Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Kızlar bugün doktara gittim yumurta takibi için, sol tarafta bir yumurtam varmış o da bugün çatlamış, rahim duvarım 8 mm kalınlığındaymış doktor kalınlık iyi dedi pcoluyum gün aşırı ilişkiye girdik bu sefer çok ümitlendim inşalllah bu ay tutar.

Bir şey sormak istiyorum bir yumurta az değil mi ,yoksa normal mi ? bir de sizce kendi kendine çatlaması benim vücudun normal çalıştığının göstergesi midir?

bir yumurta yeterli canım zaten kadınların çoğu her ay 1 tane yumurtluyo.kendiliğinden çatlamasıda çok güzel.normalde pko lularda fsh ve lh ters çalışıyo yani lh fshdan düşük olması gerekken tam tersi oluyo ve yumurtlama bozukluğu oluşuyo.benim öyleydi mesela ve yumurtam iğnesiz çatlamıyordu.senin çatladığına göre belkide pko düzelmiştir.bu arada ovulasyon testi yapmışmıydın bu ay?yani pozitifi gördüğündemi çatladı acaba onu merak ettim.geçen ay bende ovulasyon testini kullandım 13.gün pozitifi gördüm.ama çatladımı emin olamıyorum.bu ay iki kasığımdada baya bi ağrı var bugün 9.günümdeyim.acaba çatlamadıda kistmi oldu diyorum.

arkadaşım ben pcoyu hayıt otuyla yendim 3-4 ay adet olamıyordum çok kötü durumdaydım sivilce, tüylenme almış başını gidiyordu, kilom desen dillere destan... hayıt otunu kaynatıp günde 1 hatta birkaç günde bir fincan içtim nazar değmesin 6 aydır 30 günde bir adet oluyorum 7 kilo verdim sivilce durdu ben yumurta günümü gelen akıntıdan anlayabiliyorum yumurtlama öncesi şeffaf bir sıvı çatlama gününde ise beyaz bir sıvı geliyor. hiç ovulasyon testi almadım ama tahminlerim doğru çıkmış bir de bende kasık ağrısı olmuyor ama göğüslerim sızlıyor. 9.günümdeyim demişsin adet bitiminde mi 9.gün?

yok başlangıcından itibaren 9.gün yani yumurtlamama 4 gün falan var.ama çatlayıp çatlamadığından emin olamıyorum.gerçi ben 2 aydır ovulasyon testi ve ateş ölçme yöntemini yapıyorum.ikisindede çatladığını gösteriyo ama bu ay niye iki kasığımdada daha şimdiden ağrı var anlamadım.sanki kist olmuş gibi geliyo.hayıt otu bendede var aldım ama kullanamadım acaba kullansammı?yada kist için soğan kürümü yapsam?of ya napacağımı şaşırdım.ben kiloluda değilim laparoskopiden sonra bende 28-29 günde bir adet oluyorum.laparoskopiden önce 2 ayda bir ilaçlarla adet oluyordum.

yok daha çatlamamıştır hiç öyle kist olmuştur diye düşünme benim 16.günde çatladı hayıt otunu kullan bence. doktora gidip yumurta takibi yaptırsan daha iyi olur için rahatlar.

yok daha çatlamamıştır hiç öyle kist olmuştur diye düşünme benim 16.günde çatladı hayıt otunu kullan bence. doktora gidip yumurta takibi yaptırsan daha iyi olur için rahatlar.

kullanayım bari şimdi başlasam olur mu?günde kaç kere içicem?açmı tokmu?takip yaptırmak istemiyorum klomen veriyolar oda kist yapıyo bende sonra daha çok moralim bozuluyo.o şeffaf akıntı dediğin bendede geliyo.beyaz renk olanda.ama dedim ya yinede emin olamıyorum ya çatlamıyorsa ben boşuna uğraşıyorsam.sen fsh ve lh a baktırdınmı?hani hayıttan sonra düzeldimi onlar diye merak ettim.

