- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- 303
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.921
Kan testimi yarin yada sali yapabileceğim test gunum 21 haziran demisti hemsire sonra 19 unda da yapabilirsin dedi ay bilemedim yarin isbasi yapcam izin alabilirsem giderim insallahGidip kan ver hemen bakalım değerin kaç çıkacak senin yerine ben heyecanlandım
İdrarda çıkan beta hcg kanda hayli hayli çıkar canım iyi dayanıyorsun valla ben çoktan gidip acilde vermiştimKan testimi yarin yada sali yapabileceğim test gunum 21 haziran demisti hemsire sonra 19 unda da yapabilirsin dedi ay bilemedim yarin isbasi yapcam izin alabilirsem giderim insallah
İnşallah 22 sinde edicem nasip olursaBu sayfa da biri hamile olduğunu ispat etsin artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......o kendini biliyorfreyja1979 bizler de sevinelimmmmmmmm
Bence mutlu ol canım. Bi kaybin olmasina üzüldüm. Ama bak Allah sana bi melek daha yollamis inS.... sevin mutlu ol ... eşine söyle. Zor süreçlerden geçiyoruz. İnsan heyecanlanamiyor tam bile... ama çok şükür iki çizgiyi gördüm diyrsunnnnn cildirrrrr cildirrrr oh Ohhh Ohh Ohh tebrikler9. Gün den selamlar 9 yıllık hayalim olan çift çizgiyi görmek bu sabah nasip oldu çok şükür fakat hic öyle hayal ettigim gibi çıldırmadım sevinemedim sanırım daha önce bi kaybım olduğu için yani simdi sadece cok şukur dedim sonra ins. Kan testi ve ilerde kalp atışlarına inşallah. Ilkkez böyle hissediyorum yaa içind e hiç coşku yok sadece hayal kırıklığı yaşama korkusu var galiba neyse babalar günü uğuru tuttu diyelim hadi günü yaklaşanlar test basina
Evet evettt
İnşallah insallahhhh.... gelsin bebisleeeeeerrrrr gülsün anneler babalaaaaarrrİnşallah 22 sinde edicem nasip olursa
Çok teşekkür ederim tatlım Allah hepimize nasip etsin çok şükür bu günümeBence mutlu ol canım. Bi kaybin olmasina üzüldüm. Ama bak Allah sana bi melek daha yollamis inS.... sevin mutlu ol ... eşine söyle. Zor süreçlerden geçiyoruz. İnsan heyecanlanamiyor tam bile... ama çok şükür iki çizgiyi gördüm diyrsunnnnn cildirrrrr cildirrrr oh Ohhh Ohh Ohh tebrikler
Aaaa harikaa superrr tebrik ederik cnm :)) seni anliyorm insan inanamiyo soka giriyor merk etme kalp atislarini duyunca ve tekmeleri yiyince.cildircaksin hadi gozun aydinn cok cok sevindim9. Gün den selamlar 9 yıllık hayalim olan çift çizgiyi görmek bu sabah nasip oldu çok şükür fakat hic öyle hayal ettigim gibi çıldırmadım sevinemedim sanırım daha önce bi kaybım olduğu için yani simdi sadece cok şukur dedim sonra ins. Kan testi ve ilerde kalp atışlarına inşallah. Ilkkez böyle hissediyorum yaa içind e hiç coşku yok sadece hayal kırıklığı yaşama korkusu var galiba neyse babalar günü uğuru tuttu diyelim hadi günü yaklaşanlar test basina
Çok teşekkür ederim hepimiz sırayla seviniriz inşallahAaaa harikaa superrr tebrik ederik cnm :)) seni anliyorm insan inanamiyo soka giriyor merk etme kalp atislarini duyunca ve tekmeleri yiyince.cildircaksin hadi gozun aydinn cok cok sevindim
Çok teşekkür ederim hepimiz sırayla seviniriz inşallah
Ayyy çok şükür ya rabbim tamamına da erdirsin inşallah canim ne guzel bir gün bak babalar gününün uğuru buBenim de 4. Gunum veee testim de artik silik cizgi varallahim.insallah yanlis degildir iki test yaptim.ikisindede var
Umarim dogrudur cnm. Varsa 4. Gunu cikan cok.kisi var. Umarim testler bozuk degildir amanhic heycanlanmadimAyyy çok şükür ya rabbim tamamına da erdirsin inşallah canim ne guzel bir gün bak babalar gününün uğuru bu
İnşallah git gide koyulaşır testinUmarim dogrudur cnm. Varsa 4. Gunu cikan cok.kisi var. Umarim testler bozuk degildir amanhic heycanlanmadimkorkuyorm
Insallah cnm insallah. Rabbim hepimize nasip etsin kime beklemesinİ
İnşallah git gide koyulaşır testin
Korkma olmasa hiç çıkmazdı ayrıca da testlerin 2 si de bozuk olamaz di mi sakin ol ve benim gibi Allahım tamamına erdir boştan sevindirme diye dua et ve de yarın ya da öbür gün gene yapUmarim dogrudur cnm. Varsa 4. Gunu cikan cok.kisi var. Umarim testler bozuk degildir amanhic heycanlanmadimkorkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?