Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziran ayı yumurta takibi ve çatlama iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın o zaman 🙈
- Konu Sahibi melos0508
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- catlama iğnesi gebeler gebelik hamile kadın kadın doğum ovitrelle yumurta
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mayıs 2020
- 522
- 1
- 301
- 23
Ben evde yumurtlma takibi yapıyorumHaziran ayı yumurta takibi ve çatlama iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın o zaman
Çatlama iğnesi yaptırdım dünHaziran ayı yumurta takibi ve çatlama iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın o zaman
- 22 Nisan 2020
- 119
- 49
- 48
- 29
Hadi hayırlısı olsun, bende bugün çatlagırım umuduyla gittim kontrole ama yeteri kadar büyümemiş daha yumurtalarÇatlama iğnesi yaptırdım dün
İğne yaptırdığımız halde çatlamama ihtimali var mi acaba m senin doktorun bileş söyledi miHadi hayırlısı olsun, bende bugün çatlagırım umuduyla gittim kontrole ama yeteri kadar büyümemiş daha yumurtalar
- 22 Nisan 2020
- 119
- 49
- 48
- 29
Evet çatlamayabilir. Benim geçen ay öyle oldu 1 tane çatlamayan yumurtam vardı onuda adetle attım kiste dönüşmedi yaniİğne yaptırdığımız halde çatlamama ihtimali var mi acaba m senin doktorun bileş söyledi mi
- 28 Nisan 2020
- 173
- 41
- 48
- 32
Ben de ayın 19 da yaptıracağım çatlama iğnesi çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra tekrar doktora gidip mi öğrendiniz çatlama Çatlamadıgini. Benim doktorum iğneyi yaptı bir adet olamazsan gel dedi Mayıs ayında ama adet oldum. Mayıs ayında iki Yumrutaş oldu çatlama iğnesi vuruldum. Femara kullandım . Şimdi Haziran’da da kullanacağım
arkadaşlar selam bende bu ay yumurta takibi yaptırıyorum hayırlısıyla ,,nisan sonu mayıs ayı basında klomen ve otrıville kullandım ancak bnm yumurtam kiste dönüştü gelen ılk adetlede atıldı cok şükür..sımdı doktorum bu ay femara deneyelım klomen sende kist yaptı dedı..femara verdı bu femarayı cebınızden mı aldınız normalde bu ılac raporla anca odenıyormus arkadslar ben bu ay ılk kez kullanıcam dedım doktro rapor fln soylemedı bana..ılk kez femara kullanıp hamıle kalan duydunuz mu?
- 12 Nisan 2020
- 12
- 1
- 16
- 31
- 22 Nisan 2020
- 119
- 49
- 48
- 29
Bende olmadı sanırım ama yumurtlama ya dayalı bir akıntı olabilir tabiMerhaba bir sorun olacaktı. Çatlama iğnesi vurunduktan sonra sizin de akıntınız oldu mu. Ben ayın 10 unda vuruldum. 3 gün boyunca uzayan kremsi akıntım oldu. Merak ettim:)
- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 18
- 32
BEN evde yumurtlama takibi yapıyorum.Haziran ayı yumurta takibi ve çatlama iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın o zaman
Adetimin bugün 9.günü kızlar
8.günü yani dün testim bu şekilde çıktı. Siz ce erken yumurtlama olabilir mi ?
Genelde adetim düzenlidir. Ve 14.15. Günlsr yumurtlarım....
- 8 Mayıs 2020
- 4
- 0
- 6
- 29
- 12 Nisan 2020
- 12
- 1
- 16
- 31
- 8 Mayıs 2020
- 4
- 0
- 6
- 29
Aynı gün vurunmuşuz o halde. Benim de üç gün oldu ama sonra bitti. Umarım güzel haberler
Aynı gün vurunmuşuz o halde. Benim de üç gün oldu ama sonra bitti. Umarım güzel haberler alırız.
İnşallah bi farklılık olursa yazalım
- 22 Nisan 2020
- 119
- 49
- 48
- 29
Günaydın kızlar. Şimdi muayeneden geldim, biri 20 mm biri 24 mm olan 2 yumurtada çatlamamış maalesef. Doktor adete kadar kiste dönüşmemesi için ilaç verdi. Yumurtalar bayatlamış. Bu ayda olmadı. 4.ü denemeydi ama napalım. Şimdi kararı bana bıraktı istersen son 1 kez daha deneyelim sonra kanal filmi çekeriz sana dedi. Kafam çok karışık sinir boşalmasını yaşadım tutamadım kendimi ağladım orda da. Hem gebe kalmak için hiç bir engelin yok sadece yumurtaların biraz tembel geri kalan herşey çok iyi durumda rahim kalınlığı vs diyor ama hemde 4 aydır bş sonuç alamadık. Napcağımı bilmiyorum işe geldim ama ruhum asla burda değil şuan eve gidip ağlamak istiyorum
- 12 Nisan 2020
- 12
- 1
- 16
- 31
Siz çatlama iğnesini yaptırmıştınız değil mi? O olduğu halde mi çatlaması?Günaydın kızlar. Şimdi muayeneden geldim, biri 20 mm biri 24 mm olan 2 yumurtada çatlamamış maalesef. Doktor adete kadar kiste dönüşmemesi için ilaç verdi. Yumurtalar bayatlamış. Bu ayda olmadı. 4.ü denemeydi ama napalım. Şimdi kararı bana bıraktı istersen son 1 kez daha deneyelim sonra kanal filmi çekeriz sana dedi. Kafam çok karışık sinir boşalmasını yaşadım tutamadım kendimi ağladım orda da. Hem gebe kalmak için hiç bir engelin yok sadece yumurtaların biraz tembel geri kalan herşey çok iyi durumda rahim kalınlığı vs diyor ama hemde 4 aydır bş sonuç alamadık. Napcağımı bilmiyorum işe geldim ama ruhum asla burda değil şuan eve gidip ağlamak istiyorum
- 12 Nisan 2020
- 12
- 1
- 16
- 31
Bir de iğneden sadece bir kez mi yaptırdınız?Siz çatlama iğnesini yaptırmıştınız değil mi? O olduğu halde mi çatlaması?
- 22 Nisan 2020
- 119
- 49
- 48
- 29
Çatlama iğnesi oldum tabiki. 4 aydır vuruyorum ama bu ay çatlamadı işte hemde yumurtalar çok verimli bir boyutta olduğu haldeBir de iğneden sadece bir kez mi yaptırdınız?
- 12 Nisan 2020
- 12
- 1
- 16
- 31