- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #7.341
Ayyy hadi hayırlısı canım dualarımız seninlejeliboni salı büyük ihtimal opu var. Şu an e2 değeri 475. Geçen tedaviye göre düşük geldi bana . Ama yumurtalar 14 , 13 mm çıvari. Dün 11 mm olan yumurta bugün 14 olmuş
jeliboni salı büyük ihtimal opu var. Şu an e2 değeri 475. Geçen tedaviye göre düşük geldi bana . Ama yumurtalar 14 , 13 mm çıvari. Dün 11 mm olan yumurta bugün 14 olmuş
evet genelde tutuyormuş canım etrafımdan da öyle duyuyorum :)Banada kız diyordu Çin takvimi ve büyük ihtimalle kızçelerim olacak :)
Ay hadi bismillahAyyy hadi hayırlısı canım dualarımız seninle
Bakalım kısmet :)ohh harika haberTedaviye gayet güzel cevap veriyor vücudun işte canım daha ne olsun
çok sevindim bakalım bu defa kaç yumoş çıkacak
evet genelde tutuyormuş canım etrafımdan da öyle duyuyorum :)
Bacim senin ne zaman test günün? Kacincigün embriosu?
ptesi trasnfer oldum, 5. gün embriyosu
23 ü test günüm
temmuzda toplandılar, donduruldularDondurulmusmuydu seninkisi? Idrar testi yapican mi?
temmuzda toplandılar, donduruldular
yok yapmıcam idrar testi, çünkü çok negatif yedim idrardan bu zamana kadar, cesaretim yok
canım yarın kan verecegım :) hem nem çarşamba akşamı idrar testi yaptım malesef hayalet çizgi dahı göremedım biraz moralım bozuldu açıkcası :)
canım ne iyi ettin yazmakla ben ikinci denememide yaptım malesef negatif oldu şimdi dinlenme sürecindeyim iki denemede dondurulmuşum yok herşey sil baştan olacakEvet ben geldigime göre... herkes geri dönmeli ve rapor vermeli
jeliboni
@Hope01
@guneskaya0101
Dmrz
A alya001
S sinkar
@nevesta81
@Minesuu
@freyja1979
@Temmuz_24
@yagmurcuk80
@Mrsklnc
@Yelne
@drunkenduck
@ilsas
@Maviay1778
@utopian
@nevesta81
10. günündede kan verebilirsin
En saglami zaten kan... cogu kiside idrara gecmiyo bile hcg.. benim arkadasim mesela 9. gün idrar testi yapti negatifti.. mahfoldu agladi cok.. 10. gün formalite icabi kan vereyim dedi.. degeri 300 cikti düsüncanım yarın kan verecegım :) hem nem çarşamba akşamı idrar testi yaptım malesef hayalet çizgi dahı göremedım biraz moralım bozuldu açıkcası :)
uslu bir çocuk olup günümü beklemeyi planlıyorum
canım ne iyi ettin yazmakla ben ikinci denememide yaptım malesef negatif oldu şimdi dinlenme sürecindeyim iki denemede dondurulmuşum yok herşey sil baştan olacak
bende üzüldüm arkadaşlar zaten hamile olsan da o kadar erken idrale geçmez dediler tesellı ettiler... bir arkadaş sabah 9 da kan verdi saat 2 de belli oldu devletde ... bizim orda bir tıp merkezi var 1 saatde çıkarıyor oraya gidecegım :)En saglami zaten kan... cogu kiside idrara gecmiyo bile hcg.. benim arkadasim mesela 9. gün idrar testi yapti negatifti.. mahfoldu agladi cok.. 10. gün formalite icabi kan vereyim dedi.. degeri 300 cikti düsüninsallah yarin sende 3rakamli bi sayi alirsin eline.. özele ver ama ya devlet uzun sürüyo dayanamam ben
Heh oraya git sen..bende üzüldüm arkadaşlar zaten hamile olsan da o kadar erken idrale geçmez dediler tesellı ettiler... bir arkadaş sabah 9 da kan verdi saat 2 de belli oldu devletde ... bizim orda bir tıp merkezi var 1 saatde çıkarıyor oraya gidecegım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?