Evet yaaaa bende denemiştim mum duruşu falan ,kimbilir ne komik olmuşumdur.ınsan neler yapmayı göze alıyo dimibi süre yatmak gerekiyor hatta ayakları havaya dikerek delikafadulden (tecrübeyle sabit gerçi hala bişey olmadıda bende)
sonra wcye gitmeyeceksin ve hemen sıcak banyo yapmayacaksın diyor tecrübeli arkadaşlar spermler dışarı akıyomuş öyle
Evet yaaaa bende denemiştim mum duruşu falan ,kimbilir ne komik olmuşumdur.İnsan neler yapmayı göze alıyo dimi
Erkek için ne kolay dimi.....hiç sorma ya amuda kalkacan deseler amudada kalkarız herhalde yatakta :roflol::roflol:
Kızlaaaaaarrr ben geldiiimmm opuyorumnanaktan
Evet yaaaa bende denemiştim mum duruşu falan ,kimbilir ne komik olmuşumdur.İnsan neler yapmayı göze alıyo dimi
Erkek için ne kolay dimi.....
ınsan hapşırmaya korkuyo,.ay ahkketten ya erkekler ne rahat çalışma yap o kadar yok biz ne içsek ne yesek nasıl yatsak yok çıktı yok aktı yok çatladı hay allahım kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım.Bu şekilde gebe kalanlarda azımsanmayacak kadar çok sanırım.Üstelik ertesi gün hapı kullanımı bile gebeliğin oluşumunu engellemeye yetmiyor bazı zamanlarda.Dilerim hepimiz hayırlısıyla dilediğimiz vakitlerde kavuşuruz meleklere...doktorlar 30 dk falan yatın diyolar ama,benim ablam iki çocuğunada hiç beklemeden hamile kaldı
Bende öyle düşünüyorum.Hamile kalan arkadaşlarda spermin doşarı akması ürkütmesin, gebeliği engellemiyor diyordu.zaten giden gitmiyormu dışarı çıkanlarda oluyor :uhm:
bende de mesela ben 15dk 1 saat yatıyorum ama sonra banyo ve wc yede gidiyorum
bi süre yatmak gerekiyor hatta ayakları havaya dikerek delikafadulden (tecrübeyle sabit gerçi hala bişey olmadıda bende)
sonra wcye gitmeyeceksin ve hemen sıcak banyo yapmayacaksın diyor tecrübeli arkadaşlar spermler dışarı akıyomuş öyle
ay ahkketten ya erkekler ne rahat çalışma yap o kadar yok biz ne içsek ne yesek nasıl yatsak yok çıktı yok aktı yok çatladı hay allahım kaydirigubbakcemile3
valla ben sabırsızlıkla bekliyorum 10aydır bebeğimi inşallah kavuşurum canımopuyorumnanaktan
Herkese mutlu akşamlar,umarım yarın görüşürüz
Canım inş biran evvel kavuşursun bebeğine
Kızlar kuzenimin 8 yıl çocuğu olmadı.Eşiyle beraber keçiboynuzu kürü yapmışlar ve ozaman hamile kaldı kız.
Keçiboynuzu sade yemek bile spremleri güçlendiriyor sanırım.
Biz bunu bilmeden yemiştik eşimle, sonuç gerçekten inanılmaz oluyor.
Eminimki gebeliğide hızlandırıyor.
merhaba kızlar,
ben regl oldum yeni tarihim 8 temmuz umutlarım azalıyo ayakta kalmaya çalışıyorum ama moralim çok bozuk temmuzda da olmayacak ağustosta da eylülde de düşünmek istemiyorum sadece avazım çıktığı kadar ağlayıp rahatlamak va bu konuyu uzun bir süre düşünmemek üzere bir kenara atmak istiyorum.
neyse kızlar hepinize mutlu akşamlar kendinize çok iyi bakın yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan
Nalan merhaba sıkma lütfen canını stres yaptıkca çok istedikce olmuyor işte.biraz rahat olalım.bende gerçi senin gibiyim.benimde düşükten önce 1.5 yıl hiç olmadı.sonra bir sürü tahlil yapıldı ama bana.sen hiç gitmedin mi doktora nedeni bulunmadı mı ki hemen tüp bebek diyorsun.şiimdiye kadar ne tahliller yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?