Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

evet canım haklısın bi kaç gün geçsin sonra test yap.Ayyyyy inşallah hamişsindir bebiş geliyodurhihoyyyt

Ben bugün hastalandımm,yeni tarih 5 Temmuz...Bir yanım üzgün ama bir yanımda gayet inançlı olmuyorsa bir sebebi vardır,sabret diyor.Nasıl olsa alışık olduğum bir durum bu..

ay canım kıyamam sana yaaa.evet aynen oyle demekkı daha zamanı var bebişini kucagına alman için hayırlısı buymus uzme kendını olurmuu ınşlh obur aya olurr canım benım:Saruboceq:

gunaydın kızlar ben geldımmm..:dance: sızlerı cok ozledımmm nasılsınız bakalım anne adayları super bır hafta dılıyorum hepınıze
canlarımmhihoyyyt

hoşgeldin cnm bizde seni özledik

Günaydın kızlarr ben geldimm opuyorumnanaktan

günaydın cnm hg

Ben bugün hastalandımm,yeni tarih 5 Temmuz...Bir yanım üzgün ama bir yanımda gayet inançlı olmuyorsa bir sebebi vardır,sabret diyor.Nasıl olsa alışık olduğum bir durum bu..
inş önümüzdeki ay alırız haberini cnm benim inşş

o zaman bekle cnm biraz daha ayy nasıl heyecanlıyım hem senin adına hemde 1 hafta sonra benim regl günüm ya off karnım ağrıyo heyecandan

ay canım kıyamam sana yaaa.evet aynen oyle demekkı daha zamanı var bebişini kucagına alman için hayırlısı buymus uzme kendını olurmuu ınşlh obur aya olurr canım benım:Saruboceq:

İnşallah amin canım hayırlısı olsun hepimiz için..Hep öyle dua ediyorum zaten. :Saruboceq:

evet canım haklısın bi kaç gün geçsin sonra test yap.Ayyyyy inşallah hamişsindir bebiş geliyodurhihoyyyt

InşAllah Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı evlatlar versin :Saruboceq:
bu sayfada önce çift çizgi fotolarını paylaşalım, 9 ay sonrada bebişlerimizin fotolarını paylaşalım :ecrin_bebek:

bu sayfada önce çift çizgi fotolarını paylaşalım, 9 ay sonrada bebişlerimizin fotolarını paylaşalım :ecrin_bebek:

varya super olurr canım yaa..cok ıyı dusunmusun ınşlh nasıp olurda o gunlerı gorursek:çok üzgünüm: ınşlh yapalım dedıgınııı super fıkıropuyorumnanaktan

Amin Amin!! Canımm inşallah hamilesindir hakkında hayırlısı olsun.. Vallahi bu ay bi hamiş haber alsak artık diyorumm.. hihoyyyt

çok heyecanlıyım inan çokkk 14 hazıranda benim gününm ya offffffff

busecımm sakın stres yapmaaa olurmu her ne olursa allahtan.onun için duanı eksık etme tammı canımm..ama ınşlh heycanlandıgın kadar vardırda bızede bır an once mujdeyı verırsın ınşlh:Saruboceq:hihoyyyt

Amin Amin!! Canımm inşallah hamilesindir hakkında hayırlısı olsun.. Vallahi bu ay bi hamiş haber alsak artık diyorumm.. hihoyyyt

canım hayırlısıyla inşallah:CüvCüv:

amin cnm inşşşşşşşşşşşşş

varya super olurr canım yaa..cok ıyı dusunmusun ınşlh nasıp olurda o gunlerı gorursek:çok üzgünüm: ınşlh yapalım dedıgınııı super fıkıropuyorumnanaktan

Allahım kabul et dualarımızı :Saruboceq: :Saruboceq:

inş cnm inşşşşşş hep dua ediyorum yasın kitabım yanımda hep allah kabul etsin
Döllenme dönemi: Yumurta atıldıktan sonra 24-48 saat yaşamakta, buna rağmen sperm ise 3-5 gün kadar kadının rahminde canlı olarak kalabilmektedir Döllenmenin en güçlü olduğu dönem yumurtlamanın 3 gün öncesi ve 2 gün sonrasıdır.

Allahım kabul et dualarımızı :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnn

GÜNAYDINNNNN :teytey:
günaydın cnm

herkese günaydınlaaar!:1hug:

günaydınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…