- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #7.661
Hayırlı olsun canım inşallah güzel güzel gelişirler tatlı tatlı bebişler olurlar :)Sayı bilmiuorum canım yarın arayacaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel güzel gelişirler tatlı tatlı bebişler olurlar :)Sayı bilmiuorum canım yarın arayacaklar
Amin amin insallah.Hayırlı olsun canım inşallah güzel güzel gelişirler tatlı tatlı bebişler olurlar :)
opu sonrası kanama normalAmin amin insallah.
Kızlar lavaboya çıktığıMDA pıhtı gibi kanama geldi . Anlamadım ağrı yok ama.
Evet canım leucisit gibi bi iğne, ben koyu renk bi ojeyle 5e bölmüştüm iğneyi öyle pratik olmuştu. Tek bi iğneyi 5 kere kullanıyorsun, inşallah hamile kalınca da bi müddet kullanmaya devam etceksin :)jeliboni canım sen şu leacutman mi ne . İğne var ya . 5 eşit parçaya bölünup yapılan. Ondan verdi bana da.... onu aynı şiringa ile mi uyguluyorsün. 5 kere de.
Evet bol bol su.. Yarın hayırlı uğurlu haberler al inşallah bizi de sevindir :))Ohss olmamak için de bol bol su içmek gerekiyordu demi canım. ..
Aminnnn Aminnnn inşallah canım yaaa. Oje iyi fikir. Ben de öyle yapıyım. Akıllı kadinEvet canım leucisit gibi bi iğne, ben koyu renk bi ojeyle 5e bölmüştüm iğneyi öyle pratik olmuştu. Tek bi iğneyi 5 kere kullanıyorsun, inşallah hamile kalınca da bi müddet kullanmaya devam etceksin :)
Evet bol bol su.. Yarın hayırlı uğurlu haberler al inşallah bizi de sevindir :))
HaDi hayirlisi olsun canim haberdar et beniMerhbasl4 ekim gibi regl olup ilaclara baslayacagim muhtemelen 16 yada 18 ekimde transfer olur cunku 13. Gunu kontrole gidecegim
Bende cumartesi ikinci opuya basliyorum bakalimSen naptin canim
Normalde kac tane toplaniyorsa doktor soyluyor neyse hayirlisiSayı bilmiuorum canım yarın arayacaklar
Pratik zekam iyidirAminnnn Aminnnn inşallah canım yaaa. Oje iyi fikir. Ben de öyle yapıyım. Akıllı kadin
Hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım bol bol sağlıklı yumoşların olsunBende cumartesi ikinci opuya basliyorum bakalim
Aynen canım yaa uyuyorum uyanıyorum hop bi daha .Pratik zekam iyidir
Bu arada ben genel anestezinin verdiği uyku halini çok seviyorum bol bol uyu :)
Hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım bol bol sağlıklı yumoşların olsun![]()
Ayy en sevdiğim şey anestezi kafasıAynen canım yaa uyuyorum uyanıyorum hop bi daha .
Tabiki canim yazarim mutlakaHa
HaDi hayirlisi olsun canim haberdar et beni
Hadi hayirlisi canim sende haber et mutlakaBende cumartesi ikinci opuya basliyorum bakalim
Eheheheheh biz de bağımlılık yaptı ehehehAyy en sevdiğim şey anestezi kafası![]()
Yok canım kesinleşmesi iki plesanta ayrı göremiyorlar ama ikidir diyorlar şimdilik o sorun yok stres yapma kendine diyorlar bende saldım gitti hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum
Olsun canım sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil :) hayırlısı olsun..Yok canım kesinleşmesi iki plesanta ayrı göremiyorlar ama ikidir diyorlar şimdilik o sorun yok stres yapma kendine diyorlar bende saldım gitti hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum
pazar transferim var canımmmm
Ahhaha olsun canım ben de ilk 3 ayım bitene kadar kimseye söylemedim hamile olduğumuNazar deger diye kac tane minnos oldugunu soylemiyor canim bende sormustum soylemedi![]()