Günaydın hepinize !!! Nasılsınız bugün ? PRETTY aşkolsun hiç yakıştıramadım sana bu olumsuzluğu,beni teselli edip güç veren sana ne oldu şimdi,bana söylediklerini unuttun mu? Bu topikte mutsuzluğa yer yokk!! Her türlü durumda hep pozitif olacağız benı kızdırmayın bakimmklava:
Günaydın hepinize !!! Nasılsınız bugün ? PRETTY aşkolsun hiç yakıştıramadım sana bu olumsuzluğu,beni teselli edip güç veren sana ne oldu şimdi,bana söylediklerini unuttun mu? Bu topikte mutsuzluğa yer yokk!! Her türlü durumda hep pozitif olacağız benı kızdırmayın bakimmklava:
ewt cnm katılıyorum ama insanız işte bi günümüz bü günümüzü tutmuyor çok ii anlıyorum pretty ama daha erken cnm benim üzme kendini bende öyle bi gün içim sıkılıyo bi gün umutlanıyorum hayat böyle haydın kızlar halaya :teytey::teytey:
kızlar ya keşke yapmasaydım.peki çıkmamış olma ihtimali de olabilir mi?
İşte bu bir sınav çünkü,sabrımız deneniyor,o yüzden hergün umutlu olacağız ve inancımızı kaybetmeyeceğiz..Bu olgunluğa erişincede bebek sahibi olacağız ben öyle inanıyorum..İsyan etmek yok artık..hihoyyyt
:teytey::teytey:hadı kızlar halaya ...lorke :teytey: lorke ....:teytey:
tabıkı cnm pişman olma ama üzme kendini bekle daha oo 6 gün var kız benim 4 günüm kaldığı halde çalışmaya devam ediyorum kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeykızlar ya keşke yapmasaydım.peki çıkmamış olma ihtimali de olabilir mi?
olabilir tabi çünkü daha çok erken..
iyi bekliyeyim bakalım.ama adetim geçmeden test mest yapmam bidaha.
hayatım zaten idrar testine fazla güvenme,çok yanıltıcı olabiliyor..En garantilisi kan tahlili onu şimdi yapsan bile çıkar üstelik
canım kan tahlili yapacak 2 yer var burda ikisi de hastane.gidip hüsranla dönmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?