hiçbişey yok, yani normalde adet belirtilerimin başlaması gerekir ama onlarda yok.
daha önce kontrol için gittiğim doktor belirtiler hamileliğin 5. haftasında başlar dedi. ben eğer hamileysem şuan 3 hafta 5 günlük hamileyim. test yapmak çin cuma gününü beklemeyi düşünüyorum. erkenden yaparda negatif görürsen üzülürüm bilmiyorumkismile
Ben bugün hastalandımm,yeni tarih 5 Temmuz...Bir yanım üzgün ama bir yanımda gayet inançlı olmuyorsa bir sebebi vardır,sabret diyor.Nasıl olsa alışık olduğum bir durum bu..
gunaydın kızlar ben geldımmm..:dance: sızlerı cok ozledımmm nasılsınız bakalım anne adayları super bır hafta dılıyorum hepınıze
canlarımmhihoyyyt
Günaydın kızlarr ben geldimm opuyorumnanaktan
inş önümüzdeki ay alırız haberini cnm benim inşşBen bugün hastalandımm,yeni tarih 5 Temmuz...Bir yanım üzgün ama bir yanımda gayet inançlı olmuyorsa bir sebebi vardır,sabret diyor.Nasıl olsa alışık olduğum bir durum bu..
hiçbişey yok, yani normalde adet belirtilerimin başlaması gerekir ama onlarda yok.
daha önce kontrol için gittiğim doktor belirtiler hamileliğin 5. haftasında başlar dedi. ben eğer hamileysem şuan 3 hafta 5 günlük hamileyim. test yapmak çin cuma gününü beklemeyi düşünüyorum. erkenden yaparda negatif görürsen üzülürüm bilmiyorumkismile
ay canım kıyamam sana yaaa.evet aynen oyle demekkı daha zamanı var bebişini kucagına alman için hayırlısı buymus uzme kendını olurmuu ınşlh obur aya olurr canım benım:Saruboceq:
evet canım haklısın bi kaç gün geçsin sonra test yap.Ayyyyy inşallah hamişsindir bebiş geliyodurhihoyyyt
hoşgeldin cnm bizde seni özledik
saol canım hb nasılsın bakıyımmm..gorusmeyelıı 2 gun yoktum ınankı boslugunuz cok bellı olduu sıze ne kadar alısmısım yaaopuyorumnanaktan
günaydın cnm hg
inş önümüzdeki ay alırız haberini cnm benim inşş
InşAllah Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı evlatlar versin :Saruboceq:
bu sayfada önce çift çizgi fotolarını paylaşalım, 9 ay sonrada bebişlerimizin fotolarını paylaşalım :ecrin_bebek:
hoşgeldin cnm bizde seni özledik
saol canım hb nasılsın bakıyımmm..gorusmeyelıı 2 gun yoktum ınankı boslugunuz cok bellı olduu sıze ne kadar alısmısım yaaopuyorumnanaktan
aynen bende de alışkanlık oldu olumunekankayizsmile
bu sayfada önce çift çizgi fotolarını paylaşalım, 9 ay sonrada bebişlerimizin fotolarını paylaşalım :ecrin_bebek:
amin cnm inşşşşşşşşşşşşş
Hb canım amin inşallah hayırlısı bakalım..
Hb canım amin inşallah hayırlısı bakalım..
çok heyecanlıyım inan çokkk 14 hazıranda benim gününm ya offffffff
evet canım haklısın bi kaç gün geçsin sonra test yap.Ayyyyy inşallah hamişsindir bebiş geliyodurhihoyyyt
Amin Amin!! Canımm inşallah hamilesindir hakkında hayırlısı olsun.. Vallahi bu ay bi hamiş haber alsak artık diyorumm.. hihoyyyt
canım hayırlısıyla inşallah:CüvCüv:
amin cnm inşşşşşşşşşşşşş
varya super olurr canım yaa..cok ıyı dusunmusun ınşlh nasıp olurda o gunlerı gorursek:çok üzgünüm: ınşlh yapalım dedıgınııı super fıkıropuyorumnanaktan
Ben bugün hastalandımm,yeni tarih 5 Temmuz...Bir yanım üzgün ama bir yanımda gayet inançlı olmuyorsa bir sebebi vardır,sabret diyor.Nasıl olsa alışık olduğum bir durum bu..
çok heyecanlıyım inan çokkk 14 hazıranda benim gününm ya offffffff
busecımm sakın stres yapmaaa olurmu her ne olursa allahtan.onun için duanı eksık etme tammı canımm..ama ınşlh heycanlandıgın kadar vardırda bızede bır an once mujdeyı verırsın ınşlh:Saruboceq:hihoyyyt
Allahım kabul et dualarımızı :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın cnmGÜNAYDINNNNN :teytey:
herkese günaydınlaaar!:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?