dene ılaca başlayalım cunku kalmazzın dedıler ama kaldım...hersey allahtan canım yaa ilac ıçme derım...

günaydın canım tebrikler hamıleymısısn[/QUOTE]

canım sagol oyleyım evet..ama enışelıyım beklıyorum..bişey hıssetmedıkcede gerılıyorum...birde bundan once kalbı atmadıgı ıcın bır kurtaj olmustum korkuyorum o nedenle....hayırlısı işte...

günaydın kızlar dün gece mide bulantısından ve kusmadan mahvoldum 3de yattım şimdide çok bulanıyo bu kadar erken başlarmı mide bulantısıda desem psikolojık de olabilir psikolojim kuvetlidir benim birazsempatiksalakcinni sanki midemden hava çıkıyo napcam ben

canım yaa senın nekadarlık sımdı baktılarmı kanda fılan..ne dedi doktorun...

tebrik ederim yabangülü Allah tamamına erdirsin Allah büyük hayırlı evlatlar nasıp etsin inş herkese evet bencede ilaclar kımyasal 4 aydır kullandım bi ara vercem içime doğuyor ilaçsız dene diyor içimden sesler :) ne kadar zor hamıle kalmak bebği korumak allahım yardım et cümlemize duy sesimiziii

canım amın umarım sende en kısa zamanda kavusursun bebişine...ilaçlar iyi gelmıyor bazen
insana...hayırlısı bakalım o kımyasalları vucudundan atınca kalırsın hemen ınşallah...

canım sagol oyleyım evet..ama enışelıyım beklıyorum..bişey hıssetmedıkcede gerılıyorum...birde bundan once kalbı atmadıgı ıcın bır kurtaj olmustum korkuyorum o nedenle....hayırlısı işte...[/QUOTE]

inş.saglıklı hamılelık gecırırsın cnaım benım dualrım senınle

amın kızlar ınşallah herkez en kısa zamanda hamiş olur bızımde dualarımız bu nun için.....
çıkıyorum kızlar ben bıraz evle ugraşayım tekrar gırdıgımde hamışler cogalmış olur ınşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…