• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Günaydın hepinize !!! Nasılsınız bugün ? PRETTY aşkolsun hiç yakıştıramadım sana bu olumsuzluğu,beni teselli edip güç veren sana ne oldu şimdi,bana söylediklerini unuttun mu? Bu topikte mutsuzluğa yer yokk!! Her türlü durumda hep pozitif olacağız benı kızdırmayın bakimm :oklava:

Günaydın hepinize !!! Nasılsınız bugün ? PRETTY aşkolsun hiç yakıştıramadım sana bu olumsuzluğu,beni teselli edip güç veren sana ne oldu şimdi,bana söylediklerini unuttun mu? Bu topikte mutsuzluğa yer yokk!! Her türlü durumda hep pozitif olacağız benı kızdırmayın bakimm :oklava:

aynen sana katılıyorum canım.opuyorumnanaktan

ewt cnm katılıyorum ama insanız işte bi günümüz bü günümüzü tutmuyor çok ii anlıyorum pretty ama daha erken cnm benim üzme kendini bende öyle bi gün içim sıkılıyo bi gün umutlanıyorum hayat böyle haydın kızlar halaya :teytey::teytey:

ewt cnm katılıyorum ama insanız işte bi günümüz bü günümüzü tutmuyor çok ii anlıyorum pretty ama daha erken cnm benim üzme kendini bende öyle bi gün içim sıkılıyo bi gün umutlanıyorum hayat böyle haydın kızlar halaya :teytey::teytey:

İşte bu bir sınav çünkü,sabrımız deneniyor,o yüzden hergün umutlu olacağız ve inancımızı kaybetmeyeceğiz..Bu olgunluğa erişincede bebek sahibi olacağız ben öyle inanıyorum..İsyan etmek yok artık..hihoyyyt

hadı kızlar halaya ...lorke :teytey: lorke ....:teytey:

kızlar ya keşke yapmasaydım.peki çıkmamış olma ihtimali de olabilir mi?

tabıkı olabılır canım cunkı gec dollenme olabılır.dktr lar bıle adet gecıkmesını bekleyın dıyorlar.ama sen dayanamayıp yapmıssın regly gecıkmesını bekle oldumu daha 6 gun var.opuyorumnanaktan:lepi:

İşte bu bir sınav çünkü,sabrımız deneniyor,o yüzden hergün umutlu olacağız ve inancımızı kaybetmeyeceğiz..Bu olgunluğa erişincede bebek sahibi olacağız ben öyle inanıyorum..İsyan etmek yok artık..hihoyyyt

evet allah zaten bakalım isyanmı edecek yoksa yolumdan ayrılmayacak bana dua etmeye devam edecekmi diye sınarmış bizde sabırlı olalım mutlu olalım inşş

hadı kızlar halaya ...lorke :teytey: lorke ....:teytey:
:teytey::teytey:

kızlar ya keşke yapmasaydım.peki çıkmamış olma ihtimali de olabilir mi?
tabıkı cnm pişman olma ama üzme kendini bekle daha oo 6 gün var kız benim 4 günüm kaldığı halde çalışmaya devam ediyorum kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

canım kan tahlili yapacak 2 yer var burda ikisi de hastane.gidip hüsranla dönmek istemiyorum

evet canım o yüzden bekle bakalım biraz daha,sabırlı ol lütfen,inancını kaybetme..Ben ne yapim o zaman bak bu kaçıncı denemem yine olmadı,demek ki daha zamanı gelmemiş..Ayrıca daha bir sürü yöntem var bunların hiçbirini denemedik bile..Sanki dünyanın sonumu geldi,herşeyin bir çaresi var,kendini üzme boş yere..

Back