canım benim hayırlısı olsn.seni seviyoruz biz.hep yanındayız
herkese günaydınlaaar!:1hug:
GÜNAYDINNNNN :teytey:
kızlar gün yaklaştıkça benim umudumda kırılıyo.sanki bu ay da olmadı gibi düşünüym.
kızlar gün yaklaştıkça benim umudumda kırılıyo.sanki bu ay da olmadı gibi düşünüym.
Allah inancınla bu durumun üstesinden gelebilirsin canım..Eğer olması gerekiyorsa olacaktır,olmuyorsada Mevlana'nın dediği gibi ya olmaması gerektiği için olmuyordur yada daha iyisi olacağı için..Sabırlı ol inan hakkında hayırlısını nasip edeceğine inan..
canım gunaydın hg oncelıklee..nıye boyle umudunu kırıyosun bak sen boyle yaparsan olmaz kı sen umutlu olcaksınkı ısteklı olcaksın kı olmazsada olcak gozuyle dusunceksınkı hem kendın morel olarak ıyı olursun hem de bızler ıyı oluruz boyle yaparak hem kendını hem bızlerı uzuyorsun ama olmazkı yapma boyle olurmu canım benımm kıyamam sana..bende suan iğneden umutlutum ama bıan gelıyorkı bununda faydası olmaz dıye uzuluyorum ama sızler bana destek verdıkce dertlerımı paylastıkca ınankı tekrardan umutlanıyorum
evet canım doğru diysn.Biliyomusun nekadar takmasak da çevre baskısı da moral bozuyo.her gördüğüm kişi yok mu bişy diyip duruyo.millet ne meraklı ya.
evet canım doğru diysn.Biliyomusun nekadar takmasak da çevre baskısı da moral bozuyo.her gördüğüm kişi yok mu bişy diyip duruyo.millet ne meraklı ya.
Sormaa kimseye hastalandım bile diyemiyorum karnımın ağrısından kıvranırken..Sanki bu ayda olmamış diye düşünecekler diye..Kim demişti hatırlamıyorum ama keşke bende hiç kimseye bebek istediğimi söylemeseydim...
günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum sizlere canlarım kocaman kocaman kokulu kokulu öpüyorum hepinizi taaa sivastan opuyorumnanaktan
günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum sizlere canlarım kocaman kocaman kokulu kokulu öpüyorum hepinizi taaa sivastan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?