Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

kızlar bişey sorucam ilişkiden sonra ayaklarınızı havaya kaldırın diyorlar ve hemen duş almayın deniyor ama ben ikisinide yapmadım az yatttım ayaklarımıda kaldırmadım sizçe olmamışmıdır:uhm:

PRETTY canım doğum günün kutlu olsun,yeni yaşın sana eşinle beraber mutlulukla,sağlıkla büyüteceğiniz güzel bir bebiş versin inşallah..
Bu aralar bu kadar umutsuz ve keyifsiz olmana çok üzülüyorum,lütfen bugünden itibaren sende biraz çaba göster ve bu olumsuzluğu bir kenara bırak,sen böyle yaptıkça inan daha da zorlaştırıyorsun bu durumu...Lütfen lütfen lütfen artık pozitif ol,umutsuzluğu tamamen çıkart hayatından...

kızlar bugün benim doğum günüm.unutmuştum.az önce hatırladım

mutlu yıllar canım:))
Bu yeni yaşın sana umut ,sağlık,huzur veeeeeeeeee dünya tatlısı sağlıklı bir bebek getirsin canım.
İyi ki doğdun bırak bakalım karamsarlığı sen bugün doğum günü çocuğusun şımart biraz kendini yahu hihoyyyt
Bugün senin günün olsun ve içinden gelen seni mutlu edecek bişeyler yap bugün canımmm delikafadulden

oyle diyolarda bunları yapmadan da hamıle kalan çok kişi tanıyorum

biraz yat aklına takılmasın diye

Hemen ayağa kalkmayın diyorlar evet hiç değilse 15-30 dk yatsan iyi olur,hemen duş almamak ta gerekiyor..ama tutmaz diye birşey yok,Allah'ın işi belli mi olur tutabilir de..

günaydın kızlarr.
ben 15aydır ilişkiden sonra sabaha kadar yatıyorum.hiç ayağa kalkmıyorumda noluo tutmuo işte.

he bak ne güzel söledin canım ...Valla bayılıyorum senin şu en zor zamanlarda bile umutlu ve sabırlı davranışlarına hperi kız ne kadar sağlamsın sen öle :lepi:
Takip ediyorum hep pozitifsin süpersinnnn ne diyeyim güç veriyosun hep yanımızda ol canım :1hug:

kızlar bişey sorabilir miyiim?
dünden beri vajinamda karıncalanma hissediyorum, sizce bununda bi anlamı varmı?

kızlar bişey sorabilir miyiim?
dünden beri vajinamda karıncalanma hissediyorum, sizce bununda bi anlamı varmı?

karıncalanma da belirt,si olabilir tabıkı herkesde başka başka ya sen gitsene bi hastaneye çatlattın bizi varyaa kaydirigubbakcemile3

Canım benim olumunekankayizsmile vallahi artık böyle bir olgunluğa erdim.İlk başlarda çok isyan ediyordum.Baktım ki isyan etmek bana hiçbirşey kazandırmıyor.Artık hep yaşadıklarımın benim için hayırlı olduğuna inanıyorum.Çocuğum olmadıysa ya da olmayacaksa hayırlısının böyle olduğunu biliyorum.İnanıyorumki doğru zaman geldiğinde Allah hepimize bu mutluluğu nasip edecek..

kızlar bugün benim doğum günüm.unutmuştum.az önce hatırladım

doğum günün kutlu olsun canım..yeni yaşında hiç tatmadığın güzellikler senin olsun...a.s.a.s.a.s.

:teytey::teytey: bu arada herkese günaydın ,halay ekibi nerde? herkes bi durgun sanki,olmuyo kızlar böyle ben bu topiği böyle görmeye alışık değilim:teytey::teytey:

:teytey::teytey:öpüyorum hepinizi:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…