slm kızlar gyndın ben 2 gun önce reql oldum yeni tarih 7 temmuz
hoşgeldin erginsena, inşAllah sende mart 2011de sağlıklı bir (belki iki kaydirigubbakcemile3) bebiş alırsın kucağına opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar gyndın ben 2 gun önce reql oldum yeni tarih 7 temmuz
bilmiyrm ya ama hiç olumlu hissetmiyorum.moralim çoook bozuk.
ekledim seni canım.bi önceki sayfada varsın
kızlar ya bişy itiraf etcm size az önce idrar testi yaptım negatif Çok üzgünüm çoook
kendimi hazırlamıştım hem erken çıkmayabilir diye ama yok yine kötü oldum.
kızlar ya bişy itiraf etcm size az önce idrar testi yaptım negatif Çok üzgünüm çoook
evet canım ya ben orayada yazdım nasıl yaptığını sordum ama yazmadı henüz bu işi bilen kadınların yanında adetliyken 3 gün kasıklarımı kaldırdım demiş o ne demek bir fikrin var mı?
canım neden böyle oldun
hoşgeldin erginsena, inşAllah sende mart 2011de sağlıklı bir (belki iki kaydirigubbakcemile3) bebiş alırsın kucağına opuyorumnanaktan
pretty ne zaman regl tarıhın cnm erken yapma bekle bi hafta
pretty cim 15 haziran yzıyo sen niye şimd,den tahlıl yaptınkı anlamadım bekle bi regl daha ben varım sıranı bekle kaydirigubbakcemile3
canım az önce de yazdım test yaptım dayanamayıp ve ntek çizgi
saolun kızlar da benim umudum kırıldı.
canım tamam üzülüyorda insan yinede herşeyin sonu değilya bi daha denersiniz önümüzdeki ay hem daha regl bile olmadın bu kadar umutsuzluk niye?
benimde 4. denemem pretty bak canan daha test yapmadı sen niye yapıyosunkı bi bekle lütfen sırayı bozmayalım sırada ben varım 14 haziran bekle bakalım üzülceksekde erken başlamayalım hem regl oluncada en azından sağlıklıyız şükür deriz ağlarız zırlarız bitince hemen tekrar başlarız şu otuda hemen bulup içicem herşey deneye deneye deneme tahtası olduk zaten kaydirigubbakcemile3 benim adam daha bi halt yapmadı hep ben sempatiksalakcinni