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı
|eelifes
|yabangulu07
|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT|Deneme Sayısı
CNNYSR|08.06.2010|1.deneme
karakaya|08.06.2010|
japonica|09.06.2010|
N_a_l_a_n|10.06.2010|
darksoulriver|10.06.2010|
cat27|10.06.2010|
darkangellove58|12.06.2010|
gizem.85|13.06.2010|
civcivelek|13.06.2010|
busecan|14.06.2010|4.deneme
mse121822|15.06.2010|5.deneme
pretty9217|15.06.2010|3.deneme
Nimett07|15.06.2010|1.deneme
gyshnky|16.06.2010|
cici_22|17.06.2010|
hayat!!!|17.06.2010|11.deneme
ozpar|20.06.2010|1.deneme
ua27|20.06.2010|13.deneme
abiyekuzu|22.06.2010|
_dreamlike_|22.06.2010|1.deneme
lidya81|22.06.2010|sayısını hatırlamıyor
nurberra|23.06.2010|13.deneme
banu77|24.06.2010|
tırtılkurabiye|26.06.2010|1.deneme
ozlemyalcinkaya|28.06.2010|
biozard|28.06.2010|5 yıl
1masal|30.06.2010|15.deneme
hperi|05.07.2010|16.deneme
CEZA83|06.07.2010|7.deneme
mervos|?|
hilal24|?|
[/table]

Beklemedekiler
[table="head"]Kullanıcı Adı|GAT|Deneme Sayısı
edammm|06.06.2010|
duygudb|03.06.2010|haber yok
leguin|02.06.2010|haber yok
angelic|01.06.2010|haber yok
[/table]

olur tabi günde bir fincan kaynatıp iç hatta adetin geciktiğinde iki fincan içersen daha etkili oluyor.
işte renksiz sıvı yumurtladığını, beyaz olan çatlamayı gösteriyor doktor da öyle dedi .
Eğer olmasa o sıvılar gelmez bu sabah benim beyaz vardı doktor yeni çatlamış dedi.
fsh normal diye hatırlıyorum sadece testesteron biraz yüksek o da pco için normalmiş.

anladım canım sağol yarın başlıyım bari.o akıntılar bendede olduğuna göre herhalde çatlıyordur inşallah yani.aç tok farkediyormu bu hayıt?sen ne kadar zaman içtinde pko düzeldi?

mrb arkadaşlar..
bugün çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın evet maonya yarın gidicem doktora gelince yazarım canım..dua et tamammı bebiş ..

anladım canım sağol yarın başlıyım bari.o akıntılar bendede olduğuna göre herhalde çatlıyordur inşallah yani.aç tok farkediyormu bu hayıt?sen ne kadar zaman içtinde pko düzeldi?

Aç tok farketmez ama benim tercihim tokken içmek, ilk günler biraz bulantı yapabilir bir de hamilelik şüphen varsa 2-3 günde bir iç adet bittikten sonra yumurtlayana kadar daha sık iç 3 ay düzenli kullanımda hamileliği kolaylaştırdığı, kistleri temizlediği,hormonları düzenlediği söyleniyor çok araştırdım ben ortalama 6 aydır kullanıyorum ama günü gününe içmiyorum bazen 1 hafta unuttuğum bile oluyor. soğan suyunu da çok iyi anlatıyorlar onu da dene ben önümüzdeki ay ona da başlamayı düşünüyorum

tamam anladım canım sağol benim şimdi yumurtlamama az kaldı ya bu ay yapmıyım ozaman.bidahaki ay başlarım.soğan kürünüde deniycem bidahaki ay.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.sen kaç senedir uğraşıyorsun bebek için?benim 5 seneyi geçtide.en son 3 ay önce laparoskopi olduktan sonra doktor herşeyin normal dedi normal yolla kalabilirsin dedi bakalım olucakmı.

inşallah olur canım. ben 4 yıllık evliyim iki sene istemedik geçen sene tam niyetlendik eşim çok önemli bi rahatsızlık geçirdi bebek çalışmaları yasaklandı bu ay doktoru izin verdi yani bir yıl aradan sonra tekrar deniyoruz ben de o arada adetleri düzenlemeye çalıştım ama artık çok üzülüyorum herkesin suratıma acıyarak bakması aaa sizin çocuğunuz olmuyor mu diye saçma sorularından bıktım. Bak sana ne güzel doktorun her şeyin normal demiş daha da düşünme inanıyorum en kısa zamanda güzel haberi alacaksın.

YAPTIMMMMMMM hihoyyyt

Son düzenleme:
ekleyebilirsin kendinii...
yada ilgilenen arkadasımızda ekler istersenn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…